Gość: awrell Poszukuje Pani Uli z Wampa w parku 111 IP: 213.155.178.* 26.02.15, 13:13 Wiem,że Wamp zmienił swoją siedzibę, otworzyli nowy salon na warszawskiej itp. Powiedzcie mi proszę,bo dawno nie byłam w Gorzowie, gdzie znajdę Panią Ulę? Ma ktoś może namiary? Pilnie jej poszukuję :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Poszukuje Pani Uli z Wampa w parku 111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.15, 06:25 Ula jest teraz na Drzymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indiii_ Nowy Fryzjer! IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.15, 00:29 A może sa Panie chętne sprawdzić Panie z Salonu Black Pearl jak po pierwszej wizycie mogę śmiało Polecić P. Agnieszkę . Cena jak na L'oreala Bardzo PRZYSTĘPNE ! promocja dla rencistów i emerytów :-@ i uczniów aż do -40 %! koleżanki uczące się chętnie korzystają. Właśnie robiłam Beach Waves efekt loków z plaży jestem zachwycona !! cena tej usługi to 200- 250 zł w salonach! a TAM PROMOCJA 150 plus grzebień i specjalny płyn oraz odżywianie keratynowe dlatego wkońcu się doczekałam! Więc Polecam. Numer do salonu jakby ktoś chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 19.08.15, 18:41 ostrzegam przed mmsalon na szarych szeregów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.15, 21:04 dlaczego kika??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksawery Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.15, 15:33 Witam polecam salon evita Cosmetic ul.szarych szeregów 32a tel. 695469833 . Cenny naprawdę fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
anna.aa1979 Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? 06.02.22, 19:21 Jak już znajdziesz fajnego fryzjera to proponuję później udać się też do kosmetyczki, prawdziwy dzień relaksu! Szczególnie w Perfect Look Clinic (perfectlook.clinic/) w Zielonej Górze, zwłaszcza polecam pakiet oczyszczający! Odpowiedz Link Zgłoś