j24 HOP - czyli pozytywy 24.12.02, 09:27 Poseł Kazimierz Marcinkiewicz - tu nie mam wątpliwości, poseł konsekwetnie, choć może niezbyt efektywnie broni prawa, ustaw sejmowych i uzgodnień, które legły u podstaw powstania tego województwa. Poseł Jakub Derech-Krzycki - chyba jednak mu zależy na reprezentowaniu wyborców Radny sejmiku H.M. Woźniak - za myślenie o Gorzowie i czasem kwieciste pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: HOP - czyli pozytywy 27.12.02, 21:19 j24 napisał: > Poseł Kazimierz Marcinkiewicz Tu się zgadzam > Poseł Jakub Derech-Krzycki - chyba No właśnie - chyba. Wprawdzie poseł ma chęci jak mi się wydaje, ale czy będzie miał także dosyć wytrwałości aby zdobyć możliwości ? Jestem za tym aby umieścić posła w poczekalni. > Radny sejmiku H.M. Woźniak - za myślenie o Gorzowie i czasem kwieciste pisanie. Jestem ... za, jednak niestety - możliwości nie te. Ponieważ sobie możliwości nie wyrobił ( a okazja była ), moim zdaniem polityk do ... poczekalni. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: HOP - czyli pozytywy 31.12.02, 00:41 Dziś Kochanowski jeden raz HOP za to że zauważył w Ziemi Gorzowskiej nasze starania o Gorzów, sam odniósł sie do spraw Gorzowa ( choć się wcześniej zarzekał że jest od województwa ). Zatroskał się też czy forum będzie obiektywne. Panie Pośle - wyciągamy więc rękę. Liczymy na więcej HOP. Odpowiedz Link Zgłoś