Dodaj do ulubionych

Kochaj i Tańcz kto był w kinie ?

06.03.09, 19:39
jakie opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 07.03.09, 09:25
      up
      • Gość: Zack Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.205.202.* 07.03.09, 11:04
        polecam poszukać na filmweb.pl, recenzje ludzi którzy już na tym byli są na dole
    • Gość: fgsdgs Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 11:19
      romantyczna komedyjka... lekka i przyjemna:)
    • Gość: Amcia... Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.spidernet.pl 07.03.09, 19:23
      Dla mnie było super nie no naprawdę fajne ... wsam raz dla par zakochanych a
      tymbardziej na dzień kobiet
      • Gość: Tym Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:00
        Ty się najpierw naucz pisać poprawnie, a nie do kina na romanse.
        • Gość: smakosz Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 193.138.241.* 07.03.09, 21:05
          Ale ona ma już 13 lat i nie w głowie jej nauka tylko romanse...
          • Gość: gosc Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 08.03.09, 09:31
            do "smaskosza": jak narazie to widzę człowieku, że wszystko krytykujesz, bo
            gdzie nie wejde to zamiast, normalnych komentarzy widzę od Ciebie same
            złośliwości i uszczypliwości. Ciekawe co Cię takiego w życiu spotkało, że jesteś
            właśnie taki, wiedz, że nikt nie lubi takich ludzi, więc chyba właśnie dlatego
            siedzisz tu cały czas zamiast spędzać czas ze znajomymi, rozumiem,że poprostu
            ich nie masz. No i wcale się nie dziwie ja też nie chciałabym mieć takiego
            wrednego kolegi...
    • Gość: dżizas Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 09:03
      Film dla nie wymagających 12-14 latków tak że jak chcesz wysłać dzieciaki to się
      nudzić nie będą.
    • r0bs0n Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 08.03.09, 10:43
      ULEGŁEM machinie reklamowej i poszliśmy z żoną na ten, jak to się o nim już
      pisze "hit" i "film kultowy". Nie spodziewałem się tego co
      obiecywali (i słusznie), a dostałem mniej niż spodziewać się mógłbym. Film
      PRZEGADANY (nie przetańczony, dziwne jak na film o takiej tematyce), montaż
      innowacyjny (znaczy jak tańczą to kamera pokazuje co 2 sek. inne ujęcie, nieco
      męczące, ale jestem laikiem. Gdzie mi tam zrozumieć sztukę), dźwięk jak na
      polskie kino w normie (przez 15 początkowych minut się musiałem przyzwyczaić bo
      nie rozumiałem dialogów). Migają tam co jakiś czas aktorzy, migają tancerze z
      TVN (na tyle krótko że ciężko zauważyć). Fabuła ogólnie cienka jak dupa węża.
      Moja żona się wynudziła, to co ja mam powiedzieć ;) Ogólna ocena [4/10], bo
      czasem nawet było trochę tańca widać, i dentysta był zabawny. No i 3 piosenki
      były niezłe. Jeżeli panowie chcecie zabrać dziewczynę/żonę/kochankę do kina z
      okazji dnia kobiet na ten "hit" to jeszcze to przemyślcie. Następnym razem idę
      na horror. Bynajmniej na polski :P

• Gość: fgfhghyfd Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:37
        Świetny film !!! Rewelacyjny montaż - bardzo nowoczesny.
        Muzyka i taniec świetnie ukazane. Fabuła niezła( nie jest to przecież kino
        akcji, ani horror, tylko komedia romantyczna).

A "pierniki" to niech lepiej siedzą w domu, to nie film dla nich.
        Polecam
        • Gość: hmm Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.16.88.* 08.03.09, 13:16
          Kolejny tvnowski gniot dla niezbyt inteligentnej publiki. Nie polecam.
        • Gość: sn0o0w Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 16:11
          Ten film to kalka amerykańskich produktów które mają przyciągnąć do kin jak
          największą ilość osób. Jak coś jest dla wszystkich to tak naprawdę jest nic nie
          warte - to taka reklama za którą trzeba płacić(patrz: produkt placement).
          Niestety nie każdy jest na tyle bystry by to zauważyć.
          • aga_90 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 08.03.09, 21:36
            Ja osobiście bardzo polecam film-jak dla mnie bardzo fajny:)
            Słyszałam wiele negatywnych opinii na jego temat i szłam wręcz zrezygnowana, ale
            w końcu bardzo miło się zaskoczyłam:) Na prawdę polecam:)
            • Gość: frogman żenada IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 01:04
              bleee, 2 godziny, dupsko boli, fajny montaż scen muzycznych, tyle.
              to tylko 0,5 godziny. pozostałe 1,5 h tragedia.
              • Gość: nietrzeźwy Re: żenada IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 08:39
                Ciekawe ile osób tutaj piszących pozytywne opinie dostało za to pieniądze?
                • Gość: go Re: żenada IP: 193.138.241.* 09.03.09, 15:43
                  Bylem
                  Nie polecam. Moze dziewczynom z ktorym sie wybierzecie on sie spodoba, ale jako partnerzy bedziedzie potrzebowac wiele cierpliwosci i samozaparcia aby wytrwac tam przy nich.
                  • Gość: Tymka Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:56
                    To, że robicie ze swoich partnerek idiotki, źle świadczy o was i waszym... guście.
                    Z góry zakładacie, że wolimy taki szajs oglądać niż coś ambitniejszego. Duuuuży
                    błąd.
                    A ja moje kochanie zapraszam na "Indianę Jonesa". A co.
    • Gość: aka Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:32
      film taki sobie lekki , łatwy , tańca za mało , muzyka niezła - szczególnie
      tango, przepiękna rola pani Herman , właściwie to ona tworzy klimat - tylko ją
      zapamiętałam
    • Gość: KINOMAN Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:43
      Kochaj i Tańcz. Polska podróbka Step-Up i Step-Up 2
      • Gość: Zack Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 195.205.202.* 09.03.09, 16:15
        i to chyba marna podróba
        • Gość: hgfhyg Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 17:33
          najlepszym aktorem był dentysta hihhuhhhuhuhihihi
          • maiz3 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 11.03.09, 21:24
            Film ,uważam za średni mógłby być lepszy.Pozdrawiam.
            • Gość: Lee Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:02
              jak mozna ogladac takie cos ?
    • ancymonka Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 12.03.09, 09:54
      A mnie się podobało :)
      Trochę za głośno (ale to wina kina)
      Trochę za bardzo migająco - wolałabym sceny taneczne oglądać w całości.
      Ale poza tymi minusami, ogólnie mi się podobało :)
      • Gość: ktos Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: 89.108.211.* 20.03.09, 21:41
        Świetny film, jestem miło zaskoczona spodziewałam sie czegos znacznie gorszego.
        Jak dla mnie film byl ok ale wiadomo kazdy ma inny gust.
        • basia880 Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? 21.03.09, 13:59
          fabuła cienka jak barszcz..... Tańce zaje.iste ale za mało jak na mnie , Ania
          Bosak bardzo fajnie tańczyła:)
          Najlepsza była scena łóżkowa tej całej Mikke z tym jej mężem filmowym;D
          Ogólnie wrażenia nie najlepsze wg mnie...
          • Gość: ja Re: Kochaj i Tańcz kto był w kinie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 16:12
            Film łatwy, lekki i przyjemny, ale nie powalający na kolana.Można się na chwilę
            oderwać od szarej rzeczywistości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka