Dodaj do ulubionych

fachowosc ciechanowskich lekarzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:01
co sądzicie o fachowosci ciechanowskich lekarzy? bo ja przyznam szczerze
uwazam ze większosc to adepci sztuki lekarskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Fakir Re: fachowosc ciechanowskich lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:38
      Ich fachowość polega każdy wie na czym.I na tym się kończy.Zauważ że nasi
      mieszkańcy boją się wypowiadac na forum na temat lekarzy,jakie to miasto jest
      małe i śmieszne.Przypomina to raczej mafię.Trzymają wsszystko i wszystkich w
      garści.Nie widzę tu żadnego normalnego człowieka,który napisałby tą prawdę na
      forum.Strach sie bać.
      • bruum Re: fachowosc ciechanowskich lekarzy 02.07.07, 20:44
        Nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego koszyka. Takie uogólnianie nie
        przynosi nic dobrego. Są wśród ciechanowskich lekarzy lenie, którym sie uczyc
        nie chciało, ale są tez naprawdę świetni specjaliści w swoich dziedzinach.
        A wypowiedzi typu "wszyscy są do d..." to tak jakby powiedzieć "wszyscy którzy
        piszą na ciechanowskim forum gazety to idioci"
        • Gość: Morfeusz Re: fachowosc ciechanowskich lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:59
          A ty to pewnie jesteś z tej mafii. Szkoda mi ciebie ale juz się kończysz,leżąc
          na plecach jak robak.To w czyjej kieszeni siedzisz dzisiaj?.
          • bruum Re: fachowosc ciechanowskich lekarzy 05.07.07, 11:37
            Mylisz się, nie jestem "z tej mafii" ani z żadnej innej. Po prostu potrafię
            patrzeć obiektywnie na otaczający mnie świat i umiem odróżnić dobro od zła,
            białe od czarnego itd. I współczuję tym, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć.
            NPS!!!
            • Gość: Adam Re: fachowosc ciechanowskich lekarzy IP: 213.199.253.* 05.07.07, 12:12
              Ludzi z mafi PiS nik nie przekona że białe jest białe, a czarne jest czarne. Sa
              ich wódz kartofowaty karzełek tak powiedział :).
              • Gość: phk1 Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:18
                [phk1] ADAM nie trafiłeś jak zawsze bo Bruum to sympatyk PO ,albo jak sam pisze NIEZALEZNY ;-))))
                i ma rację pisząc ,
                że piszą tu sami....;-))))))
                • Gość: Kaczak Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:11
                  Fachowość znachorów niedługo zakończy swój byt.30 września odchodzą.To naprawdę
                  najlepsza wiadomośc jaką usłyszałem od wielu lat,ku pokrzepieniu serc
                  naszych.Bardzo trafny wybór idźcie sobie w siną dal.nie potrzebujemy
                  znachorów.Nie ma ludzi nie zastąpionych.
                  • Gość: phk1 Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:20
                    [phk1] czy jest na tym forum lekarz by obronił etos swojej pracy?
                    • Gość: Zoom Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:24
                      W Ciechanowie ich brak.Tu już nikt nie pracuje jako lekarz tylko jako rakarz.
                      • Gość: pacjent Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 00:09
                        Kazdy z nas płaci, płacił lub będzie płacił składke zdrowotna więc proponuje
                        iść do prywatnego gabinetu po uzyskaniu porady i wypisaniu recpty wyjść
                        informując szanownego medyka, że po zapłatę niech sie uda do NFZ by my tam
                        odprowadzamy składkę na jego wynagrodzenie. Dla mnie jest to szczyt
                        beszczelności strajkując i żądac zapłaty. Każdy związek podejmując strajk
                        powinien zagwarantować wynagrodzenie za strajk swoim członkom. atym co
                        strajkują wara od naszych pieniędzy.
                        • Gość: gość Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:37
                          Nie będę oceniał fachowości ciechanowskich lekarzy gdyż po pierwsze Bozia
                          uchroniła mnie i moja rodzinę jak narazie (odpukac) od kontaktu z nimi, po
                          drugie jestem pewien, że występuje tam takie same zjawisko jak w każdym
                          zawodzie a więc mniej więcej na dziesięciu dwóch jest dobrych. Chciałbym
                          zwrócić jednak uwagę na to co przeczytałem w prasie jakieś trzy dni temu. Otóż
                          podano tam, że w którejś z klinik holenderskich dyrektor stwierdził ,że nie
                          zatrudni żadnego strajkującego lekarza z Polski, gdyż złamał on przysięgę
                          Hipokratesa i w pojęciu świata cywilizowanego taki lekarz automatycznie
                          pozbawia się na własne życzenie możliwości wykonywania tego zawodu. Wiem, wiem.
                          Zaraz odwezwą się głosy, że na Zachodzie lekarz zarabia itd. itp. Na Zachodzie
                          wszyscy zarabiają dużo więcej. Więc co? Wszyscy mają stąd wyjechać, strajkować?
                          Na kpiny zakrawa fakt, że to właśnie ta grupa zawodowa robi ten zamęt.
                          Wystarczy przejechać kilka ulic w C-wie aby tą nedzę lekarzy zobaczyć. I druga
                          sprawa. Rzecznik Praw Obywatelskich uznał przedwczoraj, że lekarze strajkując i
                          odmawiając z tego powodu pomocy potrzebującym, naruszyli nie tylko prawa
                          pacjenta ale też prawo karne. Czy coś z tego wyniknie? Watpię a powinno. Ta
                          ryba już się dawno zepsuła od głowy i śmierdzi coraz bardziej.
                          • Gość: Gość Re: fachowosc ciechanowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:14
                            Konsekwencją takiego stwierdzenia RPO powinno być złożone przez tegoż
                            zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa. Poza tym co na
                            ewidentne łamanie przysięgi Hipokratesa ma do powiedzenia Naczelna Izba
                            Lekarska? Po co w takim razie lekarze składają taką przysięgę? Jeśli oni tez
                            nabrali wody w usta to przypomnę, że jesteśmy w Unii Europejskiej i pewne
                            zasady nas też obowiazują. Co na to Strassburg jeśli nasi nie mogą sobie z tym
                            dać rady?. Jeśli należymy do świata cywilizowanego to prawem obywatela jest
                            żądać aby lekarz łamiący tę przysięgę został pozbawiony prawa wykonywania
                            zawodu. Jest to tak proste, że aż trudne do zrozumienia. Lekarzom strajkującym
                            powinno być postawione ultimatum - albo kończysz strajk albo od jutra nie
                            jesteś lekarzem. Ta grupa zawodowa jest w większości zdemoralizowana.
                            Przypomnę, że nic tak nie demoralizuje jak pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka