Gość: szukam IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 13:26 Poszukuje osoby, kóra zajmuje się artystycznym malowaniem ścian. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:44 a o co dokładnie chodzi, o zaprojektowanie i namalowanie konkretnego motywu, czy zagospodarowanie dużej powierzchni jakimś obrazem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 14:35 chodzi i namalowanie konkretnego motywu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 11:28 w takim razie poproszę o maila, to wyślę fotkę mojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTO Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:15 a kto poszukuje i cel konkretny prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 19:16 www.murals.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 19:42 Wątpię, aby był ktoś w Ciechanowi wstanie dobrze to zrobić, może trzeba poszukać dalej, Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 22:25 Powiększ motyw na ksero do a3 jeśli trzeba złóż go z kilku kartek, sklej, wytnij z tego szablon przyklej do ściany i pomaluj najlepiej tamponem (z gazy nie OB :)) umoczonym w farbie lub lekko umoczonym w farbie pędzlem lekko stukając w puste miejsca w szablonie. Sposób 2. pożycz od kogoś projektor, wyświetl wzór na ścianie i naszkicuj po liniach. Cienką taśmą maskującą oklej jeden z kolorów lub elementów i pomaluj delikatnie nie przeciągając za taśmę. Po odklejeniu taśmy powtarzamy czynności z kolejnymi kolorami/elementami wzoru. Praca prosta i daje wiele satysfakcji. Malarz pokojowy nie zrobi Ci tego bo nie umie, uzna za fanaberię artysta uzna za fanaberię ale zrobi i skasuje dużo kasy lepiej więc zrobić samodzielnie albo poprosić jakiegoś manualnie uzdolnionego znajomego. Jeśli jesteś kobietą to porobisz mu trochę nadziei i będzie zadowolony. Jeśli jednak jesteś facetem poszukaj manualnie uzdolnionej kobiety bo kumplowi musiał byś postawić flaszkę :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkas27 Re: artystyczne malowanie ścian 24.08.11, 22:22 Polecam www.muralki.pl, oraz www.manieks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: artystyczne malowanie ścian IP: 78.154.78.* 24.08.11, 22:29 polecam dudekvisual.oz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecający Re: artystyczne malowanie ścian IP: 83.15.153.* 25.08.11, 15:32 ja polecam www.zenn.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.tktelekom.pl 25.08.11, 16:02 a może jest ktoś z Ciechanowa kto umie namalować coś fajnego w pokoju dziecinnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooka Re: artystyczne malowanie ścian IP: 213.199.253.* 25.08.11, 16:17 Motyw w pokoju dziecięcym: murals.pl/index.php/artykuly-in-art/podwodny-wiat-oskara.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.11, 14:32 pisałam już wcześniej, że malowałam coś takiego, zależy tylko o co dokładnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witchs84 Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.tktelekom.pl 26.08.11, 14:48 śliczne, a jaki jest koszt namalowania np Kubusia Puchatka na ścianie na większe pół ściany witchs84@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:07 To zależy od wymiarów ściany, bo motyw nie jest trudny, ale na pewno nie wezmę więcej niż zawodowi artystyczni malarze, wszystko jest do uzgodnienia. Fotki prześlę później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.147.10.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 14:55 witam,jeżeli sprawa jest aktualna do chętnie się podejmę zlecenia cena do negocjacji jestem elastyczny doatosowuje się do projektu i portfela pytania mail. piotrek64@o2.pl Jeżeli nastąpi kontakt prześlę link do mojej strony... Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: 31.62.126.* 27.10.11, 09:48 Witam serdecznie, RÓWNIEŻ OD NIEDAWNA ZAJMUJĘ SIĘ MALARSTWEM ARTYSTYCZNYM ŚCIAN. PLASTYK Z DOŚWIADCZENIEM. OFERUJĘ KONKURENCYJNE SYMBOLICZNE CENY W ZAMIAN ZA ZDJ. :) POZDRAWIAM, katarzyna.siek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś