gosiak_1976 22.04.09, 11:11 Czy ktoś słyszał o pani dr Makulec (laryngolog)? Co o niej sądzicie? Czy u kogoś wykonywała jakiś zabieg?Jakie opinie na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAVERIC Re: laryngolog-Makulec IP: 89.174.23.* 22.04.09, 15:20 Bardzo dobra Pani doktor. Zajmowała się kilka lat temu moim synkiem przed, w trakcie i po operacji usuniecia trzeciego migdałka. Byłem z niej BARDZO ZADOWOLONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: laryngolog-Makulec IP: *.mtk-tv.pl 22.04.09, 16:35 Doktor Makulec była ordynatorem na zawodziu na laryngologi.Chodziłam do niej z synkiem poniewaz miał nawracajace zapalenia uszu z ropnym wyciekiem.Pani doktor poradzila mi wyciecie migdałka i pomogło,synek juz nigdy na uszy nie chorował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga11119 Re: laryngolog-Makulec IP: 94.254.152.* 23.04.09, 12:58 Moj syn rowniez mial usuwane maigdalka u dr Makulec, byl pod jej opieka na odziale chirurgi krotkoterminowej na ul POW, zawsze pomocna nie mam zadnych zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_1976 Re: laryngolog-Makulec 23.04.09, 15:05 ile pani dr Makulec bierze za wizyte prywatną? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_1976 Re: laryngolog-Makulec 23.04.09, 15:04 Ile pani dr Makulec bierze za wizyte prywatną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga11119 Re: laryngolog-Makulec IP: 94.254.204.* 23.04.09, 18:37 Nie pamietam dokladnie ale rok temu bylo to ok 60-70 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: laryngolog-Makulec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:22 Czyżby kaski zaczynało brakować że reklama na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_1976 Re: laryngolog-Makulec 24.04.09, 08:50 do kogo kierowane jest to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-medyk Re: laryngolog-Makulec IP: 89.174.23.* 24.04.09, 15:17 Gość portalu: medyk napisał(a): > Czyżby kaski zaczynało brakować że reklama na forum ? Są tutaj na forum ludzie którzy nie mogą uwierzyć że można sobie pomagać bezinteresownie. Widać nie mają nic innego do roboty tylko wypisują takie bzdury. Nie umieją pomóc to żal im dupę ściska. Nie przejmujcie się takimi wpisami i dalej pomagajcie i doradzajcie innym jak tylko umiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: laryngolog-Makulec IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.09, 11:58 To dobry lekarz i dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwi1 Re: laryngolog-Makulec IP: *.prenet.pl 25.04.09, 21:12 a wg mnie ta pani laryngolog to porażka, nie wypowiadam się o zabiegu wycięcia migdałków, tylko o zwykłej poradzie lekarskiej. Idąc do niej z bolącym i spuchniętym nosem zdiagnozowała:" nie wiadomo co się dzieje, trzeba się tak pomęczyć" przepisała tabletki przeciwalergiczne, które działały kilka godz. i dalej koszmar z nosem trwał. Ale nie ona jedna, dopiero czwarty laryngolog zlecił przeswietlenie i wymaz z antybiogramem na moją wyrażną prośbę, co dało klarowny obraz przyczyny dolegliwości, także trzeba mieć szczęście, żeby trafić do normalnie podchodzącego do pacjenta laryngologa w tym naszym dobrym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
kazuza2004 Re: laryngolog-Makulec 25.04.09, 22:59 ja polecam dr makulec jeśli chodzi o usunięcie migdałków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: laryngolog-Makulec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 06:19 Zgadzam się z jadwi. Mój syn miał pzerośnięty trzeci migdał. Na wizycie prywatnej p. doktor powiedziała, że jest rzeczywiście przerośnięty(!!!!!!!!!). Na moje pytanie, czy trzeba wycinać , powiedziała, że jak uważam. Zainkasowała kasę do kieszeni i cześć. Nie zbadała słuchu, ale zleciła badania w swoim (!!!!!!!!!) laboratorium. Nie skorzystałam z tej PŁATNEJ uprzejmości a propos badań. Dzięki temu już trzy lata leczę syna w Klinice w Chorzowie przy Tru...a. Tam ma stałą FACHOWĄ opiekę i bezpłatne badania. Migdał został na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: laryngolog-Makulec IP: 89.174.23.* 26.04.09, 13:41 Gość portalu: goska napisał(a): > Zgadzam się z jadwi. > Mój syn miał pzerośnięty trzeci migdał. > Na wizycie prywatnej p. doktor powiedziała, że jest rzeczywiście przerośnięty(! > !!!!!!!!). > Na moje pytanie, czy trzeba wycinać , powiedziała, że jak uważam. > Zainkasowała kasę do kieszeni i cześć. > Nie zbadała słuchu, ale zleciła badania w swoim (!!!!!!!!!) laboratorium. Nie s > korzystałam z tej PŁATNEJ uprzejmości a propos badań. > Dzięki temu już trzy lata leczę syna w Klinice w Chorzowie przy Tru...a. > Tam ma stałą FACHOWĄ opiekę i bezpłatne badania. Migdał został na miejscu. Pomijając Twoją opinię o Pani doktor to czegoś tu nierozumię. Nie skorzystałaś z "PŁATNEJ uprzejmości" w naszym mieści a przez trzy lata leczysz dziecko w innym mieście? Przecież taniej wyszłoby zrobic badania w Cz-wie i od razu usunąć trzeciego migdałka niż jeżdzić do Chorzowa. Trzy lata leczysz dziecko? Dobrzy tam są specjaliści!!! U mojego dziecka w Cz-wie dwóch lekarzy stwierdziło problemy z lewym uchem, pojechałem do Chorzowa a tu "wielki specjalista" stwierdził że tak, są problemy ale z prawym uchem. Więcej tam nie pojechałem. Operacja wycięcia trzeciego migdałka była w Cz-wie, robiła ją dr Makulec i od tego czasu dziecko ma spokój z uszami, chrapaniem, przeziębieniami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick do MAVERI Re: laryngolog-Makulec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:16 Podszywasz się? Najpierw może postudiuj słownik ortograficzny. Ale popieram Cię w jednym: dr Makulec to dobry fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś