Gość: cz-wa w sercu mym IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 16:40 AZS WYGRA MECZ!!!!! jestem z wami chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j23 Re: Skra - AZS Częstochowa 1:3 IP: ruter1:* 28.10.03, 18:12 że chłopaki potrafią wygrywać na wyjeździe, pokazali w Kędzierzynie, tak, że hala skry nie powinna być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Skra - AZS Częstochowa 1:3 IP: *.man.poznan.pl 29.10.03, 10:58 Gość portalu: j23 napisał(a): > że chłopaki potrafią wygrywać na wyjeździe, pokazali w > Kędzierzynie, tak, że hala skry nie powinna być problemem. jestem kibicem AZS od wielu lat. Ale jestem tez realistą. Dlategoi namwaiam do ostrożności. to mloda drużyna,. wszystko jest możliwe i dlatego nie należy się podpalać. "Gwiazdorzy" SKRY są wkrzeni i mogą wygrać... Trzyam kciuki za naszych, ale nie jestem aż takim optymista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musielak,ku-wa do serii B skra 3 azs 1 w małych pkt + IP: S1:* / 192.168.33.* 28.10.03, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurson Siatkarska płytka CD !!!!!! Już niedługo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:12 Siatkarska płyta CD!!! Przyczyń się do jej powstania. Chcemy, aby jak najszybciej można było ją dostać. Czekamy na Wasze (prywatne) materiały (niekoniecznie o AZS' ie): zdjęcia, filmiki, teksty, nagrania mp3 bądź wave oraz wszystko to, co wiąże się z siatkówką. Liczymy na Was. Materiały wysyłajcie pod adres: azs@gower.pl. Piszcie w razie wątpliwości. Niech kibice się zjednoczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursonn AZS CD siatkarskie już niebawem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:14 Aha, chcialem jeszcze napisac, ze AZS wygram mecz w Bełchatowie z tymi gwiazdami. Nie obraziłbym się jakby Ignaczakowi zrobiono jeszcze raz taką niespodziankę jak w Częstochowie!!!! Siatkarska płyta CD!!! Przyczyń się do jej powstania. Chcemy, aby jak najszybciej można było ją dostać. Czekamy na Wasze (prywatne) materiały (niekoniecznie o AZS' ie): zdjęcia, filmiki, teksty, nagrania mp3 bądź wave oraz wszystko to, co wiąże się z siatkówką. Liczymy na Was. Materiały wysyłajcie pod adres: azs@gower.pl. Piszcie w razie wątpliwości. Niech kibice się zjednoczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś