Gość: eeeeeeee IP: 80.50.127.* 05.06.11, 11:52 kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witam Re: basen odkryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 18:17 pewnie po JANIE , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: basen odkryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 19:11 Ja wolałbym zapytać kiedy zamknięcie...REMONT SIE PROSI TEGO SYFU!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciachanowianka Re: basen odkryty IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.11, 19:40 Dokładnie. Miałam okazję być tam w ubiegłe wakacje. Nie widzę przyjemności w przebywaniu w tym miejscu. Syf obrzydliwy, opalanie się na tym betonie i jeszcze naganne zachowanie niektórych osób przebywających tam. Pare lat temu to tam fajnie było, ale teraz nic z tym nie robią. A powinni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frf Re: basen odkryty IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 21:20 Tam jest tragedia! ani hustawki dla dzieci, ani zjezdzalni, ani szatni, ani porzadnego sklepiku zeby np zapiekanke zjesc!!!! poprostu szok! co za warunki!!!! Ratownicy okropni, zarozumiali, gazety czytaja albo obściskują się!nie zwracaja uwagi na nic! nic ich nie obchodzi!!!! nie wspomnę juuz o krubinie! tam od lat jest ten sam ratownik -leń!!!!! kiedys pytałem o jego imie , jak byłem z synami, niejaki Sławek, i jeszcze jeden nie pamiętam imienia, poprostu siedział z zona i synem p[rzy budzie a na pomoscie jaki dzieciak-ratownik, a ten i drugi tylko wymieniali sie który do domu pojedzie pierwszy a który potem!!!! o 17.30 to juz nikogo nie yło a krubin czynny do 18!!!!następny syf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arenda Re: basen odkryty IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 20:48 wybitny organizator pan dyrektor MOSiru, przyjaciel WW i spółki nie ma czasu na takie duperele jak basen. Jest kanclerzem wyższej uczelni od biznesu i zarządzania i robi biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: basen odkryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 00:17 Partyjny funkcjonariusz z tygodnika ciechanowskiego napisał dla odmiany tekst o Krubinie, gdzie nie omieszkął w piatej linijce napisać o winie mieszkańców miasta co do stanu tego miejsca. Owszem jak systematycznie nie sprząta sie to tak jest z każdym miejscem. Problem głebszy to czystość wody , warto zreszta przeczytać bzdury jakie mowi jakis tam wązny polityk miejskiej platformy o butelce wrzuconej do wody. ZENADA I rence opadają Odpowiedz Link Zgłoś