dyziek_0 24.01.09, 16:31 ......że znowu wybuchła jakaś afera z "czarnymi" pedofilami w tle. Czy ktoś coś może słyszał............? Ponoć we Włoszech, w Weronie! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Obiło mi się o uszy....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:41 Słyszałem, że coś ci się o uszy obiło we Włoszech, w Weronie. Bardzo masz czerwone? Może już sine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Obiło mi się o uszy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:14 oto link wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6196751,Skandal_pedofilski_we_wloskim_Kosciele.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Obiło mi się o uszy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 22:27 Gościu!!! - czyżby temacik nie na rączkę? A może martwisz się, że parafianie przeczytają i będą zadawać niewygodne pytanka, co!? A to przecież może przełożyć się na wpływy........????? Pozdrowionko, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu w kiecce? Re: Obiło mi się o uszy....... IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 13:35 prosta sprawa!!! na ksiedza? KASTRACJA Odpowiedz Link Zgłoś