IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 20:39
witam! ktory ginekolog potrafi odpowiednio dobrac tabletki?? przyjmowalam juz trzy rodzaje i niestety zadne mi nie pasuja... moze jest ginekolog,ktory chociaz jakies badania przeprowadzi zanim przepisze recepte... moze byc prywatnie! z gory dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 21:03
      a nie możesz skorzystać z wyszukiwarki??dużo już było takich wątków.myślenie nie boli
      • Gość: Dżo Re: Ginekolog IP: *.matcom.com.pl 18.03.13, 22:26
        Byłam u ginekologa i nie dają skierowania na próby wątrobowe i hormony. Musisz iść do rodzinnego lub ogólnego. A co do tabletek, na każdego działają inaczej. Ja w sprawie tabletek chodzę do Michalaka w poliklinice.
        • Gość: ............. Re: Ginekolog IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 12:40
          rodzinny i ogólny to jedno i to samo -tak na marginesie.
          ogólny może da na próbę wątrobową-tu się nie orientuję czy trzeba coś dopłacać czy w ramach NFZ, ale hormony są jak najbardziej płatne-chyba że masz skierowanie od gina lub endokrynologa,
          ginekolodzy nie robią -czy jak kto woli-nie dają skierowań na badania, od razu przepisują hormony. ginekolodzy są różni i różne są o nich opinie, ja osobiście nie polecam Pawlaka-nastawiony tylko na kasę, reszta mniej lub bardziej oki
          • Gość: gość Re: Ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 13:05
            Spróbuj NuvaRing może się sprawdzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka