Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 00:23
Nie szukam męża ani kochanka potrzebuje kogoś mądrego i dojrzałego który pokieruje mnie trochę wysłucha i wypije ze mną piwo
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryszard Ochucki Re: Szukam przyjaciela IP: *.180.85.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.11, 00:56
      A może flaszkę? Zajarać nie chcesz?
      • Gość: zagubiony Re: Szukam przyjaciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 08:10
        podaj emaila zagubiona..
        • Gość: Zagubiona Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 08:39
          Chwilowo nie posiadam. Może głupota jest podanie numeru na forum ale skoro pojawił się zainteresowany a raczej zagubiony to proszę bardzo 510 629 358
          • Gość: Personatus Re: Szukam przyjaciela IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 10:30
            ... Niby jestem człowiekiem o dużej empatii ale tego typu wołanie o pomoc jest dziwne...
            Aczkolwiek ... w sytuacjach kryzysowych często robimy rzeczy jakich nie robimy na co dzień, choćby podanie swojego numeru publicznie.
            Uważaj co robisz, takim manewrem bardzo się narażasz. Sieć jest niebezpiecznym miejscem i w niej nie szukaj ukojenia dla swojego ego.

Pozwól że zapytam... Co ci się przydarzyło że potrzebujesz przyjaciela? Pytam bezinteresownie.
            • Gość:   Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 10:33
              Zgaduję: zdrada, rozwód, niechciana ciąża.
            • Gość: Zagubiona Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 10:44
              Już ci odpowiadam fakt może podanie numeru nie jest mądre ale to jest numer zapasowy. A zrobiłam to dlatego że teraz wokoło ludzi nie mądrych i dziwnych a ją szukam kogoś mądrzejszego napewno ode mnie
              • Gość:   Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:11
                Mądrzej sama, mądrzejsi mogą zrobić z Ciebie niewolnika.
              • Gość: ciekawy Re: Szukam przyjaciela IP: *.cnow.pl 28.07.11, 14:08
                a co to znaczy "zapasowy numer"? A może ktoś kogoś wkręca ;)
                Zagubiona a numer na jakiegoś kolesia jest :)
          • Gość: Piękny Re: Szukam przyjaciela IP: *.205.111.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 19:49
            Ile masz wiosen?
    • Gość: ok Re: Szukam przyjaciela IP: *.cnow.pl 28.07.11, 11:30
      ok Arturo. Pomożemy ;)
      • Gość: Personatus Re: Szukam przyjaciela IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 11:53
        Ja jestem w stanie wysłuchać i służyć dobrą radą.
      • Gość: Zagubiona Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 12:27
        Z ta mądrością u mnie to byle jak. Popełniam błąd za błędem a potem sama ponosze konsekfencje. A potem alkohol. Nie wiem z czego to wszystko wynika. Mam już dosyć samej siebie
        • Gość: :) Re: Szukam przyjaciela IP: 212.160.172.* 28.07.11, 14:18
          hehe ktoś z woj. małopolskiego szuka przyjaciela w ciechanowie :D Słodko ;)
          • Gość: ubaw Re: Szukam przyjaciela IP: *.cnow.pl 28.07.11, 14:21
            nawiązywać szybko znajomości a później wszyscy z tego wątku w góry na weekend :)
          • Gość: Zagubiona Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 14:23
            Nie jestem z małopolskiego tylko z ciechanowa. Zresztą to już nie ważne nikogo już nie szukam więc nie piszcie na ten temat
    • Gość: Zagubiony Re: Szukam przyjaciela IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:02
      A ja szukam koleżanki :)
      • Gość: escape Re: Szukam przyjaciela IP: 213.199.253.* 23.08.11, 20:36
        a ja kolegi:)
        • Gość: qq Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 21:12
          napisz do mnie kotku :D
    • Gość: on Re: Szukam przyjaciela IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.11, 22:20
      ja również szukam, ale znaleźć ciężko mądrego rozmówcę ;-)
      • Gość: qq Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 07:24
        ja jedno spotkałem rozmowa itp
        fajnie pięknie
        chciała mnie do łózka szybko zaciągnąć
        co się okazało w ciazy była i tatusia dla dziecka szukała
        • Gość: Zagubiona Re: Szukam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 24.08.11, 07:46
          To nieźle. Ale ją w ciąży nie jestem bo dzieci już mam
          • Gość: NN Re: Szukam przyjaciela IP: *.play-internet.pl 12.12.13, 00:40
            Witaj po kilku dniowych przemyśleniach i nie przespanych nocach jestem w stanie tobie pomóc
            • Gość: haniek Re: Szukam przyjaciela IP: *.elartnet.pl 12.12.13, 19:34
              Chyba po 2,5 letnich przemyśleniach,bo po 2,5 letnich nie przespanych nocach to byłbyś wrak.
              Zapraszam na piwo.............
              • Gość: mati Re: Szukam przyjaciela IP: *.centertel.pl 12.12.13, 19:57
                a z którego osiedla jesteś
                • Gość: haniek Re: Szukam przyjaciela IP: *.elartnet.pl 12.12.13, 20:09
                  Jesteś zagubiona............????????????
                  • Gość: paola Re: Szukam przyjaciela IP: 79.162.252.* 20.12.13, 18:41
                    a ja nie szukam bo lepiej być samemu niż z jakimś przychlastem
                    • Gość: ajaja Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 22:12
                      Tak samo jest lepiej być sam niż z jakąś k... ale i tak ciągle marzymy, szukamy tej jednej osoby bo tak jesteśmy zaprogramowani. Na Boże Narodzenie i Nowy Rok życzę wszystkim znalezienia kogoś, kto okaże się wyjątkowy nie na pokaz, nie dla szpanu, nie dla pieniędzy tylko tak szczerze od serca. Wszystkie najcenniejsze w życiu rzeczy są za darmo. Przyjaźń, miłość, nowe życie (dziecko), rodzina :).
                      • Gość: paola Re: Szukam przyjaciela IP: *.cdma.centertel.pl 21.12.13, 21:35
                        to prawda, być z kimś aby być, bo tak wypada ,bo co ludzie powiedzą to bez sensu.a po drugie trzeba się zgadzać w pewnych kwestiach w 100% i nie może być tu miejsca na udawanie...
    • Gość: a_samo_a Re: Szukam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 20:52
      To ja się oferuję
      • Gość: paola Re: Szukam przyjaciela IP: 79.162.252.* 20.12.13, 21:05
        chodziło mi min. o osoby płci męskiej tutaj piszący....sorry.
        • Gość: Maxx Re: Szukam przyjaciela IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.12.13, 02:08
          Raz się oferowałem jako przyjaciel w internecie. Odzew niby spory był, ale wyłącznie internetowy. Mam takie wrażenie , że kobiety z Ciechanowa mają spore problemy ze sobą (coś z psychiką) i nie potrafią się wylogować do życia. A większa połowa nawet nie zasługuje nawet na porządnego faceta. Szukam miłości = desperacja mówią, szukam przyjaciółki = coś z nim musi być nie tego mówią. Chcę i cały czas pracuję nad swoją osobą, a pomoc by się przydała dodatkowo w pewnych aspektach. Nie chcę być samotny, nie chcę siedzieć przed tv jak inni, tylko poczuć życie pragnę . Ludzie stali się egoistyczni, a ja nie chcę już być sam.
          • Gość: no nie? Re: Szukam przyjaciela IP: *.elartnet.pl 22.12.13, 19:39
            A ja myślę,że dająca/y/ taki ''anonos'' szuka sponsora......wybacz za skojarzenie.
    • Gość: staszek Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 20:45
      chętnie pogadam gg2056616

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka