Gość: ciekawa Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 07.03.09, 09:25 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.205.202.* 07.03.09, 11:04 polecam poszukać na filmweb.pl, recenzje ludzi którzy już na tym byli są na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgsdgs Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 11:19 romantyczna komedyjka... lekka i przyjemna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amcia... Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.spidernet.pl 07.03.09, 19:23 Dla mnie było super nie no naprawdę fajne ... wsam raz dla par zakochanych a tymbardziej na dzień kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tym Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:00 Ty się najpierw naucz pisać poprawnie, a nie do kina na romanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 193.138.241.* 07.03.09, 21:05 Ale ona ma już 13 lat i nie w głowie jej nauka tylko romanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 08.03.09, 09:31 do "smaskosza": jak narazie to widzę człowieku, że wszystko krytykujesz, bo gdzie nie wejde to zamiast, normalnych komentarzy widzę od Ciebie same złośliwości i uszczypliwości. Ciekawe co Cię takiego w życiu spotkało, że jesteś właśnie taki, wiedz, że nikt nie lubi takich ludzi, więc chyba właśnie dlatego siedzisz tu cały czas zamiast spędzać czas ze znajomymi, rozumiem,że poprostu ich nie masz. No i wcale się nie dziwie ja też nie chciałabym mieć takiego wrednego kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżizas Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 09:03 Film dla nie wymagających 12-14 latków tak że jak chcesz wysłać dzieciaki to się nudzić nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
r0bs0n Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 08.03.09, 10:43 ULEGŁEM machinie reklamowej i poszliśmy z żoną na ten, jak to się o nim już pisze "hit" i "film kultowy". Nie spodziewałem się tego co obiecywali (i słusznie), a dostałem mniej niż spodziewać się mógłbym. Film PRZEGADANY (nie przetańczony, dziwne jak na film o takiej tematyce), montaż innowacyjny (znaczy jak tańczą to kamera pokazuje co 2 sek. inne ujęcie, nieco męczące, ale jestem laikiem. Gdzie mi tam zrozumieć sztukę), dźwięk jak na polskie kino w normie (przez 15 początkowych minut się musiałem przyzwyczaić bo nie rozumiałem dialogów). Migają tam co jakiś czas aktorzy, migają tancerze z TVN (na tyle krótko że ciężko zauważyć). Fabuła ogólnie cienka jak dupa węża. Moja żona się wynudziła, to co ja mam powiedzieć ;) Ogólna ocena [4/10], bo czasem nawet było trochę tańca widać, i dentysta był zabawny. No i 3 piosenki były niezłe. Jeżeli panowie chcecie zabrać dziewczynę/żonę/kochankę do kina z okazji dnia kobiet na ten "hit" to jeszcze to przemyślcie. Następnym razem idę na horror. Bynajmniej na polski :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgfhghyfd Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:37 Świetny film !!! Rewelacyjny montaż - bardzo nowoczesny. Muzyka i taniec świetnie ukazane. Fabuła niezła( nie jest to przecież kino akcji, ani horror, tylko komedia romantyczna). A "pierniki" to niech lepiej siedzą w domu, to nie film dla nich. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.16.88.* 08.03.09, 13:16 Kolejny tvnowski gniot dla niezbyt inteligentnej publiki. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sn0o0w Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 16:11 Ten film to kalka amerykańskich produktów które mają przyciągnąć do kin jak największą ilość osób. Jak coś jest dla wszystkich to tak naprawdę jest nic nie warte - to taka reklama za którą trzeba płacić(patrz: produkt placement). Niestety nie każdy jest na tyle bystry by to zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_90 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 08.03.09, 21:36 Ja osobiście bardzo polecam film-jak dla mnie bardzo fajny:) Słyszałam wiele negatywnych opinii na jego temat i szłam wręcz zrezygnowana, ale w końcu bardzo miło się zaskoczyłam:) Na prawdę polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman żenada IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 01:04 bleee, 2 godziny, dupsko boli, fajny montaż scen muzycznych, tyle. to tylko 0,5 godziny. pozostałe 1,5 h tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietrzeźwy Re: żenada IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 08:39 Ciekawe ile osób tutaj piszących pozytywne opinie dostało za to pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: żenada IP: 193.138.241.* 09.03.09, 15:43 Bylem Nie polecam. Moze dziewczynom z ktorym sie wybierzecie on sie spodoba, ale jako partnerzy bedziedzie potrzebowac wiele cierpliwosci i samozaparcia aby wytrwac tam przy nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymka Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:56 To, że robicie ze swoich partnerek idiotki, źle świadczy o was i waszym... guście. Z góry zakładacie, że wolimy taki szajs oglądać niż coś ambitniejszego. Duuuuży błąd. A ja moje kochanie zapraszam na "Indianę Jonesa". A co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:32 film taki sobie lekki , łatwy , tańca za mało , muzyka niezła - szczególnie tango, przepiękna rola pani Herman , właściwie to ona tworzy klimat - tylko ją zapamiętałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINOMAN Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:43 Kochaj i Tańcz. Polska podróbka Step-Up i Step-Up 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.205.202.* 09.03.09, 16:15 i to chyba marna podróba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfhyg Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 17:33 najlepszym aktorem był dentysta hihhuhhhuhuhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
maiz3 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 11.03.09, 21:24 Film ,uważam za średni mógłby być lepszy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:02 jak mozna ogladac takie cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 12.03.09, 09:54 A mnie się podobało :) Trochę za głośno (ale to wina kina) Trochę za bardzo migająco - wolałabym sceny taneczne oglądać w całości. Ale poza tymi minusami, ogólnie mi się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 89.108.211.* 20.03.09, 21:41 Świetny film, jestem miło zaskoczona spodziewałam sie czegos znacznie gorszego. Jak dla mnie film byl ok ale wiadomo kazdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 21.03.09, 13:59 fabuła cienka jak barszcz..... Tańce zaje.iste ale za mało jak na mnie , Ania Bosak bardzo fajnie tańczyła:) Najlepsza była scena łóżkowa tej całej Mikke z tym jej mężem filmowym;D Ogólnie wrażenia nie najlepsze wg mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 16:12 Film łatwy, lekki i przyjemny, ale nie powalający na kolana.Można się na chwilę oderwać od szarej rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś