Dodaj do ulubionych

TIPSY ŻELOWE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:17
Nie możesz zapuścić paznokci, są słabe, kruche i łamliwe-ZAPRASZAM na
utwardzanie żelem, tipsy french i tipsy naturalne. cena od 35-45 zł. Warto!Nr
telefonu 660 786 244
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 19:30
      Hej a gdzie robisz te paznokcie bo nienapisałaś jakie miasto ,a jestem
      zainteresowana.
    • Gość: Ala Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.05, 01:06
      A masz gdzieś zakład czy z torbami chodzisz po domach ????
      Nie dałabym swoich paznokci komuś kto chodzi po domach z całym majdanem i pewno
      nie ma działalności handlowej czyli mozna powiedziec że jest anonimowy.
      A w razie awari to tylko do Pana Boga.
      Sądząc po cenie to używasz materiałów wyprodukowanych gdzieś na kresach
      wschodzich a kurs skończyłaś przedwczoraj.
      Kiedyś też chciałam zaoszczędzić a skończyło się to na płaczu i wtedy koleżanka
      wytłumaczyła mi o co chodzi z Tipserkami i z materiałami na których pracują.
      Teraz mam tipsy które załozyłam 7 [ siedem ] miesięcy temu i tylko je
      wypełniam. Fakt że trochę za długo je noszę ale wiecie jak to jest.
      I TO JEST WŁAŚNIE OSZCZĘDNOŚĆ !
      A jak ktoś chce oszczędzić to w kiosku na dworcu kolejowym w Zielonej Górze
      babka sprzedaje 10 paznokci + kropelka cały zestaw kosztuje z 5 zł i trzyma
      się " do obiadu ".
      Nie pytajcie się o moją tipserkę bo napewno do niej traficie :) W Zielonej
      Górze są tylko dwie tipserki którym można zaufać. Moja zachwalała jeszcze jedną
      w Sulechowie bo widziała pazurki spod jej ręki.
      Pozdrawiam Alicja F
      • Gość: patrynia Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.05, 00:14
        radzisz nie pytać, a ja właśnie bym chciała wiedzieć gdzie mogę znależć taka
        tipserkę?! i jeszcze jakie ma ceny? blagam napisz ;-)
        • Gość: Alicja F Re: TIPSY IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.06, 14:06
          Jak długo tu już nie zaglądałam :(
          Jeśli chodzi o moją Tipserkę to wystarczy wpisać w Google tipserka lub tipsy
          Zielona Gora lub www.Tipsrka.info. Był nawet ostatnio z nią wywiad w gazecie.
          Pozdrawiam Alicja
          • Gość: LIDZIA Re: TIPSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:57
            Pani Alicja bardzo mocno podsumowala tipserke i usilnie broni swojej. A musi
            wiedziec ze nie wszyscy co robią w domu są nieukami itp.Ja tez robie tipsy w
            domu, ceny mam troche wyzsze, ale pracuje na remomowanych materiałąch ( na tych
            samych na których pazurki robione ma doda), zachowuje wszelkie normy sanitarne
            ( jednorazowe pilniki i rekawiczki, zdezynfekowanie dłoni) i mam oczywiscie
            ukonczony kurs wiec nie jestem samoukiem, a panie ode mnie wychodzące są bardzo
            szczęsliwe, bo ich pazurki są naprawde sliczne. A ceny są u mnie niższe, nie
            dlatego ze na czyms oszczędzam ale dlatego ze nie musze płacic wynajmu lokalu
            itp. Pozdrrawiam serdecznie wszystkie moje klientki lidzia168@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka