xxo 27.05.09, 16:27 Brawo dla wlascicieli. Montex tez juz wyglada calkiem, calkiem. A poza tym wydaje mi sie ze po trochu to jest wplyw Galerii Jurajskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: google.pl Re: Po remoncie "Centrum" będzie jak szklany dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:03 Oczywiście, montex tylko z zewnątrz wygląda przyzwoicie. W środku nic się nie zmieniło, nawet nie zdemontowano starych okien, widać przez nie izolacje budynku - beznadziejnie. Ale oczywiście ostatnio pomalowano korytarze, to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Po remoncie "Centrum" będzie jak szklany dom IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 21:25 Dla mnie to wszystko tylko zaorać i postawić od nowa coś co spełnia teraźniejsze standardy. Najlepiej jakby to przejęło miasto i przebiło uliczkę do ul. Tuwima żeby zrobić alternatywę dla ruchu Alejami NMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. Re: Po remoncie "Centrum" będzie jak szklany dom IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 01:01 "przejęło miasto" - hahahah, chyba kupiło.... za 20 mln 30 40?? masz tyle, zrzucisz się z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PlusMinus Re: Po remoncie "Centrum" będzie jak szklany dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:39 niestety jedynie reanimacja trupa. PM Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Po remoncie "Centrum" będzie jak szklany dom 28.05.09, 01:44 http://www.czestochowa.ws/filmy/filmy.htm Film z otwarcia Centrum w 1965 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopell McDonald's nie Mc Donald's IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 09:45 McDonald's nie Mc Donald's! Czy tak trudno przepisać poprawnie nazwę własną? Odpowiedz Link Zgłoś