Dodaj do ulubionych

Laryngolog - Hajwos

13.11.08, 20:43
Proszę o opinie na temat laryngologa Hajwos.
Szczególnie interesuje mnie opinia nt wycięcia migdałów.
Obserwuj wątek
    • Gość: byłapacjentka Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 14:52
      Ja znam tylko stomatologa o tym nazwisku...
      • Gość: vvv Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:10
        lek. K.Hajwos jeszcze chyba nie ma specjalizacji wiec watpie by robila jakies
        zabiegi
        • Gość: wizytówka Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:44
          Tak się składa że w lipcu 2008 r. byłem pacjentem na Oddziale
          Laryngologii i muszę stwierdzić że Pani Doktor wyróżnia się spośród
          innych lekarzy tego oddziału zdecydowanie na plus m.in. za podejście
          do pacjentów;-))))A tak ad vocem - to że ktoś jest w trakcie
          robienia specjalizacji nie przesądza chyba o jego fachowej wiedzy i
          rzetelności, prawda?
          • Gość: d Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 19:26
            Nie chodzi o rzetelność, tylko bez danej specjalizacji ni emoże wykonywac pewnych zabiegów sama. My bylismy pod jej opieką ale zabieg wykonywał ktoś inny. Nie wiem jak jest teraz. Co do samego podejscia do pacjenta - to popieram wypowiedz poprzednika - jest bardzo miła, dokładna, wszystko wyjaśni dokładnie.
            • Gość: loki Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.cnow.pl 16.11.08, 12:12
              Jeśli chodzi o dr. Hajwos jest bardzo miłą osobą. Ona mnie kierowała na wycięcie
              migdałków,ale zabieg wykonywała inna laryngolog. A TAK SWOJĄ DROGĄ RADZĘ TAK OD
              SIEBIE DAJ SIĘ UŚPIC BO TO JEST OKROPNE UCZUCIE,BOLI JAK DIABLI GDYBYM MIAŁA
              JESZCZE RAZ USIĄŚC NA TYM FOTELU WYGLĄDAJACYM JAK STARE KRZESŁO ELEKTRYCZNE,TO
              PO PROSTU DAŁA BYM NOGĘ MIMO TO,ŻE NIE BOJE SIĘ BÓLU,MNIEJ BOLAŁO PODCZAS MOICH
              2 PORODÓW W TYM JEDNA CESARKA.TERAZ PO CZASIE CIESZY MNIE TO ŻE NIE MAM
              PROBLEMÓW Z ŻADNYMI ANGINAMI I KRTANIĄ. NO I PODCZAS POBYTU W SZPITALU (BYŁAM 8
              DNI)SCHUDŁAM.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA!!!!
    • Gość: agnozja Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 12:30
      Miałam zabieg wycięcia migdałków 2 lata temu. Mój pobyt w szpitalu
      wspominam całkiem dobrze, dzięki Pani Doktor Hajwos. Jedyne
      nieprzyjemne przeżycie to ból związany z samym zabiegiem.
      Natomiast Pani Hajwos jest osobą o niezwykłej kulturze osobistej.
      Jej podejście do pacjenta można by podawać jako wzór idealnego
      lekarza. Inni nasi Ciechanowscy specjaliści powinni uczyć się
      dobrych manier od Pani Doktor. Dziękuje Pani Doktor za wspaniałą
      opieke.

Ja również nie mam klopotów z gardłem od kiedy wyciełam migdałki.
      Niestety dyskomfort po zabiegu jest często nie do zniesienia. Ale
      leki przeciwbólowe pomagają przeżyć. Mnie rany po migdałkach bolały
      3 tygodnie.
      • Gość: jola Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:23
        Byłam swego czasu u pani Hajwos w poradni z dzieckiem i co do tej nadzwyczajnej sympatyczności to byłabym ostrożna. Nie odezwała się do 6-letniego dziecka nawet słowem, a uważam, że m.in. po tym możemy oceniać aparycję człowieka. Nie twierdzę jednocześnie, że p. Hajwos jest niesympatyczna.
      • Gość: pacjent Re: Laryngolog - Hajwos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:15
        Obawiam się, że pani dr Hajwos poza uroczym uśmiechem i dobrym
        słowem ma niewiele do zaoferowania swoim pacjentom. Posiada
        niewielką wiedzę medyczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka