Dodaj do ulubionych

MODLCIE SIE MIESZKAŃCY

IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 21.12.03, 23:50
Nauczeni przykrym doswiadczeniem Ameryki...jedyne co nam pozostało w obawie
przed atakami terrorystycznymi/ od dłuższego czasu prasa o tym bębni, jakby
chciała wywołać wilka z lasu/ pozostaje sie modlic i to koniecznie na Jasnej
Górze. NAPEWNO POMOŻE.....zebrana taca....ojczulkom.
A u nas i tak nie ma sie gdzie schronić. Robię konkurs...
KTO WIE GDZIE SĄ W MIEŚCIE SCHRONY I KTO MA KLUCZE??? JAK SPRAWDZANY JEST
SYSTEM ALARMOWY I OSTRZEGANIA?
Tu w Niemczech co cztery tygodnie regularnie wyje syrena alarmowa dla
sprawdzenia jej funkcjonowania. Ale o atakach sie nie mowi. Po co sie o to
prosić? No chyba, że Polacy mają złą opinie w innych krajach gdzie lezą z
pomocą??
Obserwuj wątek
    • Gość: pump Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 10:58
      I tu cie zdziwie, bo praktycznie na terenie całej Częstochowy w podziemiach są schrony. Nawet kiedyś w gazecie była mapka i schemat.
    • mazik3 Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY 22.12.03, 11:50
      Sam byś się troche pomodlił, a co Ty sobie k... myślisz że częstochowianie się
      nie modlą i Ty musisz nas do tego namawiać (ale mnie zdenerwowałeś).
      O Wielki proroku - dzięki za informacje możliwe że uratowałeś nam życie i jak
      my Ci się teraz odwdzięczymy !!!
      • Gość: Kilotak Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:19
        ej Kat-o-lik mądry to ty nie jesteś! Nie wpadłeś na to, żeby zostać ojczulkiem?
        Nie musiałbyś im niczego zazdrościć. Ale w tym cała rzecz, że głupków tam nie
        przyjmują. Chciaż spróbuj, może uda Ci się zaznać rozkoszy bycia ojczulkiem,kto
        wie.....?
        • Gość: KAT-o-lik Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 22.12.03, 23:19
          No to mi nowość powiedziałeś. OJCZULEK ....i....rozkosze???
          A mieli żyć w cnocie i ubóstwie...tak nauczał Chrystus.Czyżbyś był tym
          ojczulkiem z rozkoszami?????
          A co do tych schronów to chętnie bym spojrzał na tą mapke i dowiedziałsie kto
          ma od nich klucze? Bo jesli administracje to 90 % na 100 że w razie czego
          trzeba rwać zamki, a to trwa, a zagrożenie tuz tuż...za plecami/!!!!!!
          • Gość: ten sam Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 00:13
            coś mi się widzi, że mało czytasz! Gazeta wszystko to co cię interesuje
            opisymała. A jeśli o rozkosze chodzi, to wszystko przed tobą, spróbuj, każdy ma
            szansę! No chyba,że....
    • mazik3 Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY 23.12.03, 11:58
      A po co Ci tak zalerzy wiedzieć gdzie są te schrony - co Ty terrorystą jesteś?
      Przecierz wszyscy wiemy że nie...
      • Gość: mieszkaniec Re:Szczesc Boze!-Jezu ufam Tobie! -2003r. IP: *.i.net.au / *.i.net.au 26.12.03, 06:13
        Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego Nowego roku -2004 !
        mieszkaniec
        • Gość: Czytelnik Re:Szczesc Boze!-Jezu ufam Tobie! -2003r. IP: *.aei.ca 26.12.03, 18:31
          Mazik, Twoj nick to od rozkoszy poojczulkowych? Niezle synu dupkonastawny.
          Pzdr.
    • mazik3 Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY 26.12.03, 19:12
      Czytelnik staram się zrozumieć Twój wątek ale wybacz mi, bo go wziąż nie
      rozumiem. O co Ci chodzi ??? Daj mi odpowiedź e-mail'em mazik3@o2.pl
      • mazik3 Re: MODLCIE SIE MIESZKAŃCY 26.12.03, 19:16
        czytlelnik - ciekawe czemu Ty się nie zalogujesz. Też mugł bym sobie pisać o
        wszystkich pod wieloma nickami, żeby temat rozwinąć...
        P.S Wcześniej tutaj pisałes pod jakim nickiem - cwaniaczku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka