Gość: Karina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:17 Nie możesz zapuścić paznokci, są słabe, kruche i łamliwe-ZAPRASZAM na utwardzanie żelem, tipsy french i tipsy naturalne. cena od 35-45 zł. Warto!Nr telefonu 660 786 244 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 19:30 Hej a gdzie robisz te paznokcie bo nienapisałaś jakie miasto ,a jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.05, 01:06 A masz gdzieś zakład czy z torbami chodzisz po domach ???? Nie dałabym swoich paznokci komuś kto chodzi po domach z całym majdanem i pewno nie ma działalności handlowej czyli mozna powiedziec że jest anonimowy. A w razie awari to tylko do Pana Boga. Sądząc po cenie to używasz materiałów wyprodukowanych gdzieś na kresach wschodzich a kurs skończyłaś przedwczoraj. Kiedyś też chciałam zaoszczędzić a skończyło się to na płaczu i wtedy koleżanka wytłumaczyła mi o co chodzi z Tipserkami i z materiałami na których pracują. Teraz mam tipsy które załozyłam 7 [ siedem ] miesięcy temu i tylko je wypełniam. Fakt że trochę za długo je noszę ale wiecie jak to jest. I TO JEST WŁAŚNIE OSZCZĘDNOŚĆ ! A jak ktoś chce oszczędzić to w kiosku na dworcu kolejowym w Zielonej Górze babka sprzedaje 10 paznokci + kropelka cały zestaw kosztuje z 5 zł i trzyma się " do obiadu ". Nie pytajcie się o moją tipserkę bo napewno do niej traficie :) W Zielonej Górze są tylko dwie tipserki którym można zaufać. Moja zachwalała jeszcze jedną w Sulechowie bo widziała pazurki spod jej ręki. Pozdrawiam Alicja F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrynia Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.05, 00:14 radzisz nie pytać, a ja właśnie bym chciała wiedzieć gdzie mogę znależć taka tipserkę?! i jeszcze jakie ma ceny? blagam napisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja F Re: TIPSY IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.06, 14:06 Jak długo tu już nie zaglądałam :( Jeśli chodzi o moją Tipserkę to wystarczy wpisać w Google tipserka lub tipsy Zielona Gora lub www.Tipsrka.info. Był nawet ostatnio z nią wywiad w gazecie. Pozdrawiam Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDZIA Re: TIPSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:57 Pani Alicja bardzo mocno podsumowala tipserke i usilnie broni swojej. A musi wiedziec ze nie wszyscy co robią w domu są nieukami itp.Ja tez robie tipsy w domu, ceny mam troche wyzsze, ale pracuje na remomowanych materiałąch ( na tych samych na których pazurki robione ma doda), zachowuje wszelkie normy sanitarne ( jednorazowe pilniki i rekawiczki, zdezynfekowanie dłoni) i mam oczywiscie ukonczony kurs wiec nie jestem samoukiem, a panie ode mnie wychodzące są bardzo szczęsliwe, bo ich pazurki są naprawde sliczne. A ceny są u mnie niższe, nie dlatego ze na czyms oszczędzam ale dlatego ze nie musze płacic wynajmu lokalu itp. Pozdrrawiam serdecznie wszystkie moje klientki lidzia168@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś