tosia1984 22.05.09, 19:19 gdzie w częstochowie można kupić tanio wózek dla dziecka(najlepiej w zestawie wózek głeboki spacerówka i fotelik do samochodu taki wózek wielofunkcyjny) z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga11119 Re: wózki dziecięce IP: 94.254.135.* 22.05.09, 22:22 Smykatesy na bodajże ul Wilsona- mają duży wybór, Dom Dziecka 2 Aleja w bramie czasem- jest coś fajnego w rozsądnej cenie, Świat Dziecka na Rynku Wieluńskim- ceny bardzo różne jak dla mnie dość wysokie ale to wszystko zależy od Ciebie ile chcesz przeznaczyc na wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
krataa Re: wózki dziecięce 23.05.09, 01:17 ja mimo wszystko nie polecałabym takich sklepów bo jest w nich bardzo drogo owszem zdarzają się "normalne" ceny. jeżeli miałabym polecić to kupować u producenta. Biała, Kamyk, Łobodno jest ich tam wielu nie chce rzucać nazwiskami ze względów reklamowych ale sama kupowałam u jednego producenta wózek i jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: wózki dziecięce 23.05.09, 20:56 tandeta nieudolnie kopiowana i wzorowana ze znanych firm, nie kupujcie tej tandety, lepiej dołożyć trochę kasy i kupić graco, chicco w normalnym sklepie, na dodatek jest szansa że taki wózek potem komuś odsprzedasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gonius33 Re: wózki dziecięce 23.05.09, 15:08 ja mam do sprzedania w idealnym stanie wózeczek razem z fotelikiem samochodowym i folią oraz daszkiem do fotelika. Więcej inf. oraz zdjęcia moge wysłac na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31anna Re: wózki dziecięce IP: *.czest.pl 25.05.09, 11:43 byłabym zainteresowana tym wózeczkiem - prosze o fotki na maila: anya31@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: wózki dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:30 2o2.pl koscielna 11 Odpowiedz Link Zgłoś