Dodaj do ulubionych

Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp

IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 14:52
Uważam, że ta budka przetrwa konkurencję z Biedronką
Dzisiaj mnóstwo promocji:
- mleko - 0,95zł- w Biedronie ponad 2 zł
- masło ekstra - 1,39 - w Biedronie pewnie coś koło 4zl
-Michałki na wagę- 13,99- w Biedrze nie ma rzeczy na wagę
Dzisiaj było tyle ludzi, że stałam w kolejce 30 minut
I tak jest tam codziennie, a ta budka prawdziwe oblężenie przeżywa w soboty i przed świętami
Właścicielom życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: j. Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 14:56
      Wiktoria, to staje sie nudne, daj wszystkim spokój z ta Biedronka, budka na bazarku itp. Każdy robi zakupy tam gdzie chce i gdzie mu odpowiada, a jesli potrzebujesz taniej reklamy, to sorry, źle trafiłaś.
      • Gość: gosc3 Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 18:41
        wiktoria lepiej licz wrony w gniazdach. bo widzisz je z okna i nie urządzaj reklamy.
    • Gość: Ala Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 15:44
      Czyżby darmowa autoreklama?
    • Gość: ja Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 17:17
      Pewnie że Pani Kowalska ma taniej niż w Biedronce i oczywiście że przetrwa. Ja od lat robię w tej budce zakupy i bardzo często są duże promocje. Biedronka może i miała tanio ale nie teraz. Wieczne kolejki u tej Pani o czymś świadczą.
      • Gość: przewodowsk.a.anit Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.cnow.pl 20.04.12, 18:20
        zgadzam sie w 100% ja od lat robie u tej pani zakupy powiem jeszcze ze bardziej uprzejmej i naprawde oddanej klientom ekspedientki nie ma w calej okolicy a napewno nie w Ciechanowie
      • Gość:   Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 18:21
        Jak nie na wagę to na co? kilometry? Nie da się wyprodukować 20 deko masła za niecałe 2 złote tak jak nie da się wyprodukować sera żółtego z mleka za 12 złotych. Pchają jakiś syf a ludzie się cieszą. tak jak te babki co jechały na drugi koniec miasta (kasowały 2 bilety) bo masło było tańsze 10 groszy to se wzięły 2. Kupuj sobie gdzie chcesz i nie wtykaj palców w tryby wolnej konkurencji. NIE JESTEŚMY TOBĄ I NIE BĘDZIEMY (na szczęście).
        • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 18:26
          To jest dobre masło, produkowane przez OSM Radomsko, a mleko produkuje Piątnica. U Kowalskiej nawet Frugo jest tańsze - kosztuje 1,49zł, a w biedrze - 1,89
          • Gość: gocha Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 18:33
            Przez ta uporczywa nagonke na Biedronke i namowy na budke Pani kowalskiej, robisz wręcz antyreklame tej sprzedawczyni. nic nie kupie w budce, w ktorej zaopatruje sie taka pieprznieta wiktoria, i tyle
            • Gość: gość Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.12, 19:42
              wiktoria dobrze ze jestes przeciw biedronce ,ja tez chodzę do budki,mają dobre żółte sery i wszytko inne tańsze,szkoda tylko że tak długo stac trzeba ,ale damy rade;))))
              • Gość: monia Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.centertel.pl 20.04.12, 19:53
                I szkoda że większość promocyjnych rzeczy jest po terminie przydatności
                • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 20:47
                  Nieprawda!
                  Mleko, które dzisiaj kupiłam ma termin do 25 kwietnia, a maslo do 28 kwietnia
                  Nigdy nie kupiłam tam nic przeterminowanego
                  • Gość: gość Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.centertel.pl 21.04.12, 12:34
                    No i co z tego, że u Beni czy Mariusza można coś taniej kupić? Nie każdy pójdzie stać pół godziny bo nie każdy je ma aby kupić mleko czy masło. Pomijając fakt, że warunki sanitarne są.....w zasadzie ich brak. Masa kotów, które regulują populację mysz. A tak nawiasem mówiąc- kibelek na bazarku jest czynny do godz. max 16, państwo Kowalscy na bazarku są do godz. 19-20----rozpakowywanie towaru itp. Gdzie w tym czasie kożystają z toalety? Za budką Grażyny albo po drugiej stronie......
                    Nienajlepsza ta reklama.....
                    • Gość: kobieton do gościa Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 20:53
                      Korzystają piszemy przez rz a nie ż.
          • Gość: dftrhcvcbvtrgrsdcv Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 22:11
            aktualnie w sieci lewiatan frugo kosztuje 1.49 ale w hali tradis 1.37.
        • Gość: Marta Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.wapgw.era.pl 24.04.12, 18:36
          Zadna autoreklama, zadne sikanie za budkami. Co Wy wypisujecie? Jak komus dobrze idzie to zaraz trzeba wymyslac glupoty? Jak ktos sympatyczny to zaraz trzeba zmieszac z blotem? Nie podoba sie cena, kolejka czy wlascicielka to sie chodzi w inne miejsce. Ale czy jestescie pewni czy pani pracujaca w supermarkecie myje raczki w po skorzystaniu z lazienki, czy nie ma na sobie siersci kota? Kazdy niech najpierw oceni swoj balagan i oceni swoja higiene.
          • Gość:   Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 19:14
            Niektórzy mają czas i mogą sobie pozwolić na stanie przez godzinę żeby zaoszczędzić 2 złote. Niestety nie wszyscy.
            • Gość: ania Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.cnow.pl 24.04.12, 22:12
              Rzygać się chce jak to u pani Kowalskiej jest dobrze kupować. Jedzenie blisko końca terminu przydatności i masło Radomsko i ser po 12 zł, przepraszam nie ser tylko śmieć seropodobny to dobre jedzenie? Obsługa klienta to istna kpina. Wiktorio nie wiem kim jesteś , ale jeśli jesz te śmieci to chyba nie stać cię na porządne jedzenie. Bazarek to syf, tak jak budka pani Kowalskiej.
              • Gość: pracownik Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.centertel.pl 24.04.12, 22:26
                Dokłanie Aniu tak jest jak piszesz. Syf i nic więcej. Obsługa państwa Kowaliskich jest porażająca, najlepsze jest to kilkukrotne sprawdzanie, chodzi chyba o to aby robić tzw. sztuczny tłok. Celowo przytrzymuje się klienta przy okienku, ludzie idąc obok myślą że muszą tam sprzedawać coś konkretnego skoro jest taka kolejka. Nie ulega wątpliwości, że w ten sposób sprzedają masę towaru. Swojego czasu jak byla Panorama na bazarku to właśnie państwo Kowalscy sprzedawali więcej towaru niż tak duży sklep. Pracuję na bazarku od kilkunastu lat, nie jako handlarz także widze i wiem co piszę.
                • Gość: J. Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 09:42
                  Do zarzygania jeden krok.... Ile mozna ciągnąć ten nudny watek?! DOŚĆ!
    • Gość: Mariusz syn Beni Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.12, 21:50
      Witam serdecznie - tak sobie czytam ten wątek na nasz temat i mam dość !
      Myślałem, że odpisywanie na głupoty do nie żadna frajda - ale już dość !
      Monia - z pełnym szacunkiem co do toalet - to masz strasznie stare wiadomości albo całkowity ich brak - albo odpisuje konkurencja - to przeżyję :)
      Aniu ser seropodobny - to tylko markety !!!!!! - nie myl pojęć :)
      Pracownik - jeżeli to ty Mariuszku to myślę, że ta zawiść co do nas jest nieuzasadniona !!!!!!!!
      TERAZ TAK - tylko brak chciwości i 20 lat doświadczenia pozwala nam na te ceny !
      Jeżeli chodzi o towary przeceniane - popatrzcie po sklepach - ich super towar mają gorsze daty niż nasze wyprzedaże - nikt wam nie każe ich kupować !!!!!!!!!!
      Ale jeśli ktoś ma chęć na zakupy u nas to serdecznie zapraszam !!!!!!
      CO DO WARUNKÓW SĄ JAKIE SĄ - NIESTETY !!! ------
      • Gość: oczko Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 22:28
        Piszesz że ser seropodobny to tylko w marketach. Nigdy nie kupiłabym sera za 12 zł to nie ser a gniot z oleju. Tak uważam. W marketach masz tzw sery za 12 zł , takie same jak u Ciebie,ale są prawdziwe sery. Jednak trzeba dobrze patrzeć , pytać i prosić o przeczytanie etykiety. W miarę dobre sery to cena od 30 zł w górę. Wolę kupić kilkanaście dekagramów dobrego sera niż pół kg gniota z oleju. Ser w cenie np 60 zł za kg kupując 20 dkg zapłaci się 6 zł. To żaden wydatek a niebo w gębie a nie guma do żucia z posmakiem stęchłej oliwy której przełknąć nie można. Abstrahując od Twojego sklepu / nie mam nic do Ciebie po prostu lubię ser dlatego zabrałam głos/ Dobry ser łatwo poznać po etykiecie . Na etykiecie pierwszy wyraz jaki pisze to SER potem reszta nazwy. Podróbka sera to etykieta na której piszą różne nazwy a na końcu słowo ser albo wcale go nie ma , jak w składzie jest olej to nawet nie tykać takiego wyrobu. Radze czytać etykiety albo poprosić o przeczytanie panią sprzedająca. Wywołuje to jeszcze zdziwienie sprzedającego ale pomału zaczyna się wszystko normować. Klient ma prawo wiedzieć co kupuje i za co płaci. Już teraz jak podchodzę do lady z serami panie same mi mówią który kupić . Co mają nowego i co warto spróbować.
        • Gość: oczko Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 22:38
          pomyłka :) 6 zł to 10 dkg:):): 20 dkg 12 zł .
          • Gość: Mariusz syn Beni Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.12, 22:49
            Witaj serdecznie - wszystko co piszesz to prawda oprócz cen tych serów - najdroższy ser żółty to nie ta cena :) - pomyśl ile zarabia na Tobie sprzedawca !!!
            Nam wystarcza marża minimalna - TO WSZYSTKO !!!!!
        • Gość: PG Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 22:48
          moja mama od lat kupuje u Kowalskich. Muszę przyznać, że nigdy nie trafił się towar słabej jakości. Produkty nabiałowe wręcz znakomite.
          Mama twierdzi, że ceny są dobre - nie chciałem jej wierzyć, zrobiliśmy próbę na wodzie mineralnej Żywiec. Byłem zdania, że w Kauflandzie napojowym kupię taniej - myliłem się.
          Obsługa jest bardzo miła, zwłaszcza dla stałych klientów.
          • Gość: Mariusz syn Beni Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.12, 22:53
            PG - dziękuję za opinię ale wierz mi nie tylko dla stałych klientów jesteśmy tak mili :))
            • Gość: przewodowsk.a.anit Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.cnow.pl 26.04.12, 06:19
              a ja bardzo czesto robie zakupy u pani Kowalskiej i nie zdazylo mi sie aby towar byl przeterminowany i wogole uwazam ze tak przyjemnej obslugi nie ma w calej okolicy a napewno nie w Ciechanowie az sie chce tam kupywac i warto czasem postac nawet w dlugiej kolejce
              • Gość: ktoś Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 08:20
                witam.i ja zabiorę głos w tej dyskusji.kiedyś sama tam kupowałam a teraz niestety po przeprowadzce na inne osiedle jest za daleko.ale moja mama robi tam zakupy już od kilkunastu lat i jest bardzo zadowolona, ceny zdecydowanie niższe niż w innych sklepach, np.ceny śledzi po kaszubsku kilka zł taniej niż w sklepach rybnych tak samo ryby.w dodatku towar zawsze świeży. ale jak jest taniej i sprzedawca nie chce się dorobić w krotkiej chwili kokosów to towar sprzedaje się jak przysłowiowe świeże bułeczki.
                tu ceny są stale niskie w marketach typu kaufland czy też carrefour trzeba trafić na promocję. niestety sama nie mogę robić tam zakupów bo mam nie po drodze,a mamy nie chcę obarczać swoimi zakupami ale chętnie bym tam kupowała i co mi tam kolejki ( a w biedronie czy kauflandzie to nie ma- pójdzcie w sobotę to się przekonacie) ja mogę chwilę postać nie stoi się tam godzinami
                co do obsługi nigdy nie mogłam narzekać moja mama także, więc panie Mariuszu proszę się nie przejmować i robić swoje a klienci i tak przyjdą mimo jakiś zazdrosnych opinii.powodzenia
                ps.a może byście otworzyli budkę na bazarku na aleksandrówce :)
                • Gość: Wioleta Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 22:25
                  Mamy podobno xxI wiek i nikt nikogo nie zmusza do robienia zakupów u Kowalskich.Ceny super bo nie są chciwi ,a że są kolejki to świadczy o sympatii jaką darzą ich klienci.Ktoś napisał,że długo obsługują,ale jak się pomylą to każdy leci z mordą bo go oszukali.Co do tego załatwiania się za budką Grażyny-bzdura,pracowałam u nich ponad 5 lat i nigdy nie było takiej sytuacji -oni mają swoją godność i stać ich zapłacić za wc na stacji,gdy zamkną bazarek a oni rozpakowują towar.Kto choć troszkę miał do czynienia z handlem wie jaka to harówa .Pozdrawim
                  • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 20:31
                    U Kowalskiej kupiłam wczoraj wyśmienity ser zółty po 8,99zł/kg! I to prawdziwy ser, bo z ciekawości poprosiłam o etykietkę. Danio - tylko po 75 groszy i terminu ma jeszcze ponad tydzień. Uwielbiam zakupy w tej budce - mimo ze czasem trzeba postać chwilę, ale można pogadać sobie na luzie z innymi ludźmi z kolejki :)
    • Gość: miki Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:46
      A gdzie dokładnie mieści się ta budka?
      • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 22:41
        Gdy wchodzisz od strony dworca pkp, to ta budka zaraz przy sklepie mięsnym - tam zawsze jest sporo ludzi, więc na pewno poznasz
        • Gość: gosc Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 12:42
          a ja z chęcią wybiorę się tam na zakupy, tylko proszę podać mi dokładnie w którym miejscu znajduje się budka czy gdzieś przy wejściu.
          Ludzi którzy wypisują żle , zazdroszczą że komuś idzie interes , zawsze tacy ludzie byli i bedą dlatego nie trzeba się nimi przejmować .
          • a_samo_a Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp 21.06.12, 12:51
            CZY SZANOWNY "MODERATOR" MÓGŁBY ZAINTERESOWAĆ SIĘ TYM WĄTKIEM REKLAMOWYM?
            • Gość:   Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 17:45
              Nie da się zrobić sera żółtego z mleka poniżej 15 złotych za kilogram.
              • Gość: gosc3 Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 18:54
                Nie oszukuj wszechwiedząca Wiktoria kupuje po około8zł/kg,
                • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 19:01
                  Wiele rzeczy potrafię tak kupić - np. dzisiaj w carrefour kotlety z karkówki - cena na opakowaniu 12zł, a ja kupiłam za 5 - i to nieprzecenione, po prostu znam już pewne sztuczki działające w tej sieci, które umożliwiają zakupy naprawdę za grosze.
                  • Gość:   Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:04
                    Wiktoria ... życzę żeby w Twoim życiu działo się coś ciekawszego niż karkówka za 5 złotych. Bo jak czytam to nie wiem czy to dorosła kobieta o mentalności dziecka, czy dziecko które zmuszają do robienia zakupów? W życiu są ważniejsze rzeczy niż ser z tłuszczów roślinnych po 9 złotych. Nie wiem jaki masz układ z rzeczoną Kowalską ale myślę, że włazisz jej w ... wbrew jej woli. Mniej szacunek dla siebie i dla innych .. natrętna i kłamliwa reklama nie jest tym co lubimy. Mam w .. głębokim poważaniu co, gdzie i za ile kupiłaś. Coś co jest dobre nie potrzebuje reklamy.
                    • Gość: zlote slowa Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: 109.169.37.* 21.06.12, 23:09
                      zlote slowa GOSC - zlote slowa ...
                      :)
                      • Gość: do wszystkich zajmowanie sie glupotami IP: 109.169.37.* 21.06.12, 23:20
                        uwazam ze to musiala pisac osoba ktora ma nadmiar wolnego czasu,
                        i wtedy zajmuje sie bezsensowna pisanina
                        • Gość: wiktoria Re: zajmowanie sie glupotami IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 12:07
                          Wolnego czasu nigdy nie za dużo. Ale spokojnie- za tydzień wyjeżdżam w miejsce, gdzie Internet nie ma zasięgu - odpoczniecie ode mnie 3 tygodnie - ale wrócę ze zdwojoną siłą :)
                          • Gość:   Re: zajmowanie sie glupotami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 13:05
                            Przeżyjesz 3 tygodnie bez kupowania u P. Kowalskiej? Weź chociaż telefon.
                            • Gość: Mieszkam_przy _PKP Dobre IP: *.tktelekom.pl 23.06.12, 20:42
                              Witam wszystkich forumowiczów czytam forum o Ciechanowie bardzo często , a ten wątek jest dla mnie ciekawy. Mieszkam blisko dworca pkp 6 lat i powiem szczerze prawda jest taka, że tam jest tanio i tyle. Fakt nastać się trzeba ale w sobotę wszędzie jest tłum u Lenarcika czy w innych sklepach mięsnych czy spożywczych. Ale fakt jest taki że Pani tam pracująca jest miła, a rzeczy są tanie oczywiście nie wszystkie ale w porównaniu z innymi sklepami są tańsze ( NIE JEST TO AUTOREKLAMA I BEKĘ MAM Z LUDZI KTÓRZY PRACUJĄ DLA SIECI HANDLOWYCH I PISZĄ MODERATOR ZAJMIJ SIĘ TYM . JAK NIE CHCESZ TO NIE CZYTAJ ZAWSZE BĘDĄ REKLAMY. A pod nimi na prawdę rzetelne opinie.
                              Reasumując według mnie :
                              1. Miła Pani sprzedająca
                              2. Niskie ceny produktów
                              3. Spory Wybór
                              Minusy :
                              1. Kolejki
                              2. Otwarta przestrzeń
                              3. Ścisk jak jest dużo ludzi.
                              A w supermarketach też można czasami trafić na h. produkty więc bez spiny .

Pozdrawiam Ciechanowian z rozsądkiem Dobry Duch Miasta :)
    • Gość: ktos Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.182.163.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 23:21
      Olej kujawski po 4,99, takiej ceny nie ma nigdzie tylko w tej budce.
      • Gość: wiktoria Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 18:49
        Dzisiaj moje ulubione śledzie po kaszubsku po 9zł/kg

I nowe udogodnienie - u Kowalskiej można płacić kartą, a w tej całej Biedronie nie
        • Gość: . Re: Budka pani Kowalskiej na bazarku przy pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 22:05
          No i maja w tej budce zajebista logistyke! Dobrze, ze na druga strone ulicy Sienkiewicza nie chodza po towar. Proponuje zakupy robic z kartka. Podac sprzedawczyni kartke pojdzie i wszystko przyniesie.. niech nie dyma w te i nazad z kazdym produktem. Miejcie litosc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka