greyeyes18 22.08.06, 10:48 Witam.Interesuje się fotografią. Myślę, że wychodzi mi to, co robię. Czy istniałaby możliwość współpracy z tutejszymi wydawnictwami??Moge wysłac zdjęcia na maila. Proszę o kontakt: greyeyes18@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedar Re: zdjęcia 22.08.06, 16:13 Hmmm, nie wiem czy to dobre miejsce na taką ofertę. Czy nie bardziej skuteczny byłby kontakt bezpośredni z owymi wydawnictwami? Poza tym warto na jakimś publicznym serwerze utworzyć coś w rodzaju galerii/portfolio i w ten sposób puścić w świat trochę swoich zdjęć. Niech produkt zareklamuje się sam. Poniżej kilka na szybko znalezionych linków/przykładów: www.sklodowski.pl/ www.fotoartysci.pl/ www.globeinphotos.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
greyeyes18 Re: zdjęcia 22.08.06, 16:36 ...głównie właśnie chodzi mi o np. Gazete "Extra"..."Tygodnik Ciechanowski"..."Czas Ciechanowa"...mam nadzieję, że ktoś związany z redakcją poszczególnych gazet jest czasem obecny na forum i może kogoś to zainteresuje..jeśli chodzi o portfolio to ciągle tworze ;)...ale część z moich zdjęć można znaleść pod adresem : ann.fotofolio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fedar Re: zdjęcia 22.08.06, 23:22 Przejrzałem zdjęcia na fotofolio.pl. Nie znam się na fotografii, ale te zaprezentowane wg mnie są całkiem fajne (zwłaszcza 2 pierwsze) - ciekawe kolory i klimacik. Niestety serwis jest nie całkiem publiczny - po kilku kliknięciach trzeba się zalogować, czyli trzeba mieć konto w serwisie. Większość osób coś takiego zniechęca. Jeśli masz zdjęcia dot. Ciechanowa, to możesz wrzucić np. na arch.ciechanow.net.pl/forum/viewforum.php?f=11 To nie jest forum fotograficzne i nie umieszcza się tam ofert, ale zawiera galerię zdjęć Ciechanowa (mały format)i chyba zaglądają tam ludzie z gazet. Powodzenia w promocji :) Odpowiedz Link Zgłoś