dorota2222 21.07.04, 16:00 czy uwazacie ze jesli dziewczyna ma krotka spodniczke( ale bez przesady ma zakryty tylek!)to jest puszczalska? slyszalam taka opinie ood paru facetow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaloguj sie ;] Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:03 nie puszczalska tylko nierozsadna, przeciez moze jej to i owo zawiac ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalen Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.07.04, 16:04 towarzystwo w ktorym sie obracasz jest wysokich lotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:08 Ja tak nie mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN 21.07.04, 18:20 ja na pewno nie jestem puszczalska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN 21.07.04, 18:23 kwestia gustu co się komu podoba i w czym się dobrze czuje i oczywiście wygląda nie uważam żeby to był wyznacznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 19:52 Dla mnie, to jak kobieta się ubiera, świadczy o jej świadomym lub podświadomym przesłaniu. Jej może się wydawać, że wygląda super, że się nie puszcza, ale podświadomie wystawia swoje ciało na widok, żeby tym nęcić mężczyzn. Dla mnie to są poprostu łatwe kobiety, tzw. jednorazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol_bianca Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:55 Puszczalska jest jeśli się puszcza. To chyba proste? A z takich poglądów jak twój biorą się gwałty. Wyszła w krótkiej spódniczce - widać szukała okazji. Wyszła w długiej, ale wracała sama do domu po zmroku? Tak samo. A jeśli dziewica chodzi w krótkiej spódniczce to też jest puszczalska? taka to twoja pokręcona logika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 02:07 Po części tak,po części nie.Bo laska ktora ma w planach sex nie ubierze dobrze zapaskowanych spodni,bo mialaby trudniej.Ale z drugiej strony jesli lubi sie tak ubierać...Nie można odrazu jej skreślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.magma / *.magma-net.pl 21.07.04, 20:08 Jak można uważać że dziewczyna w krótkiej spódniczce jest puszczalska??co ma jedno do drugiego?? Nie wiem na jakiej podstawie można stawiac takie tezy??? może mi ktoś to wyjaśni (byłbym bardzo wdzięczny)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTA Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: 195.205.245.* 22.07.04, 15:56 JA CHODZE W KROCIOTKICH SPODNICZKACH BARDZO CZESTO (OCZYWISCIE JAK JEST CIEPLUCHNO NA DWORZE) I NIE JESTEM PUSZCZALSKA, MAM TEGO SAMEGO FACETA OD 4,5 LAT I JEST OKI!! WIEC TO NIE MA NIC DO RZECZY W CZYM SIE CHODZI ALE JAK SIE SZANUJE I CENI I NA CO SOBIE POZWALAMY A NA CO NIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 12:39 hmn...Moze to nie swaidczy o tym ze ktos jest puszczalski lub nie, ale widzac takie laski w mini wiem ze nie chcialbym miec takiej, nie moglbym jej zaufac. moze to glupie, ale czesc facetow tak na to patrzy. Nie lubimy gdy nasze kobietki zbyt wiele pokazuja innym, to jest kwestia zazdrosci itp. Kobieta moze wygladac zajebiscie i sexownie, nie tylko gdy chodzi z piersiami na wierzchu i w super mini spodniczce. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś