jacekpiotr 13.11.08, 20:43 Proszę o opinie na temat laryngologa Hajwos. Szczególnie interesuje mnie opinia nt wycięcia migdałów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłapacjentka Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 14:52 Ja znam tylko stomatologa o tym nazwisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:10 lek. K.Hajwos jeszcze chyba nie ma specjalizacji wiec watpie by robila jakies zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytówka Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:44 Tak się składa że w lipcu 2008 r. byłem pacjentem na Oddziale Laryngologii i muszę stwierdzić że Pani Doktor wyróżnia się spośród innych lekarzy tego oddziału zdecydowanie na plus m.in. za podejście do pacjentów;-))))A tak ad vocem - to że ktoś jest w trakcie robienia specjalizacji nie przesądza chyba o jego fachowej wiedzy i rzetelności, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 19:26 Nie chodzi o rzetelność, tylko bez danej specjalizacji ni emoże wykonywac pewnych zabiegów sama. My bylismy pod jej opieką ale zabieg wykonywał ktoś inny. Nie wiem jak jest teraz. Co do samego podejscia do pacjenta - to popieram wypowiedz poprzednika - jest bardzo miła, dokładna, wszystko wyjaśni dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.cnow.pl 16.11.08, 12:12 Jeśli chodzi o dr. Hajwos jest bardzo miłą osobą. Ona mnie kierowała na wycięcie migdałków,ale zabieg wykonywała inna laryngolog. A TAK SWOJĄ DROGĄ RADZĘ TAK OD SIEBIE DAJ SIĘ UŚPIC BO TO JEST OKROPNE UCZUCIE,BOLI JAK DIABLI GDYBYM MIAŁA JESZCZE RAZ USIĄŚC NA TYM FOTELU WYGLĄDAJACYM JAK STARE KRZESŁO ELEKTRYCZNE,TO PO PROSTU DAŁA BYM NOGĘ MIMO TO,ŻE NIE BOJE SIĘ BÓLU,MNIEJ BOLAŁO PODCZAS MOICH 2 PORODÓW W TYM JEDNA CESARKA.TERAZ PO CZASIE CIESZY MNIE TO ŻE NIE MAM PROBLEMÓW Z ŻADNYMI ANGINAMI I KRTANIĄ. NO I PODCZAS POBYTU W SZPITALU (BYŁAM 8 DNI)SCHUDŁAM.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnozja Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 12:30 Miałam zabieg wycięcia migdałków 2 lata temu. Mój pobyt w szpitalu wspominam całkiem dobrze, dzięki Pani Doktor Hajwos. Jedyne nieprzyjemne przeżycie to ból związany z samym zabiegiem. Natomiast Pani Hajwos jest osobą o niezwykłej kulturze osobistej. Jej podejście do pacjenta można by podawać jako wzór idealnego lekarza. Inni nasi Ciechanowscy specjaliści powinni uczyć się dobrych manier od Pani Doktor. Dziękuje Pani Doktor za wspaniałą opieke. Ja również nie mam klopotów z gardłem od kiedy wyciełam migdałki. Niestety dyskomfort po zabiegu jest często nie do zniesienia. Ale leki przeciwbólowe pomagają przeżyć. Mnie rany po migdałkach bolały 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:23 Byłam swego czasu u pani Hajwos w poradni z dzieckiem i co do tej nadzwyczajnej sympatyczności to byłabym ostrożna. Nie odezwała się do 6-letniego dziecka nawet słowem, a uważam, że m.in. po tym możemy oceniać aparycję człowieka. Nie twierdzę jednocześnie, że p. Hajwos jest niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:15 Obawiam się, że pani dr Hajwos poza uroczym uśmiechem i dobrym słowem ma niewiele do zaoferowania swoim pacjentom. Posiada niewielką wiedzę medyczna. Odpowiedz Link Zgłoś