IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 19:30
Szukam w Ciechanowie Kidsplay'a lub innego przybytku dziecięcych swawoli gdzie mógłbym zimą zabrać dziecko oraz zorganizować urodziny pociechy. Do niedawna był jeszcze takowy naprzeciwko muzeum ale zaorali. Czy jest może komuś wiadomo o tym czy w naszym mieście coś takiego istnieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: Kidsplay IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 11:52
      Czy dobrze rozumiem, że ta sala zabaw została zlikwidowana?
      • Gość: heeeh Re: Kidsplay IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 12:44
        Byłam tam 3 x i 3 x było zamkniete, mają w dupie ludzi i tyle
        • Gość: Opus Re: Kidsplay IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 16:28
          Nie zarabiali, to zamkneli. Sama cos takiego otworz i zobacz jakie to latwe w tym parszywym miasteczku, a nie krytykujesz ludzi, ktorzy pewnie jeszcze doplacali do interesu.
    • Gość: paweł Re: Kidsplay IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 21:44
      Szkoda, że się zamknęło. W Ciechanowie naprawdę nie ma takich miejsc, gdzie moznaby pójść z dzieckiem.
    • Gość: rd Re: Kidsplay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:06
      No właśnie o tym mówię. Kurczę, Płońsk ma chyba ze 3 takie sale i jakoś się utrzymują a u nas co chwila jakaś się otwiera i upada zaraz.
      • Gość: mama Re: Kidsplay IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 23:08
        To dziwne, że na forum co jakiś czas pojawia się zapotrzebowanie na takie miejsca. Ale jak już jakiś desperat zainwestuje, to nie ma chętnych...
        • Gość: mama1 Re: Kidsplay IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 10:58
          Bo teraz w tych czasach żeby coś się utrzymało to trzeba otworzyć coś z prawdziwego zdarzenia i to dot. każdej branży. W tym watku mowa o sali zabaw gdyby miała z 200-300m powierzchni podejrzewam, że byłoby wielu chętnych, ale w taka trzeba sporo zainwestować. W Płońsku są sale zabaw i są ogromne z mnóstwem różnych zabawek kulek zjeżdżalni i się utrzymują zawsze kiedy tam jestem jest sporo dzieciaków a w weekend czasami nie ma gdzie się ruszyć. Ta nasza nie była duża, byłam dwa razy dziecku się bardzo podobało, bo mogło sie pobawić z innymi dziećmi, później dwa razy byłam i nikogo tam nie zastałam drzwi były zamknięte i dziecko było bardzo zawiedzone, a ja zniesmaczona i więcej tam nie poszłam.
          • Gość: mamuśka Re: Kidsplay IP: *.cnow.pl 26.01.11, 13:25
            Nie wiem ile razy był już wałkowany ten temat. Była taka sala na przeciwko starostwa powiatowego i potem na warszawskiej na przeciwko muzeum. Jak widać w Ciechanowie wszyscy potrafią tylko narzekać, że nie ma gdzie z dzieckiem pójść, zamiast faktycznie korzystać z tego co jest. Dwie sale upadły, bo jak przyszło co do czego to każdy się krzywił, że za mało zabawek, że za drogo, że mało miejsca. A taki lokal trzeba utrzymać. Niestety żeby to była sala z prawdziwego zdarzenia to trzeba w to sporo zainwestować a i miejsca dogodnego w Ciechanowie brakuje bo każdy najlepiej chciałby mieć takie coś pod domem żeby nie daj boże nie musieć się ruszyć i przejść kilometr albo tłuc się busem. Wiele razy zastanawiałam dlaczego nic takiego się nie utrzymuje w Ciechanowie skoro jak widać po tym że nie ma miejsc w przedszkolach - dzieci jest dużo, a takiej sali nie ma. Wychodzi na to że Ciechanowianie potrafią tylko głośno krzyczeć, a jak przyjdzie co do czego to każdy siedzi w domu i puszcza dzieciom bajki albo gry komputerowe.
            • Gość: mamuśka Proszę o kontakt do Płońskich Kidsplay IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 00:27
              Proszę o namiary do sal zabaw w płońsku (adersy, telefon, godziny otwarcia)
              Ja także wybrałam się z dziećmi do naszej sali zabaw na przeciwko muzełum i co pocałowaliśmy klamkę. Dzieci płakały bo mama im objecała fajną zabawę, ja płakałam bo szkrabom smutno było i mama nie dotrzymała objetnicy.
              W lato sama zapewniałam rozrywke dzieciom i nam się nie nudziło. Ale zimą zadługo nie można siedzieć na dworzu. Więc w grudniowe popołudnie, gdy na dworze szlała zima, zaiwrucha, mróz - 10 stopni C. Mama w nagrodę szkrabom chciała zrobić niespodziankę i zabrała ich do ciechanowskiego Kidsplay.
              Porażka
              • Gość: gość Re: Proszę o kontakt do Płońskich Kidsplay IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.11, 11:36
                skoro temat byl wałkowany tyle razy to pewnie zauwazyłaś ze sala jest zamknięta i nawet kartka nie wisi z jakim kolowiek powiadomieniem a ja z kolezanką i 3 -giem rozryczanych dzieci stoję i nie wiem co mam zrobić.Więc na drugi raz idę sama zeby zobaczyc czy jest czynne..i nie jest ,idę trzeci raz i znowu to samo .To kto kogo ma w d.upie?My sale czy sale nas?
                • Gość: mamuska Re: Proszę o kontakt do Płońskich Kidsplay IP: *.cnow.pl 01.02.11, 19:14
                  Drogi "gościu" widzę , że problemy z czytaniem ze zrozumieniem mają nie tylko polscy gimnazjaliści... Wątek odnosił się do tego, że co chwilę upadają przedsięwzięcia tego typu i dlaczego. Na pewno jest ot wina właściciela, gdyż poskąpił na reklamę, ale też mieszkańców Ciechanowa - o czym pisałam wcześniej. Natomiast na przyszłość radzę się najpierw upewnić czy jak zabiorę dzieciaki na salę zabaw to nie "pocałuję klamki"' bo będzie zamknięte. A nie wyjść z założenia, że jak się w końcu zebrało do wyjścia towarzystwo, to musi być otwarte, a potem krzyczeć jak to sale mają dzieci w d*. Pozdrawiam.
                • Gość: gość Re: Proszę o kontakt do Płońskich Kidsplay IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 19:24
                  odnioslam sie do tej wypowiedzi i nie wiem do czego teraz piejesz,raz piszesz ze wina ludzi ,potem ze właścicieli ...sama nie umiesz jasno przedsawić swojego zdania .Zastanów się zanim coś napiszesz bo Twoje wypowiedzi są niejasne .
                  ,,Nie wiem ile razy był już wałkowany ten temat. Była taka sala na przeciwko starostwa powiatowego i potem na warszawskiej na przeciwko muzeum. Jak widać w Ciechanowie wszyscy potrafią tylko narzekać, że nie ma gdzie z dzieckiem pójść, zamiast faktycznie korzystać z tego co jest. Dwie sale upadły, bo jak przyszło co do czego to każdy się krzywił, że za mało zabawek, że za drogo, że mało miejsca. A taki lokal trzeba utrzymać. Niestety żeby to była sala z prawdziwego zdarzenia to trzeba w to sporo zainwestować a i miejsca dogodnego w Ciechanowie brakuje bo każdy najlepiej chciałby mieć takie coś pod domem żeby nie daj boże nie musieć się ruszyć i przejść kilometr albo tłuc się busem. Wiele razy zastanawiałam dlaczego nic takiego się nie utrzymuje w Ciechanowie skoro jak widać po tym że nie ma miejsc w przedszkolach - dzieci jest dużo, a takiej sali nie ma. Wychodzi na to że Ciechanowianie potrafią tylko głośno krzyczeć, a jak przyjdzie co do czego to każdy siedzi w domu i puszcza dzieciom bajki albo gry komputerowe. ,,
    • Gość: qwedsa Re: Kidsplay IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 14:30
      tak zgadzam sie z niektorymi wypowiedziami wyzej. To prawda ze ja cos jest w naszym pieknym miescie to brak ludzi, a jak juz tego nie ma to wielkie zale.... tym nie zdecydowanym proponuje kupic dzieciom np kolorowe pilki pelno ich na allegro i np kojec dmuchany.... nie wielki koszt a jaka radocha. ja tak zrobilam i wymyslam dzieciom najrozniejsze zabawy wykorzystujac pilki w najrozniejszy sposob nawet wsypujac je do wanienki plastykowej . Troche wyobrazni nie zaszkodzi Drodzy Rodzice. pozdrawiam
      • Gość: ktośśśś Re: Kidsplay IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 19:41
        mam latać pare razy dziennie bo własciciel moze otworzy a moze nie a moze polece o 12 ,potem wroce po dzieci ,dojade o 12 30 a bedzie juz zamknięte
        na drzwiach wisiala kartka ze nieczynne od do z przyczyn konserwacji czegos tam a data naprawy minela a dalej było zamkniete,ani telefonu ani zadnej informacji po prostu pocałuj mnie w dupe mógł wywiesic a nie ze konserwacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka