Gość: pokemon11 Re: Euro providus IP: *.ingram.com.pl 24.02.13, 23:31 możesz podjąć prace ja pracowałam 5 lat wszystko zależy z kim się współpracuje jak jest kierownik spoko to sprawdź jeszcze MR I MRB jeśli to osoby nie do życia to spier jak najdalej bynajmniej tak jest na bełchatowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makowiec Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 20.04.13, 11:03 A w Częstochowie kolejny kierownik i to z niemałym stażem odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: url Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 13:00 To co ? Niech odszedł! Na ,,górze,, sielanka. Odpowiedz Link Zgłoś
2wiesiu13 Re: Euro providus 07.05.13, 22:26 zastanawiam się, co stało się z ta firma, kierownicy odchodzą , panie Piotrze już nie przeszkadza panu ze kierownikiem zostaje konsultant z tak dużym zadłużeniem i zajęciem komorniczym istna żenada w ten sposób daleko nie zajdziecie byle kto byle jak i gdzie oby tak dalej to za miesiąc nie ma oddziału w piotrkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiu? Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 08.05.13, 14:29 jak to kierownik z zadłużeniem i komornikiem?? to chyba jakas bajka...serio?... podajcie jakies szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
2wiesiu13 Re: Euro providus 09.05.13, 19:13 to nie bajka samo życie konsultant z 4 miesięcznym stażem zostaje kierownikiem sekcji a to ze ma w EP duże zadłużenie i zajęcie komornicze to już nie jest problem bynajmniej dla P.R lub nowego menażera W.M coś za coś widocznie.A może masz racje to jest bajka................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 10.05.13, 21:28 wiesiu co Ty za pierdoły piszesz? W każdej tego typu firmie w momencie pojawienia się zajęcia komorniczego u Konsultanta wypowiadana jest mu umowa o świadczenie usług... to raz dwa... chyba dobrze, że firma daje szanse Konsultantowi a nie bierze jakiegoś człowieka z zewnątrz... staż tu nie ma nic do gadania... jak to mówią "jak się da słonia nauczyć tańczyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:07 Pytanie.Dlaczego się przywraca do pracy gościa który się leczy psychiatrycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro providus IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 12.05.13, 21:09 hahahahhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe,,,, Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.13, 15:17 a kto to na leczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 00:32 to są kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 13:09 coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 13:28 Powiem tak, jak rzuciłam okiem na te komentarze, to zastanawia mnie co za krzywdy zostały wyrządzone, że piszą takie brednie. Pracuje kilka lat jako konsultantka w Euro Providusie i nie mogę narzekać, dorabiam do swojej pensji adekwatnie do swojej pracy ( 2/ 3 godziny 3 dni w tygodniu ) czyli ok 230 zł na tydzień co w skali miesiąca daje ok 1000 zł, prawie tyle samo zarabiam siedząc po 8 godzin 6 dni w tygodniu w księgarni w której pracuję, i nie mam powodu do narzekania na Euro Providus. co tydzień odbieram wypłatę, dodam całą wypłatę, mam swoich klientów, którzy wiadomo migają się od spłat, ale ja mam swoje sposoby na nich i wszystko się jakoś kręci. Na marginesie dodam że moja siostra przeszła do skarabeusza, bo obiecywano jej złote góry, po 4 miesiącach zawiesili jej wypłatę, ponieważ nie jest w jakości...nie osiągneła celu. Kierownik, który na początku zachowywał się jak Mesjasz , dający zbawienie okazał się chamem, który nie przebiera w słowach gdy nie udaje jej się osiągnąć celu. No cóż, dziś załuje, że się nabrała na cudowne obietnice, I obiecywali bardzo dużo, wiecej niż w EP ale cóż z tego jak tego nie wypłacili. Więc zanim napiszecie głupie posty, i obczernicie na tym forum innych zastanówcie się co złego wam zrobił ten EP, bo ja nie moge powiedzieć złego słowa, a przynajmniej nie będzie ich zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Euro providus IP: *.biznes-host.pl 22.05.13, 11:09 Ja mam podobne doświadczenia z euro providus. Pracuję tam już trzeci rok i zawsze wychodze na swoje. Najważniejsze, ze płacą zawsze w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma Re: Euro providus IP: *.proton.net.pl 29.05.13, 18:00 Polecam pracę w firmie Euro Providus - docenia pracownika,tworzy miłą atmosferę.Dba aby wypłata była zawsze w terminie. Praca z możliwością awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon11 Re: Euro providus IP: *.ingram.com.pl 22.05.13, 11:12 to może napiszesz w jakim oddziale pracujesz bo u nas jest całkiem inaczej niż to opisujesz nacisk wywieranie presji wypłata oczywiście jest co tydzień ale jeśli uważasz że przy 77klientach wypłata 120zł na tydzień to duzo to ty chyba masz coś z głowa minus paliwo do tego karta do telefonu wychodzi na 0000000000000 czemu boisz napisać się prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
2pracownik Re: Euro providus 22.05.13, 12:20 Witam no właśnie z którego jesteś oddziału ja pracowałam na Bełchatowie czytam i widzę różne są komentarze. ale to nie ważne .każdy pisze co chce- wolność słowa jeśli chodzi o prace jak każda inna jeśli miesięcznie dorobisz sobie 1000zł i to dla ciebie mało to twój problem a nie przypominam sobie aby wywierano jakąś presje na pracowniku 3 lata współpracy z nimi wspominam bardzo miło pozdrawiam wszystkich kierowników szczególnie menagera MT i koordynatora MT chłopaki oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadanie.. Re: Euro providus IP: *.181.33.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.13, 19:49 A ja Wam powiem tak - żal wam tyłki ściska .... piszecie pierdoły na forum, jakbyście nie mieli czym się zając. Krytukujecie i oczerniacie- zawsze sie znajdzie cos co nei pasuje , tylko po co sobie jezyk meczyc ? ! Albo Was wyrzucli z ep albo samo odeszliscie do innych firm bo wam obiecali zlote gory - a pewnie sie klapa okazuje. I teraz najlepiej sie zemscic. Zastanowcie sie wszyscy nad soba i zajmjcie sie w koncu robota. Kto bedzie chcial tu robic to i tak zostanie i nic wam do tego. Mnie nawet w jednym procencie nie przekonaliscie do odejscia czy przejscia, ani wy ani Pan An.... . Rece opadaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał no właśnie IP: *.net.stream.pl 22.05.13, 21:47 tak sobie myślę, czy ktoś kogoś zmusza do pracy? nie chcesz , nie opłaca ci się, za mało zarabiasz - zrezygnuj! nie pracuj, ja wiem jedno wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ja miałem epizod z bocianem i wiem że praca w Euro Providus jest o wiele lepsza, wszystko jasne , żadnych weksli i zdecydowanie mniej stresu niż we wspomnianym bocianku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: no właśnie IP: *.182.56.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.13, 22:37 Michal dokładnie jest tak jak piszesz. Nikt z Ep na siłę was tu nie ściągnął, i nie trzymał- a jednak pracowaliście czy dalej pracujecie. Ja pracuję w Providusie od roku i źle nie jest. Wiadomo, super by było gdybym zarabiał więcej, a najlepiej gdybym nic nie musiał robić. Ale nie oszukujemy się - nikt nam za darmo nie da nam wypłaty a pieniązki są adekwatne do ilości godzin, które pracujemy. Ja staram się robić swoje bo wiem , że wyplate zawsze otrzymam. Narzekać każdy potrafi - ale chyb a czas się wziąć do pracy a dopiero potem narzekac i marudzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: no właśnie IP: *.net.stream.pl 22.05.13, 22:41 stresująco może było kiedyś ale odkąd wyrzucono kilku "chamskich " kierowników, to wszystko sie unormowało, ja zawsze mogę liczyć na pomoc przełożonego. a to chyba najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jaga Re: no właśnie IP: *.Netcominternet.pl 28.05.13, 19:23 witam luka - chamscy kierownicy?w bocianie? chyba mówisz ze swojej perspektywy A.M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik123 Re: no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 22:40 Kolega Michał dobrze prawi:) Mam spore doświadczenie w branży finansowej. W mojej "karierze" przewiały się różne firmy pożyczkowe ale dopiero w EP zakotwiczyłam się na dłużej. Nie jest to moja jedyna praca, a dzięki temu, że sama ustalam sobie godziny pracy mogę pogodzić je obie:) Wiadomo, jak wszędzie różnie bywa ale ogólnie nie mam na co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 23:02 ten epizod z bocianem to chyba jako zły klient miałeś, bo takie bzdury piszesz, że wziąć i się wysr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: no właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 09:37 widzę że kolega o nicku "były pracownik" jest bardzo kulturalny, skoro na zwykłym forum tak się odzywa, to ciekawe jaką kulturę reprezentuje względem klientów i konsultantów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 17:56 bo na DEBILI nie ma rady i trzeba sie wysr... chodząca kulturo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MA.l "+" dla providusa IP: *.biznes-host.pl 23.05.13, 11:03 w pełni się zgadzam , w providusie awansowałam z konsultanta na Kierownika Sekcji, to co obiecano to dostałam, potem dałam się namówić na współpracę z skarabeuszem, że niiby większe pieniądze, które owszem dostałam w pierwszych trzech miesiącach mieli płacić za każdego przeciągniętego konsultanta 1000 zł, za przeciągniecie nie zapłacili, a po trzech miesiącach dali takie cele, że zarabiałam mniej niż w providusie. Z tego co słyszałam w providusie jest jakis program Konsultant lider i naprawde nieźle można zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: "+" dla providusa IP: *.biznes-host.pl 23.05.13, 11:04 Wole providusa od skarabeusza!!!! tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: "+" dla providusa IP: *.30.74.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.13, 18:22 Ludzie! Wszyscy narzekacie, że nie macie czasu poza pracą, że wszyscy oczekują od was nie wiadomo jakich wyników. Prawda jest taka, że praca w firmach pożyczkowych wszędzie wygląda tak samo. Nikt mi nie powie, że w jakiejś firmie jest inaczej i że dostajecie pieniądze za siedzenie i pierdzenie w stołek. Ta praca wszędzie wygląda tak samo i niestety wszędzie trzeba się trochę natyrać żeby zarobić, Różnica jest tylko taka, że niektóre z tych firm mają poza tym inne plusy których nie mają pozostałe. W providusie przynajmniej zawsze można liczyć na to, że na koniec miesiąca dostaniesz to co wypracujesz. Bez proszenia i opóźnień. Jak gdzie indziej mam robić to samo i prosić się o pieniądze to ja się wole nie martwić o wypłatę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI Re: "+" dla providusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 22:26 Konsultant Lider- naprawdę fajna sprawa!!!! Służbowy samochód, telefon i niezła kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: "+" dla providusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 00:10 PRAWDA JEST TAKA ŻE KONSULTANT LIDER MA 700 NA RĘKĘ PODSTAWY I CEL NA PREMIĘ KTÓREJ I TAK NIEWYROBI PLUS TYGODNIÓWKI OK 100 ZŁ I MUSI TANKOWAC DO SŁUŻBOWEGO AUTA ZA SWOJE BO MA 500 ZŁ NA BENZYNĘ.Z CZEGO MUSI ZROBIC SWOJĄ ZBIÓRKĘ I ZROBIC ZA SWOICH KONSULTANTÓW ZBIÓRKI BO IM SIĘ NIEOPŁACI JECHAC W TEREN ZEBRAC PAKIETY NA ROZLICZENIE I CAŁY TYDZIEŃ ZBIERAC WYNIKI PROGNOZY I SZUKAC SPRZEDAŻY NA CAŁEJ SEKCJI.PRACA OD RANA DO POZNYCH GODZIN OD PONIEDZIAŁKU DO NIEDZIELI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.o Re: "+" dla providusa IP: *.net.stream.pl 27.05.13, 06:58 Coś sciemniasz jagódko.!!! Bo zasady wynagradzania konsultanta są trochę inne, inna jest podstawa i dwa rodzaje premii indywidualna i zbiorowa . W naszym oddziale konsultanci biorą wszystkie premie od początku wdrożenia tego projektu . A ty pewnie jesteś z konkurencji więc piszesz bzdurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpieka Re: "+" dla providusa IP: *.net.stream.pl 27.05.13, 08:29 Trzeba zadać sobie pytanie dlaczego powstał lider konsultant?Czy to nie aby dlatego że żaden kierownik nie chciał pracować? Swoją drogą lider konsultant bez dobrej kontroli jest bardzo niebezpiecznym tworem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadanie.... Re: "+" dla providusa IP: *.181.33.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.13, 19:50 A ja Wam powiem tak - żal wam tyłki ściska .... piszecie pierdoły na forum, jakbyście nie mieli czym się zając. Krytukujecie i oczerniacie- zawsze sie znajdzie cos co nei pasuje , tylko po co sobie jezyk meczyc ? ! Albo Was wyrzucli z ep albo samo odeszliscie do innych firm bo wam obiecali zlote gory - a pewnie sie klapa okazuje. I teraz najlepiej sie zemscic. Zastanowcie sie wszyscy nad soba i zajmjcie sie w koncu robota. Kto bedzie chcial tu robic to i tak zostanie i nic wam do tego. Mnie nawet w jednym procencie nie przekonaliscie do odejscia czy przejscia, ani wy ani Pan An.... . Rece opadaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nona Re: "+" dla providusa IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 07:14 Do super extra trenera do ja bym w życiu nie przeszła, dobrze ze, go nie ma, człowiek uwolnił się od jego oślizłych rączek i tego całowania - obrzydlistwo - feeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Problem jest z zarządzaniem IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 10:22 Szkoda ze osoby na górze nie chcą wspierać dołu w zbiórkach itd.Bociek,skarabeus itp firmy przez podkupywanie ludzi dostali rejestry klientów którzy są już wszędzie zadłużenie co poskutkowało na chwilę obecną spadkiem jakości rejestrów .Szanujący się przedstawiciel nie skacze z kwiatka na kwiatek oczywiście jeżeli jest godnie wynagradzany i posiada narzędzia do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Problem jest z zarządzaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 15:54 o Boćku i skarabeuszu nawet nie chcę mówic, bo tam jest ciśnienie na sprzedaż,i niszczenie i zadłużanie ludzi, w Euro Providusie zawsze plinowano aby nie zadłużać ludzi ponad to co dadzą rade spłacać, ..... na tym polega zarządzanie, bo nie sztuka skasować na początku kasę za udzielenie pożyczki, ale sztuką jest co tygodniowe odebranie raty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Problem jest z zarządzaniem IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.05.13, 19:00 "w Euro Providusie zawsze plinowano aby nie zadłużać ludzi ponad to co dadzą rade spłacać" hahahhahahahahhahahahahahahha dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Problem jest z zarządzaniem IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 00:11 no normalne jaja jakieś :-)))))))))))))))))))))) , śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Problem jest z zarządzaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 18:02 jakie bzdurki - klient w 3 miesiące saldo z 500 do 5200 i rata z 15 zł do 115 zł. Za zgodą biznesowego naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brednie Re: Problem jest z zarządzaniem IP: *.net.stream.pl 31.05.13, 22:02 Ja miałem incydent z skarabeuszem w Częstochowie i mogę śmiało powiedzieć ze w providusie jest lepiej , w skarabeuszu kazali mi zarzynać klienta - w euro było zdrowsze podejście, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonie posściu były Zadłużanie Klientów IP: *.play-internet.pl 01.06.13, 14:10 Zastanawiam się kto pisze te ostatnie posty. Czyżby zarząd się wziął do roboty? W teren Panowie bo nie ma kto pracować, a nie piszecie tu jakieś bajeczki. Providus nie zadłuża klientów? A co to są "Konsolidacje", "Polonezy", "Chamskie Erki". Bywa, że klient podpisuje umowę i dostaje wielki hu.... - oczywiście musi jeszcze dopłacić do ubezpieczenie. Doradcy zarabiają po 20 - 30 zł tygodniowo bo nie mogą sprzedawać nówek i rozwijać dobrego debitu. Latają po klientach żeby odebrać 10 zł bo windykacja nie funkcjonuje. Jak zarządzać taką osobą jeśli tyle zarabia?. Panowie Prezesi. Zastanówcie się nad istnieniem takiej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant3 Re: Zadłużanie Klientów 01.06.13, 17:48 gościu były mądrze piszesz ja miałam 40 klientów odległość miedzy nimi 170km jakość prawie u wszystkich 15% zarznięci przez konsolidacje wypłata 21zł na tydzień premi ooooooooooo na paliwo oooooooooooo miesiecznie dokładałam 120zł ze swoich aby ich zadowolic kiedy sie zwolniłam wypowiedzieli mi pożyczke choć jakość była 120% wszystko to chore jest z takim czymś spotkałam sie pierwszy raz pozdrawiam były oddział BEŁCHATÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Zadłużanie Klientów IP: *.Netcominternet.pl 01.06.13, 19:15 A co się dzieje w bocianie ? ponoć czterech kdk jest na l4?Czyżby Am przejął nawyki po Providusie? zbiórka na oddziale 50%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Zadłużanie Klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 22:51 NAWET SŁYNNY TRENER AP WYPIĄŁ SIE NA PROVIDUSKA I WOLI SKARABEUSZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I dobrze Re: Zadłużanie Klientów IP: *.net.stream.pl 01.06.13, 23:39 Dobrze ze nie ma tego trenera , bo to taki trener jak z koziej...... Trąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brednie z bełchat Re: Zadłużanie Klientów IP: *.net.stream.pl 01.06.13, 23:43 Była konsultantko z Bełchatowa - trzeba nie mieć równo pod sufitem ,aby Zarabiać 20 zł tygodniowo i dokładać 120 do paliwa , ....... Więc albo coś masz z glowką nie tak albo klamiesz, albo byłaś była kierowniczka pani Agnieszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zadłużanie Klientów IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 11:38 chyba ślepy jesteś jeśli nie zdajesz sprawy ile osób dokłada po stówce w tygodniu do paliwa i nie mowie tu o bełchatowie, sam nie wiem czemu to robią ale tak jest, nie wiem czy dla ubezpieczenia, czy baby żyjące ze swych mężów dla zabicia czasu, czy zastraszeni przez firmę groźbą wypowiadania umów jak ktoś na zaległościach i mydleniem oczu pomocą w dalszej spłacie co oczywiście później bez pokrycia w rzeczywistosci a z tego co gadam z jeszcze obecnymi konsultantami to tez coraz bardziej popularniejsze ale wydaję mi się że są na to lepsze sposoby, 20 zł to na sam telefon jak rejestr troszkę większy a jak klienci rozwaleni po różnych wichurach to na paliwie w plecy no chyba ze się trafi jakiś mały plonez czy konsolka to tydzien na plusie, robienie przełomików żeby zrobić firmie dobrze na siłe a później samemu przed bezpiecznikiem świecenie oczami, ciągle robienie zbiórki na tych samych ludkach dobrych perspektyw nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mga Re: Zadłużanie Klientów IP: *.net.stream.pl 02.06.13, 22:30 jak poudzielałaś pożyczek gdzie popadnie to teraz jeździj i zbieraj.!!!!! Ja tam nie narzekam , mam swoich klientów i większość w swojej okolicy, jak potrzeba to poproszę kierownika i pomoże u gorszych klientów , a z tego co obserwuję to z tych wszystkich firm pożyczkowych Euro jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zadłużanie Klientów IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 22:49 a od kiedy to konsultant czy kierownik czy ks miał prawo veta jak sie nie podobało doradcy i nie chciał napisac to ks jechał jak ks nie chciał to mr jechał lub innego ks posyłał byle z tego zbiórka była im wiecej tym lepiej a czy kogos obchodziło czy klient da rade nigdy a juz napewno nie wtedu gdy do zamkniecie brakowało wiec niech nikt mi nie wpiera bo wrzyciu tak ludzi nie zakopywałem jak przez dwa lata w ep piątki szły gdzie ludzie jeszcze do ubezpieczenia dokładali bo nie było gdzie upchac Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant3 Re: Zadłużanie Klientów 03.06.13, 11:11 ukłony dla gościa my nie mieliśmy żadnego wpływu komu i gdzie dać ważne aby przekonać klienta by wziął refinansowanie a czy będzie spłacać to miał być już nie nasz problem rzeczywistość okazała sie inna nie odbieraliśmy rat nie było wypłaty nie pojechaliśmy my pojechał MR lub kierownik i zrobił za nas pożyczkę mynie mamy na to wpływu rzeczywiscie dla ubezpieczenia chyba wszyskie pracujemy ale sa inne kołchozy pracy wiec nie pieprz mi tu konsultanko ze pomoc jest jaka kolwiek od nich bo spróbuj nie zrobic celu to juz nie jestes im potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyra Re: Zadłużanie Klientów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.13, 13:13 to kto jest winny tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant3 Re: Zadłużanie Klientów 03.06.13, 15:26 nie czs na myslenie kto winny kto nie ,konsultanci wykonuja swoja prace i to co karze kierownik ale szacunek chyba kazdemu sie nalezy jednak nie w tej firmie sama mam wyrzuty ze tak postepowałam z klientami tłumaczyłam im ze moga wystapic problemy ze spłata zyczliwi donosili jednak kierownikowi o rozmowie wtedy okazało sie ze nie na tym moja praca polega i mi podziekowali takie czasy nikomu sie nie wierzy i nie ma co litowac masz serce miekkie musisz miec co inne twarde Odpowiedz Link Zgłoś
2pracownik Re: Zadłużanie Klientów 03.06.13, 15:52 jak się nie ma pewności kto pisze na forum to się nie posądza innych panie MR wszyscy wiemy ile sie zarabia i proszę nie pisać ze mamy coś z główką dobre nasze przysłowie ;uderz w stół to nożyce sie odezwia lepiej człowieku już odejdź nic więcej nie uzyskasz a stracisz resztkę szacunku jaka masz jeszcze wśród tych którzy zostali pomyśl nad tym co robisz i mówisz koordynatora MT obsmarowałeś teraz widzę bierzesz się za AN oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachu ciachu stare czasy IP: *.sanetja.pl 04.06.13, 11:10 ...a jak ja byłem KS to u mnie konsultanci zarabiali nawet 2000zł miesięcznie, były premie, zawsze realizowaliśmy wspólnie cele:) jedna konsultantka potrafiła przeskoczyć w zarobkach nawet KS`a. Takie były czasy:) były pieniądze na ND, były refinanse o zabroniłem kolejnych pozyczek i żarło - mój rejestr o jakości ok 75%. Nikt nie potrzebował dopłacać do biznesu z własnych pieniędzy. Paliwo bez kłopotu - nawet 12 raportówek można było wykonać w jeden dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegomość Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 13:23 ja pracuje krótko, własnie przedłużono mi umowe, i nie będę krytykował, bo jest lepiej niż w bocianie i skarabeuszu, mam różnych konsultantów, takich co zarabiają 1500 i takich co zarabiają 30 zł, a wszystko zależy od tego ile wkłada się rozumu w to co się robi,!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr Re: stare czasy IP: *.centertel.pl 04.06.13, 19:20 rozum?????? to chcesz powiedzieć ze masz lepiej??? Gdybyś był dobry i pracował z rozumem to dalej w którejś z tych firm byś pracował i zarabial - co za beton to pisał...... Ep - postarajcie sie lepiej bo trochę sie kompromitujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były współ Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 09:58 błagam !!! Bocian to kiepska firma , a pod rządmi pana Łukasza Gan... oddział się rozpadnie , mogę ręczyć !!!! wszyscy od niego odchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 10:02 W Ep są teraz normalni przełożeni, normalni Managerowie, bo cały badziew odszedł do Bociana i Skarabeusza , tam narobili dziadostwa, skaczą z kwiatka na kwiatek, niszcząc klientów. Być może w E P jest ciśnienie na wynik, ale gdzie nie ma, ale jak umiesz się dobrze zorganizować, to spokojnie dasz radę, i premie tez zrobisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: stare czasy IP: *.Netcominternet.pl 05.06.13, 10:51 Łukasz ma teraz kolegów z EP u siebie w Bocianie , teraz zrobią syf taki sam jak w EP.A ci co byli normalni dali sobie spokój bo palma co niektórym odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: life Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:12 no wyjąłeś mi to z ust, dobrze że poszli niech tam pokażą swoje umięjetności kręcenia wałów - nie mogę się doczekać kiedy Garnuszek położy oddzialik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eci peci Re: stare czasy IP: *.sanetja.pl 05.06.13, 14:52 .. a jaki jest status w firmie P Szybowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: stare czasy IP: *.182.26.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 23:22 Jestem liderem od 7 miesięcy i najbardziej mnie wkurza jak czytam te bzdury które tu piszecie, zarabiam od 1500 do 2000 zł miesięcznie a do paliwa w życiu nie dokładałam, więc coś tu nie gra, i nigdy nie rozmawiałam z dyrektorem, bo on kontaktuje sie z moim przełożonym , więc ktoś tu kłamie, najprawdopodobniej niedorajdy, które zwolniono, a przez których jest dużo roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4you Problem finansowy IP: *.net.stream.pl 06.06.13, 13:02 Po pierwsze primo rozwiązania z liderem przyniosły oszczędności na kierowniczych stanowiskach (leasing i tak trzeba płacić).Proponuje oszczędności na poziomie wyższych stanowisk (nie koniecznie które zarabiają dla firmy) oraz na zmniejszeniu kosztów utrzymania nie rentownych budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.13, 09:56 ja też jestem liderem i nie mogę narzekać, a te pierdoły co tu piszecie chyba wasza rozpacz jak was wywalili!!! bo wybaczcie ale ja nie dostrzegam tych kłamstw które tu wygadujecie. Mam samochód, telefon i jasne zasady wypłaty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blezer Re: stare czasy IP: *.biznes-host.pl 07.06.13, 11:10 Dla mnie też to jest nie zrozumiałe.. Jak wcześniej byłam zwykła konsultantką no to moze rzeczywiście kokosów nie zarabiałam. ale też znowu bez przesady że 30zł. To już chyba nie wiem jak trzeba by nic nie robic. Jak zostałam Liderką to już nie wiem na co bym miała narzekać. Mam większe pieniądze, dostałam samochód i nie musze juz wydawac na paliwo. dzwonic po ludziach tez nie musze ze swojego bo tez dostałam firmowy. Wiadomo,że mam troche wiecej pracy, ale wogóle mnie to nie dziwi i chyba nie powinno dziwic nikogo. Narzekać to wszyscy potrafią, a tematy do narzekań zawsze sie znajdą. A na pewno dla tych co chcieliby nic nie robić i pieniądze dostawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.13, 14:23 ja jestem zwykłym konsultantem , i zarabiam średnio 80 lub 90 zł tygodniowo, a pracuje tylko w poniedziałek i wtorek po 2-3 godziny, bo tylko na to pozwala mi czas , i jak słyszę te gadanie to umieram ze smiechu, bo wiem że jakbym miał więcej czasu, to pewnie nieźle idzie zarobić, a teksty o zakazanej sprzedaży to kłamstwo, bo owszem zarbraniają ale udupiania ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokasyn Re: stare czasy IP: *.play-internet.pl 07.06.13, 15:25 Może to zależy w jakim oddziale pracujecie. Mogę mówić o swoim tj w Małopolsce. U nas liderzy mają ogromny problem z paliwem i faktycznie dopłacają ze swojej kieszeni, każdy jeden. Piszę jak jest. Limit paliwowy 500 zł. Rozległy teren. O zwiększeniu limitu nie ma mowy. A w ogóle to cała ta praca i niuanse z nią związane to temat rzeka. Chodzą pogłoski, że jednego z liderów w Chrzanowie podali na policję o umowy, których nawet nie podpisał. Dowiedział się od policji bo nikt z firmy go o tym nie poinformował. Nie wyjaśnił. Tak się traktuje swoich pracowników? Wie ktoś może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detektyw Rutkowski Re: stare czasy IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 02:55 Hmmmmm. Tak trochę polatałem w tej firmie i już wiem o co chodzi. Wynajeli mnie żebym kontrolował ich byłych pracowników. To co jest na tym forum to niezła propaganda. Kto kiedyś widział zadowolonego pracownika w firmie finansowej?, a tu są takie wypowiedzi jakby byli nawiedzeni. Podobno kłamstwo powtarzane 100 razy staje się prawdą. Panowie R.S i P.S nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małopolska kontra Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 11:58 Ja jestem konsultantem liderem z Małopolski i nie dokładałam nigdy do paliwa, i moje koleżanki też nie, nie ma problemu ze zwiększeniem limitu, kiedy jest to uzasadnione, a sądząc z stylu wypowiedzi, te narzekania są pisane przez pożal się Boże ex trenera , któremu zawsze rączki leciały gdzie nie trzeba, stary obślizły zboczeniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiko Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 13:31 o Panu trenerze to szkoda gadać, i tych jego czułościach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszapani Re: stare czasy IP: *.biznes-host.pl 11.06.13, 16:56 Muszę sie zgodzić jeśli chodzi o kwestie paliwa. Ja tez nie mam problemu z paliwem. Starcza mi zwykle na to co mam do objechania. A jak mi nie starcza to jeszcze nie miałam problemu zeby dostać zwiększenie. Jak tam na "górze" widzą, że robisz swoje i zwyczajnie potrzebujesz to nie ma problemu. A Ci co i tak nie robią tego co powinni i jescze im zawsze brakuje paliwa to chyba sie nie powinni dziwic ze nie dostają. Sama bym nie dała jakbym wiedziała, że zysku z tego żadnego nie będzie a tylko prywatne wyjazdy. Jak sie nie zapracuje to nikt za darmo nic nie da. Ale to chyba nie nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: stare czasy IP: *.Netcominternet.pl 11.06.13, 21:29 nie wiem na co Wy narzekacie ludzie?? Dobrze, że chociaż są tacy którzy coś dobrego powiedzą bo przecież można by pomyśleć że to jest jakiś obóz pracy i wszyscy za karę tam pracują albo pracowali... firma nie jest na pewno gorsza od innych, a moim zdaniem nawet lepsza. praca w firmach pożyczkowych zawsze ma to do siebie, że nie jest tylko różowo. i trzeba mieć trochę zacięcia i charakteru do takiej pracy. są tacy którzy sie zupełnie nie nadają i tacy zawsze się będą męczyć i uważać że jest najgorzej. wszędzie jest mniej więcej tak samo. chociaż moim zadaniem firma to są przede wszystkim ludzie. i na tej podstawie uważam ze ta firma jest lepsza od innych, bo widze z własnego doświadczenia, że tu się ludzie integrują i czują sie z firmą związani. Bardzo dbają o to żeby dobrze przyjąć kazdą nową osobę i nie spotkałam się żeby ktoś był dla kogo nieuprzejmy. Nie mówię ,że przełożony jest zawsze miły dla podwładnego, bo to nie o to chodzi, ale wśród pracowników wogóle jest dobra atmosfera i zawsze można liczyć na pomoc i nie ma tak że boi sie człowiek odezwać albo o coś poprosić. ja myśle,że to jest równie ważne jak zarobki czy ilość obowiązków. bo zawsze jak coś nie idzie w pracy to chociaż ludzie sie uśmiechają. A nie daj boże żeby było tak jak w Innej firmie (konkurencji) gdzie wcześniej pracowałam - nie dość że kierownik spokoju nie dawał, chociaż robi sie swoje to jeszcze nie ma sie do kogo odezwać bo wszyscy albo patrzą z byka albo wogóle udają że nie znają. o pieniądzach, których wszystkich nie dostałam już nie wsp[omnę. EP w tej kwesti jest bez porównania na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stare czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 22:17 Podbijam. Jeżeli chodzi o limit paliwowy to faktycznie czasem może go braknąć, ale wystarczy prośba o zwiększenie i nie ma problemu. A praca jak praca- wszędzie trzeba się wciągnąć i wszystko sobie poukładać, klientów sporo ale taka branża. Jeżeli ktoś nie ma zapału i chęci do działania to niech się zastanowi i nie pcha do takiej pracy a nie tylko głupoty na forum pisze. Kierownik zawsze ale to zawsze pomocny- za co dziękuję:) Dla mnie EP jak najbardziej na tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca marzenie Wszyscy do EP IP: *.net.stream.pl 12.06.13, 06:56 Tak czytam to forum i muszę stwierdzić że wszyscy którzy są u konkurencji powinni wrócić lub przejść do Ep. Przedstawiciele nie dostaną telefonów i 8% ale w ramach tego kierownik zapewni im miłą atmosferę.Kierownik dostanie samochód z limitem 700zł jak braknie zaleje z wypłaty.W zamian za jego zaangażowanie zostanie poklepany przez przełożonego po plecach.Ja w to wchodzę i polecam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Nie wszyscy do Ep IP: *.zana.trustnet.pl 12.06.13, 21:31 No widzisz moze bys i chciał wejsc bo sa i telefony i miła atmosfera tylko tu jeszcze trzeba dostać prace a jest ona dla uczciwych i solidnych wiec mozesz mieć problem ze spełnieniem tych warunków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góra rządzi Re: Nie dla idiotów wszyscy do Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 13:19 Tak tak, racja no sama siebie nie będę okradać z wypłaty by wlać do baku.I od rana do nocy za pensje 8 godzinną tyrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Nie dla idiotów wszyscy do Ep IP: *.trustnet.pl 13.06.13, 15:35 o rozpoznaje autora heh. przeciez juz nie raz wyrzucano Cie z pracy))....bądzmy szczerzy alko tez walisz... i te osobiste rozterki ))...za wypłate jak sie pojawi kup pół litra i wlej sobie do baku z sokiem to lubisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nie dla idiotów wszyscy do Ep IP: *.play-internet.pl 15.06.13, 21:52 Przestańcie się obrażać. Nie o to chodzi. Mieliśmy pisać o pracy a nie zgadywać kto pisał i rzucać w siebie odpadami. Prawda jest taka, że jak skończy się limit paliwowy 500 zł (nie 700) to płacisz ze swojej kieszeni i nikogo nie obchodzi skąd weźmiesz kasę na paliwo. Praca ma być wykonana! Tam gdzie jest miła atmosfera to ok. Tyle z twojej satysfakcji. Jednak satysfakcją rachunków nie zapłacisz. Każdy ocenia według własnych potrzeb. Jak was stać to bierzcie i nie oglądajcie się na innych. Jesteście dorośli, sami wybieracie co chcecie robić w życiu i na jakich warunkach. Nikomu nic do tego. Więc bardzo proszę nie zaniżajcie poziomu konwersacji i skupcie się na faktach. Co wam się podoba a co nie itp. czy jesteście byłymi czy obecnymi pracownikami - nieważne. Byleby wasze wypowiedzi były konstruktywne. Szkoda czasu na obrzucanie błotem. Szanujcie siebie samych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos wszyscy do Ep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.13, 22:09 skoro tylu tu narzeka, to czemu tak wielu wraca do EP lub chce wrócić? oto jest pytanie, !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały peter wszyscy do (pracy) w Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 10:57 Stało się góra ruszyła do pracy i wysłała biznesowych w teren.Brawo niech zarobią na swoje wypłaty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: wszyscy do (pracy) w Ep IP: *.Netcominternet.pl 07.07.13, 19:55 A co tam w Boćku słychać? Garnuszek nietykalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: news IP: *.cdma.centertel.pl 09.07.13, 09:55 A co tam słychać na słynnym Kaliszu? Kto pracuje a kto nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: wszyscy do (pracy) w Ep IP: *.Netcominternet.pl 03.08.13, 10:46 Garnuszek był i już go niema, boli jak się spada z wysokiego stołka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: wszyscy do (pracy) w Ep IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 04.08.13, 22:20 jak to juz go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: wszyscy do (pracy) w Ep IP: *.Netcominternet.pl 05.08.13, 19:01 Podziękowano mu za współprace ,chyba czas na urlop , Hawaje ? galeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .biznes-host.pl Re: stare czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 14:58 Fajni ci liderzy którzy piszą z firmowych ip .No chyba że firma dała liderą laptopy służbowe.A na marginesie na forum pisze mały typek który wbijał listy zbiórek w PP.A teraz dyrektorzy na Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moss Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 16:09 oj,oj oj, zwolnijcie się , po co narzekać , szkoda życia, ja tam nie narzekam na providusa, pewnie że mogłoby być lepiej, pewnie że mogli by lepiej płacić, - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: stare czasy IP: 78.9.162.* 10.06.13, 23:15 pracuje juz ponad dwa lata na stanowisku Kierownika Sekcji, i różne są dni, raz gorsze, raz lepsze, są miesiące że biorę premie za jeden parametr, są miesiące że biorę za wszystkie, są miesiące że nie biorę, ale tak jest w życiu, że raz na wozie raz pod wozem, Zasady są jasno określone i pracy dużo. Moj kumpel zrezygnował jakies 2 miesiące temu i poszedł do konkurencji i co..... po 2 miesiącach mówi że troche załuje, bo wszędzie sa tacy sami klienci, i takie same cele i tyle samo pracy :) , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getin Re: stare czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.13, 09:43 ja pracowałem w getin, teraz jestem w ep od jakiś 5 tygodni, i nie ma w ogóle o czym mówić, zupełnie inna praca, jak człowiek sobie wszystko poukłada i umie zarządzać sobą i ludźmi to może mieć dużo czasu dla siebie a i stres jest mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazdrość Do zazdrośnika IP: *.zana.trustnet.pl 10.06.13, 20:39 No widzisz na tym polega uczciwa praca że najpierw klepie sie zbiórki a potem zostaje Dyrektorem.... Choć u nas w oddziale chetnie pomaga też przy wprowadzaniu zbiórek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flauszzz Re: stare czasy IP: *.biznes-host.pl 05.06.13, 16:13 Święte słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szararzeczywistość Re: stare czasy IP: *.biznes-host.pl 05.06.13, 16:22 Bocian i tak się w końcu rozpadnie... Czy mu Pan ŁG w tym pomoże czy nie... Z taką filozofią i podejściem do pracownika to tylko kwestia czasu. Syf i malaria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arte40 Re: Zadłużanie Klientów IP: *.hsi.kabelbw.de 04.06.13, 14:01 Natknąłem się przypadkiem na ten blog, Uff!! Jak ja się cieszę, ze mam normalna pracę!! Ale tak sobie pomyślałem, że trzeba mieć cechy charakteru i osobowości, które pozwalają Wam na pracę w branży finansowej w takim "niby banku". No cóż na ślepocie innych zarabiają Ci co mają oczy szeroko otwarte!! Nie każdy nadaje się na to by sprzedawać kredyt staruszczce bądź matce samotnie wychowującej dzieci, a później by od nich egzekwować różnymi sposobami 15 zł tygodniowo. Nie oceniam Was, "Każda chwila jest dobra, by coś zmienić"... pozdrawiam serdecznie i powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: "+" dla providusa IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 22:04 Masz rację Jagoda. Jest tak jak piszesz. Mi też proponowano tę jakżesz cudowną "posadę". Nie zgodziłam się. Jak widzę jak mój lider się męczy od rana do wieczora. Co chwilę telekonferencje przeszkadzające w pracy gdzie jest co chwile opieprzana przez Boskiego. A najlepsze, że jak jej braknie paliwa to musi za swoje tankować, czyli w rezultacie nie zarabia nic bo cała podstawa te śmieszne 700 zł wpada do firmowego baku. To jest nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta530 Re: "+" dla providusa IP: *.ingram.com.pl 07.08.13, 20:29 czyżby ta cisza była przed burza chyba tak providus bul bul tone chciałoby sie rzec odszedł kolejny najporządniejszy człowiek z tej firmy nie przejmuj się Michał głowa do góry zrobiłeś dużo dla nich a ze wypier.....cie to był dla nich największy błąd pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: "+" dla providusa IP: *.zana.trustnet.pl 11.08.13, 14:43 A tarczyś był lipny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.09.13, 14:10 Praca dla byłych konsultantów i Kierowników Sekcji w nowo powstającej firmie pożyczkowej ,chętne osoby proszę o przesłanie CV na adres pracapozyczki@onet.pl Całkowicie nowy projekt atrakcyjne warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.09.13, 17:27 Napisz coś więcej jak nazywa się firma , zarobki dla przedstawicieli, dzisiaj jest taka konkurencja w branży że znaleźć dobrych ludzi to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat nr 2 Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.zana.trustnet.pl 22.09.13, 22:59 własnie powiedz o co kaman jaki to nowy system? może tylko trzeba rozdac i nie trzeba zbierac to ruszamy do was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 23.09.13, 00:05 Jeśli jesteś z Jeleniej Góry wyślij namiary na Ciebie na mój adres email , będę w jeleniej jeszcze kilka dni spotkamy się wszystko powiem. Osoby z innych miast także proszę o wysłanie CV lub namiarów oddzwonię i umówimy się na spotkanie. Jedno mogę powiedzieć każdy kierownik , konsultant tworzy swój portfel klientów od od początku ,uważam ze to duzy plus ,premia liczona jest od zbiórki i sprzedaży. Wszystkich chętnych zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca -osioł? Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.trustnet.pl 24.09.13, 12:48 panie pracodawca a jak niby kierownik i konsultant ma tworzyc swoj portfel jak nie od poczatku? OD KOŃCA?? HEHE. trzeba raczej popartrzec ze i tak bedzie go tworzył na tym samym kliencie osiołku, na kliencie, który juz i tak jest zawalony) a jak by to była porzadna praca to nie ogłaszała by sie ta firma po cichu jak z bramy Zdzichu że juz jest po kielichu...lepiej napisz kiedy i ile ukradłes że wypier.... cie z ep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elokwentne Pały Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.09.13, 13:15 Widać ze debil z Częstochowy się odezwał , problem w tym ze nigdy nie pracowałem w EP. Lepiej się pochwalcie jak wam się teraz układa w EP. tak to jest jak się debile do zarządzania dużą korporacją zabierają . Już same rymowanki Twoje ukazują co z Ciebie za człowiek "Zdzichu z bramy" dobrze sformułowane pasuje jak ulał. Wszędzie sami złodzieje was otaczają, jak to w bramie:). Ciekawe jak będziecie się tłumaczyć osobie co zainwestowała swoje pieniądze a wy je roztrwoniliście . Pewnie na kontach cieniutko ,jak już konsultanci liderzy zamiast kierowników są. kierownika można zwolnic a leasing trzeba płacić :):), tzw. cięcie kosztów. Tyle ze już jest za późno za rok się na tym forum spotkamy i zobaczymy czy dalej taki wyszczekany/a będziesz. P.S. Pochwal się jakie są wyniki w Opolu ,Świdnicy i Kłodzku. Już nawet najmądrzejszy z was wszystkich Andrzej P. was opuścił ,także leżycie i robicie pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.09.13, 22:13 czyli wypowiedzi na forum wracają na swój stały poziom , wyzwiska i szkalowanie się ,pozdrawiam ludzi na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku tek Re: Praca dla konsultantów i KS Dolnyslask IP: *.zana.trustnet.pl 26.09.13, 12:40 a no to taki poziom kulika albo innego pod rostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w rzeczy samej Re: Praca dla konsultantów w Korporacji IP: *.play-internet.pl 27.09.13, 12:18 Prawda jest taka że korporacje na chwilę obecną nie mają łatwego życia na rynku.Bitwa o ks,przedstawiciela itd.Praca na tym samy kliencie.Fachowcy już się poustawiali i pozabierali dobre rejestry.Pytanie do rekinów finansiery w tej branży:ile pożyczek wytrzyma klient z pensją 1500zł ?Rzeczywistość , że nie ma już miejsca na kolejne firmy tego typu i każdy szanujący swoje pieniądze o tym wie.Oczywiście odezwią się zaraz wybitni specjaliści co w korporacjach spedzili kilka miesięcy że mają genialny pomysł na kolejną firme inną niż wszystkie z miłą atmosferą itd.Prawda jest taka że koszta was zweryfikują a zaległości powalą na kolana. P.S.Będą ,,EKSPERCI,, którzy powiedzą że da się zbudować rejestry 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia... Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 01.10.13, 15:01 oj to prawda. dobry dziadek lepkie łapki, freelancer Endrju vel Trener i jego nieobecnosc w firmie to pewna porażka. Provident jest na skraju upadku )) Ep juz pewnie tez. endrju wróć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Euro providus IP: *.play-internet.pl 19.10.13, 12:37 W jakiej firmie działa teraz Podkan, wie ktoś? Jakaś czeska ponoć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.10.13, 19:05 doorfin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 21.10.13, 15:17 czytaliscie kapitał zalozenia firmy door finanse to 25 000 złotych no to bogacze hehe oj pepiki chyba nie poszaleja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.13, 17:04 A jakie znaczenie ma kapitał założycielski???? Żaden ! Znam wiele firm które miały ten kapitał znacznie mniejszy a obracały setkami milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Euro providus IP: *.zana.trustnet.pl 21.10.13, 21:34 a moze oni maja 25000 czeskich korunek ))?? juz pensje poobniżali i zaczyna sie tzw kaszanka... kierowniczki dostają mini pensiczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.10.13, 09:57 Widać, że Częstochowie gul skacze bo już taki farmazony wypisują. Pamiętajcie, że jak coś zaczyna się psuć to od głowy , ciężko to pojąć jak się z głową w chmurach chodzi. Nawet za grosz wstydu nie macie, oczerniać Pana Andrzeja P. który tak dużo wam pomógł. Ale jak się zatrudnia kogoś na stanowisku dyrektora ds. administracji zaraz po szkole to albo jest się "odważnym" albo idiotą w waszym przypadku obstawiam to drugie. Pozdrowienia dla pana Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.10.13, 13:28 przeczytajcie na stronie EP "nowa szata" jak to EP otwiera kolejny odział tym razem w Wałbrzychu. Hmm troszkę to dziwne bo kiedyś było 12 oddziałów a teraz jest już tylko 10. Jak już tak się chwalicie że otwieracie kolejne odziały ,to może napiszcie które zamknęliście. Chyba chcecie być blisko Door Financial Polska , żeby uczyć się od ludzi których nie potrafiliście docenić, hahahaha aż się popłakałam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Euro providus IP: *.trustnet.pl 22.10.13, 16:37 oj tak endriu jest boski.... nasze wszystkie dziewczyny wreszcie odetchnęły.....jak go wywalili czują sie pewniej i jakos w firmie mniej plotek tez chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) Re: Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.10.13, 16:48 Mniej plotek bo i oddziałów mniej chyba logiczne. Pewnie odezwała się czarna dama z wielką dupą i w dodatku bez gustu. Czarnym kolorem nie zatuszujesz wielkiej dupy aż tak ten kolor nie wyszczupla:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Zadowolona z Pracy w Euro providus IP: *.net.stream.pl 29.10.13, 09:00 Znajdą się osoby kjtóre plują jadem na EP.Pracowałam tam jakiś czas temu i mogę tylko powiedzieć że jest to praca dla osob myślących.Ciśnienia i chore decyzje czasami doprowadzały mnie do furji.Po czasie zoriętowałam się o co w tej branży chodzi i odeszłam.Gdybym miała pracę niestreującą i brała wypłatę za siedzenie pewnie tkwiłabym w tym dalej i zarabiała 2500zł.Na szczęście szybko się obudziłam i zarabiam 3x więcej.Pozdrowienia dla moich przełożonych z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zadowolona z Pracy w Euro providus IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.10.13, 09:30 Piszesz,że to praca dla ludzi myślących ale Twoja pisownia całkowicie temu zaprzecza. Ludzie myślący długo tam nie pracują , szybko się orientują że ich przełożeni to idioci ,a z kim się zadajesz takim się stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek420 Re: Zadowolona z Pracy w Euro providus 05.04.14, 21:55 Pracowałem w tej firmie wiele lat, ba nawet "udało" mi się awansować na lidera. Dziś, żałuję, że przyjąłem tę ofertę. Poświęciłem dużo swojego czasu, energii i zaangażowania. I po co? Aby patrzeć na kombinatorstwo swojego przełożonego. Czuję się tak jakbym sprzedał im swoje życie. Stracił najlepsze lata. Czuję się oszukany i wykorzystany. W pewnym momencie miałem dość. Zdecydowałem zwolnić się mimo, że nie miałem w zanadrzu żadnej innej pracy. I cieszę się, że mam to już z głowy. Nie szanują klientów ani pracowników. Harujesz od rana do wieczora za śmieszne pieniądze w porównaniu do wkładu pracy. Dokładasz do paliwa i ciągle tłumaczysz się z tego co robisz. Inwigilują ci telefon służbowy. Porażka. Gdyby to była ostatnia praca na ziemi jaką mógłbym dostać... wolałbym przymierać głodem. Nigdy więcej. Jak się cieszę, że mam już to za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek420 Re: Zadowolona z Pracy w Euro providus 08.05.14, 10:55 jak tam nabór w providusie? słyszałem, że wszyscy walą drzwiami i oknami, aby się u was zatrudnić. ha, ha, ha. Taki żarcik:) Odpowiedz Link Zgłoś
kingek4 Re: Zadowolona z Pracy w Euro providus 23.01.14, 07:11 co się teraz dzieje w ep? jakieś zmiany ponoć się szykują? Odpowiedz Link Zgłoś
eiskra.1 Re: Euro providus 12.04.14, 00:56 Jeżeli chcą być Państwo na bieżąco z modą dziecięcą gorąco zachęcamy do polubienia Nas na Facebooku lub odwiedzenia nas w C.H. Jagiellończycy na I p. BOX 230 w Częstochowie . Znajdą tu Państwo sporo ciekawych propozycji co do ubioru naszych dzieciaków oraz będą na bieżąco z nowościami w naszym sklepie. Z pozdrowieniami Mamo, kup www.facebook.com/mamokupisz?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś