Gość: artur_191203 IP: 213.199.253.* 16.12.08, 21:23 Witam,poszukuję dobrego specjalisty od silników diesla. Jeśli ktoś takiego zna, proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stardiagnosis Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 07:24 jesli chodzi o system diesla CR zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Fachowiec do diesla IP: *.spray.pl 17.12.08, 09:20 Talarek na Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Fachowiec do diesla IP: 80.51.237.* 17.12.08, 10:31 talarek to klamczuch pierwszej wody nie polecam.. w dieslu dobry jest kurzydlo marek z przasnyskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Fachowiec do diesla IP: *.aster.pl 17.12.08, 12:00 Potwierdzam: Kurzydlo na Przasnyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fachowiec do diesla IP: *.spray.net.pl 17.12.08, 20:24 serwis boscha na modlińskiej w warszawie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka-40 Re: Fachowiec do diesla IP: *.cnow.pl 17.12.08, 20:55 Polecam tylko i wyłącznie p.Jurka Kurzydło na Przasnyskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Fachowiec do diesla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 16:10 Co do tych fachowców w Ciechanowie to pan z przasnyskiej może i zna się na tym co robi,ale ile można klientów kroić.Przecież to jeden z najdroższych mechaników w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Fachowiec do diesla IP: *.cnow.pl 18.12.08, 21:27 Za jakość trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal-dek-13 Re: Fachowiec do diesla IP: *.eranet.pl 19.12.08, 19:14 Pan Mosakowski na pułtuskiej koło farbexu pracuje od 16.Jest serwisantem w seacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fachowiec do diesla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 08:44 Za jakość to może i tak,ale za zawyżanie cen na częściach które i tak są kupowane w Inter Carsie z 50 % rabatem to trochę przesada.Sam się przekonałem po wizycie u tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 13:10 hahaha XXX święta racja!!! ja do swojego mechanika odrazu z czesciami przyjezdzam, pokzuje mi wszystko co jest zepsute cop jest nie tak, pokazuje mi stare czesci itd, 100% zaufania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuparzydło Re: Fachowiec do diesla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 09:41 kurzydło to sie nadaje do naciągania klinetów i kur macania a nie do naprawiania diesli.Jedyne co potrafi to wymienić olej nic więcej nie wiem czym się tak jaracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Fachowiec do diesla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:31 Co do P.Talarka to z niego jest taki fachowiec że po naprawie u niego zazwyczaj trzeba odwiedzić innego mechanika żeby poprawił to co on spaskudził. Odpowiedz Link Zgłoś
beznadzieja1234 Re: Fachowiec do diesla 27.06.16, 21:36 Otóż to ! Po 1 nie daje faktury/ rachunku mój ojczulek chcąc być ok zapłacił fakturę miał wystawić mineło 6 lat faktury nadal nie ma! Po 2 Samochód się rozpada serio... Reklamacji oczywiście p. talarek nie uznaje! Po 3 Wymienił części za około 4 tysiące starych oddał tylko część po 4 ba nawet za nowe nie chciał pokazać rachunków! Ba najważniejsze jest to, że nikt nie potrafi odnaleźć uszkodzenia które stworzył p. talarek! Samochód raz pali a 1000 razy nie! Powinni go zamknąć na długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:07 Polecam Tomek Klicki z Konopek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:22 Wielokrotnie naprawiałem swojego diezla u pana Marka Tomczaka z Pęchcina , to dobry i solidny fachowiec, żaden naciągacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papież Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:57 A ja jestem Papieżem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 17:40 jak tomczak nie jest naciągaczem to ja jestem prezydentem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 17:57 Slowo daje dawno sie nie usmialem tak jak teraz ... Tomczak uczciwy ... hehehe z kolei co do Kurzydla owszem facet i jego syn maja pojecie jednak ze hyyy nie szawsze mowia cala prawde i nie zawsze kasuja TYLKO za to co zrobili ... sam doswiadczylem niejednokrotnie tego, ale przynajmniej puki co ich diagnozy sprawdzily sie w 90% Mosak, owszem zna sie ale i mniewa wpadki! np w moim golfie TDI po diagnozie Mosaka kupil bym czesc za 2 tysiace ktora byla zbenda po diagnozie Kurzydla wystarczyly czesci za ktora zaplacilem 350 zl (w interkasie kosztowala 180 - sprawdzilem) mimo to i tak ... to nie 2 tysiace :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 21:53 Tak panowie się wypowiadaćie i oceniacie jaki kto jest fachowiec to napewno macie pojęcie o naprawianu samochodów.Wystarczy otworzyć warsztat kupiś u ruskich parę kluczy i kasa będzie się walić drzwiami i oknami.Po co jeździć po talarkach i tomczakach czy jeszcze bóg gdzie wie.WYSTARCZY NIE JEŹDZIĆ DO WARSZTATÓW I SAMEMU SOBIE NAPRAWIAĆ KUPOWAĆ CZĘŚCI Z 90% upustem, a może gdzieś darmo dają wystarczy poszukać.Żenada cieniasy właściciele aut za 3tyś zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:13 bobo jaki bogacz:) wartosc moich samochodow to tylko 50tys. zawieszenie sam bym wymienil, niestety nie posiadam np. prasy, ale od tego sa mechanicy zeby oni na tym zarabiali, nie pieke sobie chleba, od tego są piekarze itd itd... ale fakt jest faktem ze coniektorzy mechanicy maja takie cos jak robienie w wała na czesciach itp, niestety, kazdy orze jak moze, w chu** ciecie tez zajecie, ja mam swojego super mechaniora, ja sam juz przyjezdzam do niego z czesciami, ew. jak on kupuje to mi pokazuje rachunki i jak go poprosze to i fakture dla mnie z intercarsu bądz foty wezmie, pokaze mi stare czesci ktory wymianial, powie co jest nie tak doradzi, niestety ostatnio nie moge mu oddac samochodu na zawieszenie gdyz jest zawalony robota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 00:27 kolego coś ci się pomyliło, czy jak kupujesz dżem w sklepie to też pytasz za ile właściciel sklepu go kupił w hurtowni(no to gratuluje napewno się dowiesz)Jest coś takiego jak kosztorys przed naprawą i każdy właściciel warsztatu ten kosztorys zrobi (częsci + robocizna)i ty decydujesz czy zlecasz naprawę czy nie, bo może cię na nią niestać. Możesz jechać do stodoły będzie taniej i bez rachunku. Nie wyobrażam sobie ażeby szanujący się właściciel warsztatu pokazywał ci paragony z intercarsu czy też z innej hurtowni.On wystawia swoją fakturę lub paragon i ty płacisz.Ty w intercarsie nie kupisz po cenie hurtowej, musisz mieć podpisaną umowę i robić obroty.Warsztat ma upust ponieważ kupuje dużo i to jest jego biznes.Jak będzie chciał to się tym upustem podzieli z tobą , ale nie musi.Piszesz że zawieszenie sam byś wymienił ale nie masz prasy przecież możesz taką prasę kupić i wymienisz . Warsztat wtedy nie zarobi już na częściach i na robociżnie i nie będziesz musiał się użalać nad swoim losem.PROSTA ZASADA - Nie stać cię na utrzymanie samochodu i musisz jeździć po stodołach nie wyzalaj się na forum jak to cię wszyscy w h,,,ja robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Fachowiec do diesla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 10:14 Do pana BOBO,Jeśli ty myślisz ze w inter carsie żeby dostać towar z rabatem to trzeba mieć podpisaną umowę to chyba się na święta z choinki urwałeś.Wchodzisz do nich mówisz że towar chcesz dla pana X i już masz towar z rabatem.A myslisz że mechanicy ze stodoły (jak ty to nazywasz)to towar maja skąd?????A no właśnie Z IC bo biorą jedni na konto drugich.Swoją drogą to ciekawi mnie procedura sprzedaży w IC,że nikt nad tym nie sprawuje kontroli.(pewnie do czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki-net Re: Fachowiec do diesla 23.12.08, 23:39 Panowie najlepszy + nie najdroższy specjalista to P,Mariusz , który pracuje u "Lalaka" przy ul.Mazowieckiej koło CPN, można też prywatnie się z nim umówić - tylko trzeba zaprowadzić autko na Czeruchy, tj.ok.10 km od Ciechanowa w kierunku na Mławę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 23:55 mam nadzieje ze Jacek L. tego nie widzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:16 No i taki może być tańszy bo Lalak za niego ZUS zapłaci i wszelkie pochodne koszty.On tylko liczy zyski a o kosztach nie wie nic, no chyba że paliwo do własnego samochodu żeby po części jechać.Póżniej taki klient od niego przyjedzie do normalnego warsztatu i też by tak chciał tanio. A tu ekonomi nie oszukasz. Panie Lalak skończ pan z tym bo się z pana pracownik śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 13:06 najlepiej to naprawiajcie sami sobie wozy pajace i nie bedzie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 14:35 tak jak juz pisalem wczesniej "kazia" widocznie ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, teraz takie rzeczy ma sie na egzaminie gimnazjalnym oraz na maturze, generalnie proponuje sie cofnac do gim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Fachowiec do diesla IP: *.cnow.pl 27.12.08, 18:46 A tak na marginesie to ciekawe z których mechaników podszywa się pod szanowną panią Kazię?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:08 Części Wam pokazali :). Tylko czy oni tej samej nie pokazuję już od 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:30 stanowcze NIE, ja mam 100% zaufania i widze co jest nie tak, mam troche w glowie na temat mechaniki samochodeowej i wiedzialbym jakby mnie mechanik robil w wała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:26 do posiadaczy forda focusa Diesel!!gdzie naprawiacie swoje auta??kogo polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsgsg Re: Fachowiec do diesla IP: 193.243.143.* 12.05.09, 13:51 Dla Forda to Auto Szrot koło komina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfordanr1 Re: Fachowiec do diesla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:40 gsgsg nie kazda morda pasuje do Forda!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamsiat Re: Fachowiec do diesla 28.06.16, 14:31 Najlepszy jest pan Jan Białaszewski z Gozdowa koło Płocka. Jego warsztat zajmuje się tylko dieslami i przyjeżdżają do niego klienci z Polski. Kontakt jest na stronie internetowej zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś