Dodaj do ulubionych

dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog

04.04.09, 19:29
Odradzam ta lekarke.Ja niedawno rodziłam na mickiewicza.Chodziłam w
czasie ciązy do cudownego dr Nowaka(polecam!!!).Natomisat przy
porodzie moim była dr Grabska.Ciaza była donoszona , dziecko
swietnie sie rozwijało i pomimo tego,ze było duze, bo urodziło sie
4900 (wskazanie do cc) to PAni doktor tylko katowała mnie przy
porodzie a dziecko urodziło sie ze złamanym obojczykiem i porazeniem
splotu barkowego.ak mi załatwiła slicznego synka.Teraz czeka nas
bardzo długa rehabilitacja i oby wszystko kiedys wróciło do normy i
mój synek miał sprawna raczke w 100%.Powinnam tej kobiecie załozyc
sprawe w Sadzie.odrdzam, jesli chceie miec zdrowe dziecko
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwny55 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.04.09, 20:06
      popieram, to rzeźnik nie lekarz
      • prisilla Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog 05.04.09, 20:27
        najgorszy ginekolog u ktorego mialam "przyjemnosc" byc!!!
        • Gość: Ania Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 07:47
          Dokładnie,ta kobieta nie litości .
          • Gość: zara Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 19:00
            Podpisuję się obiema rekami pod tym! Chodziłam do poradni do p. Grabskiej, jak
            jeszcze nie było mnie stać iść prywatnie ... do innego lekarza. TRAGEDIA.
            Torbiel na jajniku, jak byk, a ona mi mówi, że mam nerwicę. Torbiel wykrył
            chirurg przy rutynowym badaniu podbrzusza...
            I jeszcze te pytania po wejściu do gabinetu p doktor: "czego pani ode mnie
            oczekuje?" Kurde, a po co się przychodzi do ginekologa, jak nie zbadać się???
            • Gość: lalaaaa Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.chello.pl 06.04.09, 19:40
              maksio-1 a dr Nowak nie mógł być przy Twoim porodzie?Ja również chodzę do tego
              lekarza i planuje niedługo zajść w ciązę i rodzić w szpitalu na Mickiewicza,mam
              wskazanie do cc(siatkówka słaba mam nadzieje że ne trafie na tą Panią hmm Doktor...
              • Gość: maksio_1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 20:00
                itam
                niestety pan dr Nowak nie mogł byc,a poza tym juz nie wolno
                przyjezdzac lekarzom do porodu do pacjentek.Wtedy dr nowak nie miał
                dyzuru.Jesli masz wskazania do cc to oki.Natomiast jesli trafisz na
                ta kobiete to lepiej wracac do domu, bo chyba tam czeka nas mniejsze
                niebezpieczenstwo niz przy tej kobiecie.JA teraz musze rehabilitowac
                mojego synka i łzy same cisną sie do oczu jak patrze na Niego i
                mysle sobie ,ze gdyby nie ta kobieta to moje dziecko byłoby zdrowe.
                • Gość: Izaa Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 22:48
                  ja rowniez mialam tego pecha i moj porod odbierała ta lekarka.Kobieta byla
                  opryskliwa, nieprzyjemna, krzyczala na mnie i straszyla ze zaszkodze dziecku. Na
                  szczescie u mnie obylo sie bez komplikacji.A wystarczyloby troche wiecej
                  zyczliwosci, usmiech, mile slowo, dobre checi ze strony tej lekarki a porod
                  mozna by bylo dobrze pamietac.Pani doktor z pewnoscia odebrala setki porodow
                  tylko zapomina ze dla niektorych jest to ten pierwszy, jedyny i najwazniejszy.
                  • Gość: kierowca Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 07:13
                    No i co Pani doktor powie na te posty ??? Chyba czas zmienić swój stosunek do
                    pacjenta.
                    • Gość: maksio_1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 09:39
                      Mysle ,ze ta kobieta nigdy nie zmieni stosunku swojego do
                      pacjentek.Powinna zajac sie czyms innym a nie połoznictwem czy
                      ginekologią.Nawet zwierzat byłoby szkoda dla tej kobiety.Podczas
                      mojego porodu , pomimo tego,ze by moj mąz przy mni e,to równiez na
                      mnie krzyczała i starszyła ,ze zaszkodze dziecku.A tak naprawde to
                      ona spowodowała,ze mój maluszek i my cierpimy.Zastanawiam sie czy
                      nie napisac skargi na ta lekarke do Dyrekcji szpitala.Powinni ją juz
                      dawno zwolnic za takie traktowanie pacjentek i to co wyprawia i do
                      czego dochodzi podczas porodu w jej obecnosci.
                      • Gość: zara Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:25
                        Pisać skargę, nawet się nie zastanawiaj! Ja bym już dawno złozyła coś takiego na
                        tą lekarkę. Pomyśl o dziecku!
    • Gość: ew Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:40
      o ile dobrze pamiętam, to poród odbiera położna, a nie lekarz , przynajmniej tak
      było w moim przypadku, też na mickiewicza
      • Gość: maksio_1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:44
        tak, połozna odbiera poród,ale lekrz decyduje czy cc.Skora ta
        kobieta uparła się na poród siłami natury ,gdzie juz traciłam
        przytomnosc to połozna musiał odebrac poród,prawda?Jednak gdyby
        szanowna pani doktor ruszyła troszke tyłek i zastanowiła sie co moze
        się stac przy tak duzym dziecku to byłoby inaczej a ja dzisiaj nie
        płakałabym...
        • Gość: Ania Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:00
          Dziewczyno nie odpuść tej sprawy .Tu chodzi o Twojego Dźidźunia .Jeżeli Ty coś
          zrobisz to inne matki w tej samej sytuacji postąpią tak samo.
          Trzymaj się cieplutko i pozdrawiam.
      • Gość: Zara Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:16
        no to coś było nie tak w Twoim przypadku. Owszem położne są cały
        czas, ale lekarz u mnie pojawiał się średnio raz na 30 minut,
        zobaczyć jaki jest mój stan i co dalej czynić. Zlecał oksytocynę,
        badał rozwarcie itp.
        Aha nic w łape nie dałam, z urzedu tak do mnie podchodzili.
        • Gość: maksio_1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:01
          Ona tez nic nie robiła i tylko siedział i komentowała, tak jakby
          czuła moje bóle i wiedział lepiej ode mnie czy mnie boli czy
          nie.Tylko głupio gadała ,ze zaszkodze dziecku jak nie będe
          prawidłowo oddychac i juz.Ja traciłam przytomnosc a ta kobieta była
          niewzruszona.Zastanawaim się czy sama ma dzieci, bo takie zachowanie
          to...moze lepiej nie będę konczyc.Na pewno Jej tego nie podaruje, bo
          serce mnie boli jak mój syncio płacze podczas ćwiczeń, bo tak tego
          nie lubi.Podrawiam wszystkie Mamy i zyczę Wesołych Świąt Dziewczyny
          • Gość: zara Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:47
            "Tylko głupio gadała ,ze zaszkodze dziecku jak nie będe
            prawidłowo oddychac i juz."

No tu akurat glupio nie gadała. Od prawidłowego oddechu podczas porodu bardzo
            wiele zależy. Podczas skurczu powinno się oddychac głęboko, a nie zatrzymywać
            oddechu broń Cię Panie Boże, bo się dziecko niedotlenia. Na mnie też krzyczeli o
            to, starałam się mimo bólu umiejętnie oddychać.Ale cała reszta, z tym wskazaniem
            do cc z uwagi na wagę dziecka to nadaje się naprawdę do napisania ogromnej
            skargi. Jak to siedziała podczas porodu?
            Koło mnie oboje lekarze stali, drugi potem usiadł a jeden stał koło mnie i wręcz
            trzymał za rękę i instruował co i jak. Wprowadził pełen spokój, potrafił tak
            rozmawiac ze mną w tych najgorszych momentach,że udało mi się zrobić rzeczy dla
            mnie wcześniej nie do wykonania.

ps. slyszałam, że dobry smar na rączkę w przypadku tej pani daje kolosalne
            efekty przy porodzie:)
            • Gość: starsza mama Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 12:11
              To okropne jeśli coś nie jest w porządku z dzieckiem tymbardziej
              jeśli jest to wina lekarza.Serdecznie współczuję.Musze jednak zabrać
              głos w obronie dr.Grabskiej.Wprawdzie mój syn niedługo skończy 23
              lata(sporo)ale żyje i urodził się własnie dzięki dr.Grabskiej.Ciąża
              od poczatku była zgrożona a w aptekach nie było nawet leków.Nigdy
              nie zapomnę jak dostałam brakujące mi tabletki leku Partusisten
              (chyba tak sie pisze)właśnie od dr.Grabskiej i to nie za
              pieniądze.Przyjmowała wtedy w Przychodni Społem na
              ul.Janikowskiego.Była tez przy porodzie i naprawdę bardzo mi
              pomogła.Ludzie się może zmieniają ale ja zawsze bedę jej wdzięczna.
              • Gość: x Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:57
                na początku kariery medycznej większość lekarzy można nazwać Judymami...
                • Gość: m59 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 19:10
                  No właśnie,tacy ludzie ,którzy tutaj piszą uczą młodych lekarzy rozumu.Czego jest wart człowiek,który w taki sposób dyskutuje, ,obraża i poniża lekarza?Masz chamie sprawę ,załatw ją sam,a nie rób z forum magla.Kiedy poczujesz się chory i tak z podwiniętym ogonkiem polecisz do lekarza!?!?Podpisz się,żeby i lekarz wiedział coś o swoim pacjencie,żeby wiedział z kim ma do czynienia.
                  • ewusza2 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog 08.04.09, 20:45
                    Zgadzam się w 100 %
                    Polacy najlepiej znają się na medycynie i najlepiej wylewają pomyje na
                    pracowników ochrony zdrowia kryjąc się za ekranem komputera!!!

Co do Pani Doktor Grabskiej to nie 20 lat temu ,ale 5 lat temu rodziłam przy tej
                    Pani Doktor i tylko dzięki niej moje dziecko żyje!
                    Ona uratowała mu życie!
                    Uprzedzam pytanie - za darmo!Nie płaciłam nic!
                    Do końca życia będę Jej wdzięczna.
                    • Gość: maksio_1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:05
                      do ewusza2 i m59
                      Nie ukrywam sie za monitorem komputera tylko chce ostrzec inne
                      dziewczyny aby w przyszłosci ich dzieci nie cierpiały.A tak na
                      marginesie ,jesli nie przeszłas tego na własnej skórze to nie
                      potrafisz tego zrozumiec co czuje matka ,która dbała o swoja
                      ciaze ,aby dziecko urodziło sie zdrowe a przez opieszałosc jednej
                      nieodpowiedzialnej osoby malutki teraz cierpi.wy nie słyszycie jak
                      bardzo płacze podczas rehabilitacji i na pewno nie zycze wam tego w
                      przyszłosci.Jesli komus nie podoba sie ten post nie musi czytac i
                      wymadrzac sie tutaj.Tm co uratowawła dr Grabska dziecko niech
                      dziekuja Panu Bogu i ciesza sie ,ze nie cierpia dzisiaj ...
                      • ewusza2 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog 09.04.09, 22:53
                        Dzięki Bogu nie przeżyłam na własnej skórze tego co mi zyczysz "Tm co uratowawła
                        dr Grabska dziecko niech ..."
                        Ja tej kobiecie będę wdzięczna do końca życia !!!

A post mi się nie podoba - zwłaszcza że pisze go położna!

W tym Wielkim Tygodniu mała refleksja "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
                        kamieniem!"
                        • Gość: zara Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 08:03
                          > W tym Wielkim Tygodniu mała refleksja "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
                          > kamieniem!"
                          Jakie to "polskie" i katolickie, jak już brakuje argumentu to zaczyna się
                          cytować wybiórczo Pismo Święte...
                          może tak idąc za ciosem powiemy do p. Grabskiej "szanuj bliźniego swego, jak
                          siebie samego"...
                          • ewusza2 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog 10.04.09, 09:19
                            właśnie-"jak siebie samego"
                            • Gość: mama Re:nie tylko Grabska..i całeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:22
                              a co powiedzieć o pani Kasi B. z tamtego szpitala , to dopiero
                              niekompetentna osobka mająca o sobie wielkie mniemanie...oj wstydz
                              się szpitaliku wstydz:))A doktorze Olku trzymaj te swoje pseudo-
                              -lekarki z dala od łozek pacjentek, bo tacy jak one psują obraz
                              szpitala w mieściei całego oddziału.Grabska spoko pojdzie na
                              emeryturę, ale Kasienka....
                              • ewusza2 Re:nie tylko Grabska..i całeg 10.04.09, 12:35
                                pozdrawiam cię Beatko serdecznie
                            • Gość: maksio-1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:40
                              do ewuszka2
                              Jesli to Ty jestes ta Ewa o której mysle, to naprawde nie wiem o co
                              Ci chodzi.Nigdy nie zrozumiesz tego co czuje.A wykonywany zawód czy
                              wyuczony nie ma nic do tego.Poza tym ja nikomu nie zycze nic złego
                              tylko ostrzegam,aby ktos nie cierpiał tak jak ja...Wesołych Świat
                              ewciu dla Ciebie , natalki,Jasia i Pawła...
    • Gość: Vit Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 18:55
      Ludzie ,jak wam nie pasują lekarze , leczcie się sami.Doradzam zioła............Jest jeszcze inny sposób,można skończyć medycynę,zdobyć ciężką pracą specjalizację i leczyć lepiej niż inni.Problem jest tylko jeden,trzeba mieć do tego tęgą głowę,a z tym już gorzej ,łatwiej kręcić jęzorem.
    • Gość: Vitaral Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:18
      www.bledylekarskie.pl/
      Witaj.

Znalazłeś się na stronie, na której postaram się w sposób obiektywny
      ukazać problem poszkodowanych pacjentów w Polsce.

Witryna jest tak podzielona, by mogła prezentować to zjawisko
      zarówno od strony teoretycznej jak i praktycznych przypadków rzekomo
      popełnionych błędów lekarskich.

Mam nadzieję, że po analizie tekstu przyczyni się ona do
      zminimalizowania, a może nawet zapobieżenia popełniania rażących
      uchybień medycznych.

Autorytet przedstawicieli środowiska leczniczego będzie tu z
      pewnością podważony, ale i uzasadniony.

Znajdziesz tu również informacje na temat tych lekarzy, którzy nie
      umyli rąk swoim poprzednikom i podjęli próby działań w celu
      wyciagnięcia pacjentów - w tym także mnie - z impasu.

Z pewnością różnorodność przypadków poszkodowanych pacjentów pozwoli
      wykreować wnioski dotyczące szans i zagrożeń w dochodzeniu przez
      nich praw. Te z kolei analizy być może przyczynią się do koniecznej
      zmiany polskiego ustawodawstwa w tym zakresie.

Chciałbym zachęcić Państwa do analizy tekstu, a nade wszystko
      zapraszam do współtworzenia witryny, poprzez prezentowanie swoich
      opinii, wniosków, zdarzeń - dodając komentarz, uczestnicząc w forum
      lub po prostu opisując swoją historię.
      • Gość: maksio-1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:28
        i ja to własnie uczyniłam.Napisałam o tym.Nie wiem dlaczego Vit tak
        sie rzuca?Kazdy ma prawo pisac o tym co go spotkało a nie jest
        przyjemne z winy lekarza.Nie chodzi tutaj o to zeby sie czepiac,ale
        o to aby w przyszłosci uniknąć mało przyjemnych przezyc.Bardzo boli
        kiedy patrzy sie na cierpiące dziecko.Człowiek sam wziąłby na siebie
        to cierpienie,ale jest w tej sytuacji bezradny i ta bezradność
        jeszcze bardziej zabija.Ja mam zal do tej Panii mam do tego prawo
        czy to sie komus podoba czy tez nie.Nie czepiam sie całej słuzby
        zdrowia, bo tafiłam teraz na cudownych lekarzy ,którzy probuja mi
        pomóc w tej sytuacji a których również bardzo zaskoczyło takie
        rozwiązanie porodu i tylko moge Bogu dziękowac ,ze nie doszło do
        całkowitego paralizu...Tym co się nie podoba ten post poprostu niech
        zmienia strone...i nie czytają, bo to nie do nich
        • Gość: mama Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 00:36
          Drogi Vicie!! Co do Twojego postu jest pełen jadu.Tęga głowa niech
          zostanie tęgą...na pewno przydaje się nie tylko w zawodzie lekarza,
          ale tu chodzi o człowieczeństwo .nie każda osobę cechuje
          empatia....niektórzy stają się wykonując latami swój zawód typowymi
          rzemieslnikami (nie obrazając tu tej grupy zawodowej)...czasami nie
          potrzeba lat ,aby nosem zaczepiać o niebo:)))
          szybko jednak mozna spaść...takie zycie....a zawód lekarza winien
          nieść ze soba posłanictwo ,tak jak wszystkie te ,w których pracujemy
          z lub dla innych ludzi:)
          • Gość: maksio-1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 06:31
            dokładnie tak...a im sie wydaje ,ze człowiek to rzecz...
    • Gość: Vit Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 09:41
      Gdzie jest wasza empatia,która pozwala Wam obrażać i znieważać człowieka?We mnie jest jad....,a co jest w Was?Złość i nienawiść,prymitywne kompleksy oraz poczucie bycia pępusiem świata.Czy ktoś pomyślał,że obrażana tutaj pani doktor ma rodzinę,dzieci,przyjaciół i jak może teraz się czuć?A Wy jak pracujecie,jesteście idealni...nie opowiadajcie głupot o misji i posłannictwie!?
      • Gość: maksio-1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:38
        posłuchaj Vit
        a uwazasz ze my nie mamy rodzin, dzieci ,meza ,którzy cierpia po tym
        co się stało? Pewnie jestes taki sam olewus jak ta kobieta.Jesli
        odpowiada się za czyjes zycie to trzeba godziwie i z
        odpowiedzialnoscia podchodzic do swojej pracy.Nie ma w nas
        nienawisci tylko ból i cierpienie a to chyba róznica.Czy gdzies
        napisałam ,ze jej nienawidze? Naucz sie czytac człowieku i nie
        zabieraj na przyszłosc głosu, jesli masz takie głupoty pisac, Chyba
        ze Ty tez kiedys zabrałes komus zycie lub unieszczesliwiłes kogos i
        to dla Ciebie nic nie znaczy.Cierpienie małego , bezbronnego dziecka
    • Gość: Vitaral Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 10:11
      Name of the game is quality not quantity.
      Szkoda, że w naszych czasach jakość ma tak małe znaczenie we
      wszelkich obszarach życia.
      Lista pokrzywdzonych wskazuje na brak przypadku.
      Ludzie nie nazwiska, czy numeru telefonu powinni się wstydzić, ale
      raczej sytuacji, że to właśnie nazwisko jest dla nich powodem do
      wstydu, czy obaw. Jeśli ktoś ucieka w ustawę o ochronie danych, bo
      boi się odpowiedzialności za swoje postępowanie, to chyba tę postawę
      powinno się napiętnować.
      To już nie dziadostwo ... to Getto ... częstochowskie.
      • Gość: xxx Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:40
        zgadzam się w zupełnosci.Nie ma nic gorszego niz czestochowska
        słuzba zdrowia.Tylko ielkie kieszenie i nic więcej.mało jest
        lekarzy,którzy rzeczywiscie chcą niesc pomoc innym.
    • Gość: dana Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 17:02
      No wykrwiawiajcie się, za kogo bierzemy się jutro................
      • Gość: Nana Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 17:20
        Niewielki jest wybór wśród zgniłych jabłek.
        • Gość: mama Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 20:08
          Mnie wcale nie chodzi ,zeby dopiec tej pani.Wierze ,ze watek dal jej
          do myslenia i zastanowienia sie nad soba.takich watkow zapewne
          mogloby powstac o kazdym z nas tysiace.Do kazdego mozna sie
          dopierniczyc ,jesli tylko chce sie psa uderzyc to i kij sie
          znajdzie:)
          Wkurza mnie tylko ta bylejakosc zycia wokol mnie .Wciaz czlowiek
          widzi absurdy i nie tylko w sluzbie zdrowia, ale wszedzie....i
          wlasnie czesto u takich tegich glow ,ktore powinny byc wzorem dla
          mlodszych ,glupszych.moze takich jak ja.
          ...czlowiek doswiadczajac klopotow ze zdrowiem u dzieci dorosleje i
          nie wierze ,ze osoba zaczynajaca ten watek chciala znieslawic
          szanowna lekarke,a tylko przestrzec przed podobnymi sytuacjami.
          Mysle ,ze trzeba wierzyc w dobro i szklachetnosc innych ludzi,bo w
          inny sposob nie wyszlibysmy z domu,bojac sie innych ludzi i kontaktu
          z nimi.Zlo ,mimo ze pierwotny instykt powinnien przegrac z dobrem ,
          humanizmem ,altruizmem...itd.

• Gość: maksio-1 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 20:25
            dokladnie tak.Nie zalezało mi na zniesławieniu tej Pani,ale własnie
            na tym aby w przyszłosci zastanowiła sie nad
            konsekwencjami ,przykrymi tak jak w moim przypdaku.Czasu nie da sie
            cofnąc, nie zycze nic złego tej kobiecie,ale prosze aby na
            przyszłosc bardziej po ludzku podchodziła do pacjentek i do nowego
            zycia, o które tak dbamy i nosimy pod sercem przez 9
            miesiecy.Codziennie zatsanwaimy sie i modlimy ,aby nasze malenstwo
            było zdrowe.Pamiętam jaka byłam szczesliwa gdy po pierwszysm badaniu
            USG prenatalnym młoda Pani doktor powiedział,ze z dzidziusiem jest
            wszystko ok,ze jest zdrowy i cały.Moje szczescie nie miało
            konca...Niestety jednak przy porodzie doszło do tego co spedza mi
            sen z powiem i wywołuje niesutający lek co będzie jutro.Czy raczka
            mojego synka będzie sprawna w 100% , no bo przeciez taka przed
            narodzinami była...Mam nadzieje,że wszystko wróci do normy a ta
            sytuacja zosatnie tylk przykrym wspomnieniem...Wesołego Alleluja!!!
    • Gość: misia Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.21.pl 23.06.09, 12:40
      może jest konkretana ale jest bardzo ordynarna i niemiła
    • Gość: simple Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:44
      Byłam u dr Grabskiej raz i o raz za dużo.Zapytała czego
      odczekuję.Myslałam,że pomysliłam gabinet bo czegóż można oczekiwać
      od ginekologa.Była nie miła, wyniosła, lekceważąca i potwarzała pięć
      raz jedno i to samo conajmniej jakbym miała zaburzenia
      słuchu.Szczerze odradzam.
      Aktualnie chodzę do dr Kasi B.z Mickiewicza i jakoś nie
      narzekam.Odbierała mój poród i dzięki niej mój syn jest zdrowy a ja
      się nie wykrwawiłam i zyję.
    • Gość: paqcjentka Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.09, 15:16
      Byłam u nie 1 raz i wystarczy
      Nigdy jeszcze nie spotkałam tak chamskiej i wręcz wrednej baby
      Pacjentów traktuje koszmarnie
      • Gość: Pani Doktor Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.chello.pl 28.10.09, 08:09
        wiecei moja ozan tez tak byla potraktowana same wiecie jak prze ta
        Pania ale cholerka czy nikt jej jeszcze kalafy nie obil i czemu do
        tej pory nie ma kalafy obitej wystarczy dac jej na lewo robi sie juz
        inna
        • ka-mi11 Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog 28.10.09, 15:06
          Witam!
          Czy ta doktorka jeszcze pracuje w szpitalu na Mickiewicza?
    • Gość: gość Re: dr Grabska z Mickiewicza-ginekolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.10.09, 19:29
      masz 100% racji. Ta pani ro rzeźnik nie lekarz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka