Dodaj do ulubionych

sala Dalia w Chruszczewie

IP: *.cnow.pl 05.07.12, 19:42
czy ktos slyszal najnowsze opinie o pani wlascicielce sali dalia w Chruszczewie slyszalem ze sala i jedzenie super ale wlascicielka niekoniecznie czy ktos cos wie idzie sie z nia dogadac?
Obserwuj wątek
    • Gość: żonka Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.play-internet.pl 05.07.12, 20:34
      mielismy wesele w DALII i wszystko było super, jestesmy bardzo zadowoleni z jedzenia, obsługi i organizacji sali. Włascicielka bardzo sympatyczna, do dogadania, przy duzej ilosci gosci dała nam satysfakcjonującą zniżkę. Jestesmy bardzo zadowoleni. Dorota i Sebastian
      • Gość: karolina Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.12, 17:55
        Zgadzam się z Dorotą w 100%!!! Strasznie komuś zależy na tym, żeby zepsuć opinię i sali i Właścicielce, ale na szczęście z mizernym skutkiem ;)
        Dla mnie też wszystko grało ;)
        Pozdrawiam
    • Gość: tyl Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 05:28
      ok
    • Gość: gość Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.play-internet.pl 15.09.12, 12:42
      Byłam na weselu we wrześniu, sala piękna, naprawdę klasa, ale jedzenie zupełnie niesmaczne, zwłaszcza tort, oraz ślamazarna i nieokrzesana obsługa, jak podawali talerze, to zamiast położyć obok sztućce, to je rzucali z hałasem na talerz... Część rzeczy się pokończyła i nie donosili (np. herbata, wódka)
      • Gość: weselnik Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 15.09.12, 14:57
        masz racje jedzenie w Dalii to kompletna porazka a barszcz czerwony to totalny wynalazek nie wspominajac o wielmoznej pani wlascicielce
        • Gość: al Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 11:36
          porażka to jest w Atenie.
      • Gość: Ania-cnów Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 17:36
        wychodzi na to, że smak potraw to kwestia gustu, bo ja byłam i jedzenie bardzo smaczne.sala również ok, a o jakości wesela decydują raczej goście, jak się bawią , jaka atmosfera.a ile wódki na stole czy potraw, to już raczej zasobność portfela rodziców młodych....
    • Gość: gabi Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: 79.162.225.* 16.09.12, 21:09
      chyba za brak wódki nie odpowiada właścicielka ,najpierw przemyśl na co narzekać .
    • Gość: życzliwa Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.12, 15:04
      Hej Byłam na weselu w Dalii jedzenie kiepskie obsługa katastrofalna, jedynie to żyrandole w tej sali były najładniejsze. Nie warto tam robić wesela bo za ich cenę to było bardzo mizerne posiłki bez smaku. Polecam Bianco tam jest strasznie duże porcje jedzenia i miła profesjonalna obsługa a właścicielka tak miła i tak się przejmuję weselem jakby to jej dziecko brało ślub.
      • Gość: 1 Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.31.90.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.12, 15:21
        dobre
        • Gość: weselnik Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 24.10.12, 17:18
          swieta racja nie warto robic wesela w dalii w Chruszczewie ceny z kosmosu nie adekwatne do uslugi juz nie wspomne o WIELCEWIELMOZNEJ PANI ELIZIE wlascicielce ktora wogole moim zdaniem pomylila sie ze swoja rolą
    • Gość: z Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.12, 17:21
      widzę że Bianko ma się coraz gorzej .......
      • Gość: ktoś Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 13:08
        My w przyszłym roku mamy wesele w Dalii. Z tego co widzę ładnie konkurencja próbuje oczernić... Wiem to stąd, że pracuję w innej branży i wiem jakie chwyty i jaki język stosuje na forum szanowna konkurencja: tandetę i prymitywizm :). Byłem w życiu na kilku może nawet kilkunastu weselach. Atmosferę tworzą goście i para młoda. Za wódkę odpowiada młody. Więc jak ktoś narzeka na nudę i smutek to gratuluję rodziny lub znajomych:D. Nie zawsze każdemu musi wszystko smakować. A trochę kultury nie zaszkodzi. Jak mnie zapraszają to jadę i dobrze się bawię obojętnie czy w Dalii czy w Atenie czy w Bianco czy w stodole na wsi. a jak sie nie podoba to nie jeździć.
        • Gość: gggg Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.play-internet.pl 25.10.12, 14:29
          to się zgadza że atmosfera zależy od gości, muzyki ale nie powiesz że np jak jest podawane nie świeże jedzenie to na to mają wpływ rodzice czy młodzi.to jest wina lokalu, a takie zdarzenie miało miejsce w Atenie, powiem że nie mam żadnego związku z konkurencją a nawet z tą branżą. wypowiadam się jako gość na weselach
    • maja22556 Re: sala Dalia w Chruszczewie 06.12.12, 12:47
      co do sali w Chruszczewie byłam tam gościem 2lata temu i to była najgorsza impreza pod względem organizacyjnym. Kelnerzy mieli do obsługi 4 stoły a zanim ostatni dostał to pierwszy już zjadł. Koniec wesela był najgorszy. wyścig szczurów kto pierwszy zabierze jedzenie ze stołów. Kelnerzy nie zwracali uwagi nawet na to że na sali są jeszcze goście weselni. ja planuję wesele w przyszłym roku ale napewno nie na tej sali. szkoda bo jest naprawdę piękna ale cała reszta psuje renomę.
    • Gość: kamerzysta Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 18:45
      Sala a w szczególności właścicielka to duża klasa.
      • Gość: weselnik Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 06.12.12, 19:01
        no kamerzysto o jakiej ty klasie mowisz mialam watpliwa przyjemnosc z ta pania i dziekuje bardzo nigdy wiecej calkowita porazka
      • Gość: a Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 19:02
        Pani Eliza to kobieta na wysokim poziomie oraz mająca dużą klasę jest zawsze bardzo miła i kulturalna.Rozpisywanie się w tak kłamliwy sposób że jest inaczej jest godne politowania!!!!!!!!
        • Gość: GOSC Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 06.12.12, 19:56
          NIEJEDNO JUZ SLYSZALAM O WIELMOZNEJ PANI eLIZIE KTORA ROBI WIELKA LASKE ZE PRZYJMUJE LUDZI TE JEJ MINY I PATRZENIE NA INNYCH Z GORY TO JEST GODNE POLITOWANIA ZEBY NIE BOGATY MEZULEK I JESZCZE BOGATSI TESCIOWIE MIALABY WIELKIE G..NO A UDAJE WIELKA PANIA ŻENADA I TO NIE JEST TYLKO MOJA OPINIA ZAZNACZAM ZE NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z BRANŻA WESELNA ZEBY NIE BYLO
          • Gość: przyszly weselnik Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 06.12.12, 19:58
            podpisuje się pod tym obiema rękami osoba która minęła się z powolaniem
            • Gość: marek Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 20:22
              I siedzisz na ławeczce, na warszawskiej i smarujesz z publicznego internetu, żeby nikt nie doszedł kim jesteś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka