tosia288 18.08.09, 20:46 Poszukuję prywatnego trenera do ćwiczeń-kogoś, kto nauczy mnie jak i ile należy ćwiczyć,aby uzyskać wymarzoną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cxsd Re: Prywatny trener IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.09, 10:26 a nie lepsza jakas konkretna dieta ? np. ! MŻ !!! Mniej Żreć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabanka Re: Prywatny trener IP: *.54.171.214.tvksmp.pl 19.08.09, 10:54 no SAMO MŻ nie wystarczy. Ja od czerwca stosuje MŻ i 3x w tyg aerobik i 9 kg straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Prywatny trener IP: 94.254.208.* 19.08.09, 18:59 Najpierw zjada się wspaniałe ciasteczka w kawiarni,degustuje jeszcze lepsze koktajle i puchary lodów z fantazją-a potem problem jak schudnąć.Ciekawa rozkosz-karolek jest najlepszym trenerem póżną wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Osobisty Re: Prywatny trener IP: *.chello.pl 31.08.09, 22:13 Jeżeli chcesz uzyskać fachową poradę, skontaktuj się ze mną. Jestem trenerem osobistym, trenuję z wieloma osobami, które mają podobny problem jak Ty - pomagam w treningu, układam diety, mój mail: darek10@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Kubicz Re: Prywatny trener IP: *.tktelekom.pl 28.11.09, 12:26 Kontakt tel:503902147 Odchudzanie poprzez trening (50%) i dietę (50%).Przez pierwsze dwa miesiące od 10-20kg przez kolejne 4 miesiące 1-2 kg miesięcznie.W pół roku możesz stracić od 14-28kg tkanki tłuszczowej i zyskać około 2kg tkanki mięśniowej,nie tracac [przy tym sił.A wręcz przeciwnie zyskujesz od 50-100% siły wiecej niż przed odchudzniem.Nie wierzysz ?Nniemożliwe ? SPRAWDŻ!!!zdzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Prywatny trener IP: 195.205.171.* 29.11.09, 00:32 Nie wiem jakich oczekujesz efektów ale mój kolega sporo stracił na wadze poprzez zwykłe amatorskie bieganie. To kosztuje co najmniej 3 wyjścia w tygodniu poszukaj tu w Częstochowie są kluby/zrzeszenia(mam tu jeden na myśli ale bez krypto reklamy) ludzi dla których bieganie to sposób na życie oni Ci doradzą bezinteresownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Prywatny trener IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.11.09, 19:19 Zacznij biegać 5 razy w tygodniu lub jeździć na rowerku stacjonarnym, postaraj się zmniejszać sukcesywanie ilość spożywanych kalorii i żadne trener Ci potrzebny nie będzie. To nie trener będzie warunkował to ile schudniesz ale Ty sama. Bez samozaparcia i chęci nikt i nic Ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Prywatny trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 19:14 Witam,przypadkiem natknąłem sie na Pani ogłoszenie, ze poszukuje prywatnego trenera.Myśle że mogł bym pani pomóc , sam trenuje juz 8 lat posiadam dwa tytuły mistrza polski,naleze do kadry narodowej ukonczylem medyczne studium zawodowe, chetnie poprowadze prywatne treningi Odpowiedz Link Zgłoś