Dodaj do ulubionych

artystyczne malowanie ścian

IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 13:26
Poszukuje osoby, kóra zajmuje się artystycznym malowaniem ścian.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:44
      a o co dokładnie chodzi, o zaprojektowanie i namalowanie konkretnego motywu, czy zagospodarowanie dużej powierzchni jakimś obrazem?
      • Gość: szukam Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 14:35
        chodzi i namalowanie konkretnego motywu
        • Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 11:28
          w takim razie poproszę o maila, to wyślę fotkę mojej pracy
    • Gość: KTO Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:15
      a kto poszukuje i cel konkretny prosze
    • Gość: qaz Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 19:16
      www.murals.pl/
      • Gość: moni Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 19:42
        Wątpię, aby był ktoś w Ciechanowi wstanie dobrze to zrobić, może trzeba poszukać dalej, Warszawa?
        • Gość:   Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 22:25
          Powiększ motyw na ksero do a3 jeśli trzeba złóż go z kilku kartek, sklej, wytnij z tego szablon przyklej do ściany i pomaluj najlepiej tamponem (z gazy nie OB :)) umoczonym w farbie lub lekko umoczonym w farbie pędzlem lekko stukając w puste miejsca w szablonie.
          Sposób 2. pożycz od kogoś projektor, wyświetl wzór na ścianie i naszkicuj po liniach. Cienką taśmą maskującą oklej jeden z kolorów lub elementów i pomaluj delikatnie nie przeciągając za taśmę. Po odklejeniu taśmy powtarzamy czynności z kolejnymi kolorami/elementami wzoru.
          Praca prosta i daje wiele satysfakcji. Malarz pokojowy nie zrobi Ci tego bo nie umie, uzna za fanaberię artysta uzna za fanaberię ale zrobi i skasuje dużo kasy lepiej więc zrobić samodzielnie albo poprosić jakiegoś manualnie uzdolnionego znajomego. Jeśli jesteś kobietą to porobisz mu trochę nadziei i będzie zadowolony. Jeśli jednak jesteś facetem poszukaj manualnie uzdolnionej kobiety bo kumplowi musiał byś postawić flaszkę :D.
    • ewkas27 Re: artystyczne malowanie ścian 24.08.11, 22:22
      Polecam www.muralki.pl, oraz www.manieks.pl
    • Gość: mama Re: artystyczne malowanie ścian IP: 78.154.78.* 24.08.11, 22:29
      polecam dudekvisual.oz.pl/
    • Gość: polecający Re: artystyczne malowanie ścian IP: 83.15.153.* 25.08.11, 15:32
      ja polecam www.zenn.pl.
      • Gość: sb Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.tktelekom.pl 25.08.11, 16:02
        a może jest ktoś z Ciechanowa kto umie namalować coś fajnego w pokoju dziecinnym ?
        • Gość: niebieskooka Re: artystyczne malowanie ścian IP: 213.199.253.* 25.08.11, 16:17
          Motyw w pokoju dziecięcym: murals.pl/index.php/artykuly-in-art/podwodny-wiat-oskara.html
        • Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.11, 14:32
          pisałam już wcześniej, że malowałam coś takiego, zależy tylko o co dokładnie chodzi
          • Gość: witchs84 Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.tktelekom.pl 26.08.11, 14:48
            śliczne, a jaki jest koszt namalowania np Kubusia Puchatka na ścianie na większe pół ściany
            witchs84@wp.pl
            • Gość: gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:07
              To zależy od wymiarów ściany, bo motyw nie jest trudny, ale na pewno nie wezmę więcej niż zawodowi artystyczni malarze, wszystko jest do uzgodnienia. Fotki prześlę później
              • Gość: kajo Re: artystyczne malowanie ścian IP: *.147.10.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 14:55
                witam,jeżeli sprawa jest aktualna do chętnie się podejmę zlecenia
                cena do negocjacji jestem elastyczny doatosowuje się do projektu i portfela
                pytania mail. piotrek64@o2.pl
                Jeżeli nastąpi kontakt prześlę link do mojej strony...
                Pozdrawiam Piotr
                • Gość: Gość Re: artystyczne malowanie ścian IP: 31.62.126.* 27.10.11, 09:48
                  Witam serdecznie,

RÓWNIEŻ OD NIEDAWNA ZAJMUJĘ SIĘ MALARSTWEM ARTYSTYCZNYM ŚCIAN.
                  PLASTYK Z DOŚWIADCZENIEM.
                  OFERUJĘ KONKURENCYJNE SYMBOLICZNE CENY W ZAMIAN ZA ZDJ. :)
                  POZDRAWIAM,
                  katarzyna.siek@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka