aaola 18.01.09, 21:09 witam wiem temat już wałkowany ale jeszcze raz proszę o pomoc i opinie Szukam stomatologa z podejściem do dzieci który przyjmuje w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: dentysta dla 3latka na NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:47 DENTUS KOŁO SEZAMU Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: dentysta dla 3latka na NFZ 18.01.09, 21:58 Polecam gabinet Państwa Helmich ; www.helmich.pl/index.php?adres=galeria Byłam dwa razy z moją dwu i pół letnią córeczką po tym, jak zauważyłam spory ubytek w dolnej "4"... Przy pierwsze wizycie były nerwy, żadnej współpracy i taki strach, że nie dało rady nawet buzi otworzyć na dłużej do badania. Druga wizyta, umówiona miesiąc po pierwszej zakończona założeniem wypełnienia po wcześniejszym borowaniu. Córeczka skończy w maju 3 latka.... Nie pozwala nawet badać się interniście... Polecam Panią Patrycję. Za pierwszą wizytę tzw. "przegląd" nie zapłaciłam, ale było wiadomo, że trzeba leczyć ów ubytek. Po miesiącu poszliśmy raz jeszcze i ząbek zdrowy - koszt 80zł. Sporo, ale warto chociażby po to, by dziecko później nie miało traumy i chętnie leczyło ząbki. Pani dr ma fantastyczne podejście, przyjmuje w fartuszku jak na fotkach (pszczółki, klauny, baloniki...) jest przemiła i ma podejście do dzieciaczka. Podczas badania/leczenia dziecko ogląda bajkę mając na uszach bezprzewodowe słuchawki dokładnie tłumiące odgłosy borowania... Po zabiegu oczywiście do wyboru nagroda z wieeelkiego pudła :-) Została jeszcze dwójeczka za tydzień i spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta77 Re: dentysta dla 3latka na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 00:54 Nie rozumiem dlaczego Pani Doktor Helmich sama o sobie pisze pochwały! tym bardziej,że wątek dotyczy gabinetów na NFZ.Ja osobiście chodzę z dzieckiem do dr Kapusteckiej i jestem bardzo zadowolona a o gabinecie Helmich od znajomych usłyszałam same złe opinie. Nie polecają. Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 do Jolanta 77 21.01.09, 20:55 ....masz kłopoty z głową? Skąd przypuszczenie ,że jestem Dr Hemlich? Śmieszna jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Re: dentysta dla 3latka na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 14:53 up Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: dentysta dla 3latka na NFZ 20.01.09, 11:08 cześć!! ja byłam z Oskarem na Sobieskiego w poradni, na dole jest gabinet. Jest tam taka młoda dziewczyna od dzieci, ciekała cierpliwie prwie pół godz. zanim Oskar dzioba otworzył... Dostał w zamian do powieszenia na szyi odznakę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenics Re: dentysta dla 3latka na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:18 witam, jestem mamą 3,5 latka, polecam Panią Justynę Sadkowską gabinet w Jantarze róg Dąbrowskiego i Racławickiej. Ma umowę z NFZ i świetne podejście do dzieci i nie tylko. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dentysta dla 3latka na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:47 Również polecam Panią Justynę Sadkowską to najlepsza Pani stomatolog w Częstochowie nie tylko dla dzieci... Ma wspaniałe podejście i nie odczuwasz żadnego bólu!!! A to ważne jeżeli dziecko jest małe... Odpowiedz Link Zgłoś