ambrozja 03.04.09, 20:35 Zna ktoś może godną polecenia firmę zajmującą się myciem okien ? Chodzi mi o usługę umycia okien w prywatnym mieszkaniu. Jakiś orientacyjny koszt za okno, może ktoś zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patusia siusia Re: firma myjąca okna? IP: *.apus-net.pl 04.04.09, 00:12 nieroby. szlachta i burżuazja z Częstochowy leżeć du p ą do góry i pierdzieć, ale żeby sobie okna umyć to już nie łaska a to co najwyżej 30 minut roboty.Kryzys to jest ale nie gospodarczy tylko umysłowy, żeby się nierobom nie chciało własnych okien umyć!!!!!! Dla mnie to byłby wstyd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: firma myjąca okna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 00:27 Znasz ten wierszyk Tuwima? Wszyscy dla wszystkich Murarz domy buduje, Krawiec szyje ubrania, Ale gdzieżby co uszył, Gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecie Na robotę nie ruszył, Gdyby krawiec mu spodni I fartucha nie uszył. Piekarz musi mieć buty, Więc do szewca iść trzeba, No, a gdyby nie piekarz, Toby szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. I to powinno być normalne, ale u nas niestety daleko do tego. Krawcowa musi i uszyć i posprzątać i pomalować i jeszcze sto innych rzeczy robić. Jeśli kogoś stać, a sam w tym czasie na przykład komuś naprawia buty, to niech mu ktoś inny myje mu okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: firma myjąca okna? IP: *.mtk-tv.pl 04.04.09, 12:38 A może to nie wynika z lenistwa,tylko z braku czasu pomysl zanim napiszesz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: firma myjąca okna? 04.04.09, 20:04 a może ze stanu zdrowia wynika moje pytanie dla ciebie patusia siusia wstyd a dla mnie wstyd to takie głupoty byłoby pisać a wracając do pytania nikt nie zna żadnej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: firma myjąca okna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 12:50 Sama zakasaj rekawy wsadz dupe na parapet w lape sciere plyn i zaiwaniaj wstyd pisac takie glupoty Jesli masz za duzo kasy to nie pytaj ile od okna tylko lepiej daj biednym WSTYD WSTYD WSTYD I HANBA Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia4444 Re: firma myjąca okna? 04.04.09, 21:19 Przeważnie stawka za 1 okno wynosi 10 zł firmy żadnej niestety nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likwor Re: firma myjąca okna? IP: 212.87.241.* 04.04.09, 22:10 Wpisz w google i znajdziesz.10 zł to chyba za jedną szybę... Z reguły biorą 5 zł za m/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1985 Re: firma myjąca okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 16:18 firmy nie znam, ale osobe prywatną która w ten sposób dorabia sobie. I ceny wygladają następoująco, w zależności od wlk okna. Mniej więcej ceny to od 5 do 45 zł za okna , a dziewczyna ma tak zróżnicowany cennik bo zalezy to tak jak wspomnialam od wielkości okna. Korzystam z jej usług i powiem tak umawiamy się zawsze na jakiś dzień tj 8 godzin i za 100 mam umyte wszystkie okna, 150 ze zmaiana firan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: 1985 IP: *.chello.pl 05.04.09, 20:55 a możesz jakieś namiary podać na tą osobę Odpowiedz Link Zgłoś