Dodaj do ulubionych

moja droga do mediaexpert

15.12.09, 23:25
I ja ciekawy czy nie zabrakło płaskich ciekłych telewizorków o 7.05
idę sobie chodnikiem/niechodnikiem przy ul.Niechodzkiej.
idę i idę i zawadziłem butem i przewróciłem się w tym miejscu ;-(
fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/6qxT5B1BuTeAIQmcBB.jpg
fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/6bJmKkT7JWQvFnyonB.jpg
Taki brudny i wkurzony przeszedłem na drugą stronę jezdni i zobaczyłem kobietę z moim ciekłym telewizorkiem
fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/nzgMbBLLBNwK19hzMB.jpg
mój telewizorek u tej kobiety tak przytulony do jej piersi za chwilę w tym samym miejscu upadł i wylał się cały ten ciekłokryształ.
A ja sobie znowu przeszedłem na drugą stronę i zabrakło mi chodnika
fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/2qieaCTwdzbJUAybcB.jpg
Jaki z tego morał ?
Ano sklep nie dla spacerowiczów

Ktoś tu zapomniał ,ze są ludzie biedni chodzący pieszo 24godz/7dni
Obserwuj wątek
    • Gość: ja pie... Re: moja droga do mediaexpert IP: *.chello.pl 15.12.09, 23:57
      ahahahahahahhaha temat beznadziejny, ale fakt, uśmiać się mogłem :) zdjęcia
      trochę kiepskie (trzeci link) no ale to musiała być beka jak tej typiarze tv
      padł AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sorry nie powinienem się śmiać ale niestety,
      muszę :D:D hahaha zresztą po co tak rano tam lecieć skoro ceny były takie same
      cały dzień? i nie zauważyłem by brakowało im tych tv ... <wtf?>
      • dz1ad3k Re: moja droga do mediaexpert 16.12.09, 01:02
        Łazik masz klapki na oczach? Po drugiej stronie piękny półtorametrowy chodnik a
        Ty polem leziesz.
        Domniemywam, że po upadku te ciekłe kryształy stały się wściekłymi kryształami ;D.
    • Gość: tankujący Re: moja droga do mediaexpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:05
      dziś nikt już nie czekał o 7 rano i nikt nie otworzył media tak wcześnie

po co ta szopka wczorajsza od 7 rano ?
      • Gość: hwdp Re: moja droga do mediaexpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 09:28
        heheheh ale historia... miala byc megasensacja ze sie ludzie pod sklepem
        stratuja a tu tylko kobita telewizor upuscila ;) a jak juz tam polazles to trza
        bylo sobie wreszcie kupic aparat a nie z komorki beznadziejnie slabe zdjecia
        wstawiasz... tym razem nie wyszlo... pruuuuut
        • Gość: ja pie... Re: moja droga do mediaexpert IP: *.chello.pl 16.12.09, 14:54
          hahahahahahahhaha :))
          • Gość: do ja pie. vel lol Re: moja droga do mediaexpert IP: 212.160.150.* 16.12.09, 15:48
            jak widać lol zmienił nicka z "lol" na "ja pie... " . Zauważyliście? Ten sam
            szczeniacki styl wypowiedzi.
    • Gość: telewizor Re: moja droga do mediaexpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 16:52
      A skąd wiesz ,że to był LCD (ciekłokrystaliczny) a nie PLAZMA a może
      nawet LED LCD.
      Bujasz w obłokach swojej wyobraźni, ponieważ te telewizorki są
      przeważnie dobrze zapakowane bo są delikatne i niewiele widać przez
      karton a i z napisów na nich na pierwszy rzut oka niewiele wynika.
      Dodatkowo są duże gabarytowo i nie nadają się do noszenia po
      chodnikach.I tu masz rację, ZWŁASZCZA PO CIECHANOWSKICH CHODNIKACH.
      Po ciechanowskich chodnikach nie da się chodzić a co mówić o
      przemieszczaniu się po nich z czymś.
      Ale TWÓJ pomysł obnażania ( przy kazdej okazji ) nieudolności
      inwestorów w zakresie wyglądu chodników, ulic i deptaków W PEŁNI
      POPIERAM.
      • Gość: addhoc Re: moja droga do mediaexpert IP: *.chello.pl 16.12.09, 17:20
        Ah ten biedny lazikamator. Jakie go nieszczęścia dotykają.
        Tak go trapią, że traci kontakt z rzeczywistością i zawężają znacznie jego
        horyzonty.
        • dz1ad3k Re: moja droga do mediaexpert 16.12.09, 17:37
          ...te poziome i te pionowe :D. Nie wiem jak z tymi skośnymi ale pewno też słabo.
    • lazikamator Re: moja droga do mediaexpert 16.12.09, 23:12
      Muszę przyznać ,że addhoc i jego odmiany tępi mnie niemiłosiernie jakby nie mógł popisać w innych wątkach np.pizza,fryzjer,papiloty,bzdety,głupoty

Przyznam się,że tylko zdjęcia są prawdziwe i to bardzo prawdziwe i wstydliwe dla waszego prezydenta, któremu Rolbud wpłacił już kilkanaście milionów złotych różnych podatków i te 500 metrów chodnika od Płockiej do Mazowieckiej mógłby nie Rolbudowi ale mieszkańcom tam chodzącym wykonać.

Tekst o moim upadku i tej kobiety jest zmyślony, by było śmiesznie.
      • Gość: mieszkaniec Re: moja droga do mediaexpert IP: 81.219.156.* 17.12.09, 14:05
        lazikamator napisała:
        > Tekst o moim upadku i tej kobiety jest zmyślony, by było śmiesznie.
        i tak jest śmiesznie, nie musisz zmyślać :)
    • dz1ad3k Re: moja droga do mediaexpert 17.12.09, 02:33
      fajter ty się nadajesz na polityka bo zabraniasz obcym ludziom pisać na
      publicznym forum posty zgodne z tematem i regulaminem. Z daleka czuć, że
      prezydent jest twoim idolem i wolę nie dochodzić czemu.
      • Gość: hwdp Re: moja droga do mediaexpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 11:37
        no to chociaz brawo za odwage ze potrafisz sie przyznac do fantazjowania...
        ciekawe w jak wielu dotychczasowych watkach Cie tak ponieslo ;) ... to tego
        "staroste" tez obaliles?
        • lazikamator Re: moja droga do mediaexpert 17.12.09, 23:17
          niejakiego żywego Starostę nie ja obaliłem ,
          ale
          niedługo społeczeństwo mieć będzie pole do popisu ;-)

a do rzeżby nie zblizałem sie na odległość jednego kilometra
    • Gość: zaTUSKany o Re: moja droga do mediaexpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:34
      Ciechanów to nie Warszawa,że do dużych Galerii prowadzą szerokie drogi i piękne
      chodniki,a u nas nawet przez ten rok sygnalizacji świetlnej nie
      przeprogramowano na Mazowieckiej
      • Gość: fajter Re: moja droga do mediaexpert IP: *.chello.pl 17.12.09, 16:55
        dz1ad3k - ahahahaha chyba Cię mózg boli, że mnie obchodzi prezydent, polityka i
        inne głupoty z tym związane, szczerze to mam to gdzieś, od dziś Ty jesteś moim
        idolem :)) za to, że postawiłeś się wobec beznadziejnych tematów, których
        zapewne w 50 % jesteś sam autorem :] brawa dla tego Pana ;d
        • Gość: do lol vel ja pie. do lol vel ja pie.. vel fajter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 17:36
          LOL! Uspokój sie nygusie ;]
          • Gość: ehh Re: do lol vel ja pie.. vel fajter IP: 212.160.150.* 17.12.09, 17:59
            Racja, niech się gó...arz uspokoi.

lol - moja rada jest taka: musiałbyś pisać prawdziwą, oryginalną polszczyzną,
            żebyśmy Cie nie poznali.

Pozdrawiam Cie lolu trolu !
            • Gość: ja pie... Re: do lol vel ja pie.. vel fajter IP: *.chello.pl 17.12.09, 18:14
              gó...arz to twoj stary, wypier.dalajcie cienkie lamy
              dzifki bez szkoly niemyte, nie dla psa kielbasa wiec wun z tego forum plotkarze
              i ubeki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka