13.06.13, 21:57
Do wszystkich zorientowanych - gdzie najlepiej zrobić w Ciechanowie? Jestem zupełnie niezorientowana w temacie ciechanowskich salonów, więc będę bardzo wdzięczna za radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jlfdf Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 23:45
      Najlepiej zrobic na czole.
      • Gość: ble Re: Tatuaż IP: *.matcom.com.pl 14.06.13, 00:03
        Tatuaże u kobiet? Nie popieram. Teraz może i ładnie wyglądają. Uroda przeminie i tatuaż brzydki się stanie. Wtedy kobieta będzie wygladała jak stara ku**a.
        • panna-nikt-online Re: Tatuaż 14.06.13, 00:22
          Ja za to nie popieram idiotycznych wypowiedzi zupełnie nie na temat.
          • Gość: 123 Re: Tatuaż IP: *.matcom.com.pl 14.06.13, 00:28
            zjajamiink.com/
            Studio tatuażu. Ciechanów, ul. Waryńskiego 29.
          • Gość: kuzmap Re: Tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.14, 13:24
            płock bart hamer rewelka kolezanko
        • przewodnik81 Re: Tatuaż 14.07.13, 15:18
          mi to osobiście nie przeszkadza, kobiety wyglądają super z tatuażami. Przykładowy tatuaż dla kobiety zobaczysz tu lub po prostu poszukaj sobie w sieci i zobaczysz że są fantastyczne.
          • przewodnik81 Re: Tatuaż 16.08.13, 19:10
            ostatnio mi się spodobał ten tatuaż, może i tobie się spodoba.
    • Gość: aaa Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 07:52
      Ja robiłam w mławie i szczerze polecam. Profesjonalizm:)
      • Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.13, 08:57
        A jakie ceny tam maja?...Dużo zapłaciłas?
    • Gość: mum Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 20:02
      w Ciechanowie nigdzie. Te całe ZJAJAMIINK robi sobie jaj ze sztuki tatuażu. Polecam JAH LOVE TATTOO, obaj tatużyści są po Akademii Sztuk Pięknych, poza tatuażami malują obrazy. Pamiętaj, że tatuaż jest na całe życie i nie można iść do byle kogo ani na tym oszczędzać.
      • panna-nikt-online Re: Tatuaż 15.06.13, 22:19
        Właśnie dlatego się pytam, bo pamiętam. O ' z jajami ink' usłyszałam niedawno, sprawdzałam ich stronę, ale tam są tylko zdjęcia tatuaży - nie wiadomo czyich. Jakoś mnie to zbyt pozytywnie nie nastraja, tym bardziej że strona dotyczy filii w Warszawie i nie wiadomo nawet na kogo można trafić w Ciechanowie. Nie planuję niczego wielce skomplikowanego, ale i tak nie mam ochoty dostać się w ręce partacza.
        • Gość: mum Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 11:12
          jahlovetattoo.pl/

Obejrzyj prace, nas tatuował Maciek, ale z tego co widać i ja widziałam Adolf to też klasa :)
          • Gość: ? Re: Tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 17:42
            Adolf z tego co wiem byl prekursorem tatoo... Tylko on numerki raczej.. Obozowe
        • kurczakzryzem Re: Tatuaż 17.06.13, 08:53
          Dziwne, że polecają Jahlovetattoo, jak jest bardzo drogie. Widać, że ktoś poleca to Studio za pól dziary.Widzielicie kto poleca Zjajamiink, tatuują znanych raperów. Źle powie tylko ktoś kto nie był.Cieszcie się, że ktokolwiek tutaj chce otwierać, bo i tak pełno lokali jest wolnych w tym mieście.byłem, mają dużo ludzi.
          • Gość: mum Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 14:45
            może i mają dużo ludzi, ale porównaj proszę efekty pracy obu tatuatorów. Jeśli choć trochę się na tym znasz i nie masz zeza lub ciężkiej wady wzroku to zauważysz z pewnością KOLOSALNĄ różnicę, chociażby w kresce i równości wykonania. Co do ceny - pisałam wcześniej, to jest ''rzecz'' na całe życie - wolisz wydać więcej i mieć piękny tatuaż? -czy zaoszczędzić i bujać się z takim paździerzem na ciele? Ja za tatuaż wielkości, powiedzmy dużego grapefruit'a, w pełnych kolorach zapłaciłam 400zł i uważam, że nie jest to wygórowana cena. Z kolei mój chłopak za czarno-białe (+ czerwień) , przedramię zapłacił 600zł ale przynajmniej jest zadowolony. Do samej zainteresowanej możemy Ci pokazać na żywo pracę JahLoveTattoo i sama ocenisz czy się opłaca :)
    • Gość: czarna Re: Tatuaż IP: *.cnow.pl 18.06.13, 11:52
      robiłam tatuaż w Ciechanowie na Waryńskiego, nie uważam żeby był źle wykonany,wręcz przeciwnie zamierzam zrobić tam kolejny. Najwięcej do powiedzenia mają zapewne Ci, którzy tam nie byli .Najlepiej chyba byłoby zadzwonić,dowiedzieć się co i jak, najpierw lepiej sprawdzić niż decydować się w ciemno
    • Gość: g Re: Tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 15:48
      Z jajami ink bieda straszna, ja tez polecam Jah Love Tattoo, ale każdy ma swoje zdanie, ogólnie w stolicy jest sporo dobrych dziaratorów, zrobisz tani pazdzierz to albo bedziesz z nim chodzic przez całe zycie, albo po czasie zacznie Cie wku*wiac i wtedy i tak pojedziesz do kogos dobrego poprawic, co finansowo wyjdzie tak jak zrobienie na początku dobrej dziary :) Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.tktelekom.pl 18.06.13, 18:14
      tablica.pl/oferta/tatuaz-ciechanow-ID2CChD.html
      • kurczakzryzem Re: Tatuaż 22.06.13, 11:55
        Bałagan na tym forum straszny dzieciaki. Każdy robi gdzie lubi. Wątek jest na Ciechanów a nie na Warszawę.
        • Gość: o.....k Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 27.03.14, 21:13
          Omijać Ankę a Waryńskiego i to szerokim łukiem. Robiłem tam tatuaż kilka miesięcy temu- prosty wzór nic skomplikowanego. Teraz jestem w trakcie poprawki a w zasadzie maskowanie tego co oni spiepszyli. Żenada. Dziewczyna z waryńskiego nie ma nic wspólnego z tą sztuką a jaja to sobie robią z ludzi , którzy do nich trafiają. Pomijam kwestię ceny, bo to zakraczą na kpinę. Nawet w potężnym studiu w wawce jest o połowę taniej.
          • Gość: Lolek Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 16:51
            PIĘKNO i MĄDROŚĆ KOBIETY NIE LEŻY W TATUAŻU
            • Gość: as Re: Tatuaż IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.14, 19:51
              a w czym?
              • Gość: ja Re: Tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.14, 19:52
                w macierzyństwie
                • Gość: Marek Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 21.08.14, 09:59
                  Czy studio tatuażu z Waryńskiego przyniosło się na 11 Pułku Ułanów?
                  • Gość: Ania Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 23.08.14, 18:20
                    Tak przenieśli.
                    (chyba, że działają na dwa fronty - trochę tu trochę tam)
                    To jest to samo studio, zmienili miejsce i logo z gwiazdy na głowę buldoga.
    • Gość: Miki Re: Tatuaż IP: 213.199.253.* 24.08.14, 11:29
      Tylko nie rób na brzuchu albo piersiach bo po ciąży (np) zrobi ci się z jaszczurki aligator a usunięci sporo kosztuje i nie na szyi ani rękach , przyszły pracodawca może źle na to patrzeć . Ja bym też w Ciechanowie nie ryzykowała lepiej więcej zapłacić niż mieć coś dziwnego na ciele
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka