Dodaj do ulubionych

Top_ Secret Ciechanów

15.05.11, 20:11
Witam,
Mam bardzo nietypowe pytanie i zarazem prośbę, może ktoś zna nazwisko ekspedientki która pracowała w tym sklepie? Krótki opis jej osoby, bardzo urodziwa blondynka, włosy spięte w kucyk, duże oczy - wiem że ma na imię Paula ale chciałbym coś więcej się dowiedzieć.
Powód mojego pytania = jestem totalnie w niej zauroczony, widziałem zaintereoswanie na jej twarzy jednak był pewien bloker- teraz już jej tam nie ma a nie wiem jak ustalić te bardzo ważne szczegóły.

Pozdrawiam i proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 20:19
      Ja coś wiem napisz na: rafalkowalxxx@wp.pl
    • Gość: KolŻŁW Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 22:04
      Widac, że elokwencją nie grzeszysz, bo piszac o tym tutaj,sam pokazałeś jaki jesteś odważny. Trzeba było podejśc,zagadac a nie na necie pisac... Poza tym nie masz szans kolego, bo to dziewczyna mojego kumpla;) od 3 lat
      • Gość: Ulka Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 16.05.11, 12:03
        Peszek :(((
    • Gość: :) Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.cnow.pl 16.05.11, 20:59
      zawsze warto zaryzykować:P i spróbować, a może da się namówić na spotkanie:) w końcu sam pisałeś, że zainteresowanie na twarzy było:) powodzenia
      • Gość: abc Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 21:50
        za zainteresowanie zajętą dziewczyną to można zarobić w dziób.....
        • Gość: wawa Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 22:14
          a skad wiesz,ze to było zainteresowanie??moze poprostu zobaczyla cie i pomyslala,jaki z Ciebie jest brzydal;)
          • Gość: ;))) Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 13:42
            te zainteresowanie nazywa się chwyt marketingowy ;) ps Paula super dziewczyna ;)
        • Gość: efg Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 17:24
          Bo dziewczyna to oczywiście fotel, byc może dla inwalidy, a więc może być zajęta przez kogoś
          • Gość: qqq Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.11, 17:37
            koleś jesteś pustakiem.... nawet nie potrafisz powtórzyć najprostszego zdania....
            Jak nie potrafisz układać zdań to cofnij się do podstawówki albo skopiuj jakiegoś gotowca z googla...
            • Gość: abc Re: Top_ Secret Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 18:57
              tez nie kumam z tym fotelem:(notabene, tylko taka jedna jest ladna.. Paula w ciechu?innych nie ma??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka