easy1965 07.09.09, 21:54 Witam ,jak w tytule prosze o pomoc w podaniu szacunkowej ceny garazu murowanego w Srodmiesciu .Mam oferte kupna i chce ja skonfrontowac z Waszymi opiniami pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Q Re: garaz -cena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:31 Też bym sie chetnie dowiedzial bo zastanawiam sie czy nie sprzedac, Ja mam w bloku garaż przy Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: garaz -cena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:06 a ja chciałbym wynająć komuś miejsce w podziemnym garażu na Czecha. Sprzedałem samochód i miejsce stoi puste ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi_h Re: garaz -cena... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:34 interesuje mnie jaka obowiazuje cena miejsca garazowego? Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: garaz -cena... 08.09.09, 16:42 Czy Szanowni Państwo naprawdę tacy niekumaci czy tylko się udaje????! Garaż kosztuje tyle, ile się za niego dostanie. To samo dotyczy wynajmu: - proponujesz tysiąca i negocjujesz. Dadzą tysiąc - znaczy dla tego klienta wynajem wart był tauzena. Ot i po problemie. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: garaz -cena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 18:07 Miły forumowiczu!!!!!!! jest zasadnicza różnica czy garaż chcesz kupić czy wynająść przy ul. Kilińskiego sąsiad sprzedł za 30 tyś własnościowy z ksiegą wieczystą. światło woda kanał natomiast kuzyn wynajmuje blaszak prz ul Augustyna za 130zł mięsiecznie a mieszka na Trzech Wieszczy Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: garaz -cena... 09.09.09, 08:45 I "Janusz" wyjaśnił wszystko w tym temacie. A wystarczy trochę pomyśleć. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś