Gość: simon IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.04, 14:28 Zastanawia mnie to dla czego w Elblagu nie ma olimpiady piwnej tylko w jakiejs tam Ilawie Ostrodzie.Przeciez specjal pochodzi z elblaga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: specjal 25.04.04, 16:41 A tam olimpiada piwna... imprezy tego typu robi sie w malych miejscowosciach... tak samo robi Warka, czy Tyskie. My mamy Dni Elblaga, a na nich Dzien EB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Excelent Re: specjal IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 17:22 To nie zmiena faktu iz powinno byc wiecej tych wielgasnych bilbordów w miescie:D Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 26.04.04, 22:32 Ja bym wolal aby byl weekend EB i nie polaczony z Dniami Elblaga, lecz osobny :))) Zreszta pisalem juz o tym w jednym z tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 00:12 Jak na razie to nasze uroczystosci wejscia do UE tez sa sponsorowane przez EB... oczywiscie mogliby zrobic tez jakies cylkiczne imprezy, np.: co tydzien w wakacje jakas gwiazda :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 27.04.04, 01:49 Hehe, wiesz wtedy EB musialby byc osobnym browarem, nie zalezec od "wody prosto z szamba" Oni zadbaja juz o to, aby EB sie nie wypromowal :(( Przeciez nie oddzadza rynku :/ Zreszta jaka to kasa musialaby isc na takie impry ?? A tu znowu stoi na przeszkodzie "woda..." wraz ze swoja polityka niszczenia wszystkich wrogow :// Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 08:33 Ile? No tak mniej wiecej 100-200.000 zl na impreze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 27.04.04, 10:59 Hehehe i Ty chcialbys, aby Elbrewery wudalo 2 mln zeta na impry w Elblagu ?? Przeciez to bylaby taka kasa ze hoho. TAKKKI bum gospodarczy bysmy mieli :P Koniunktura sama by sie nakrecala. Ochrona, zaplecze socjalne, zaplecze gastronomiczne..... I do tego dziesiatki tysiecy elblazan na takich festynach zostawiajacych setki tysiecy zlotych na kazdym z nich :D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 11:16 Tylko chleba i igrzysk potrzeba w naszym miescie... reszta sie sama znajdzie ;P Spoleczenstwo zadowolone, szczegolnie z przybytku alkoholu, a gastronomia szczesliwa z ubytku alkoholu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 27.04.04, 11:23 Hmm wiesz ja nie wiem czy spoleczenstwo jest zadowolone :( Niestety wciaz jest bardzo wielu ludzi, ktorzy mowia, ze Elblag to w... i ze tu nic sie nie dzieje. Najgorsze jest to, ze sa to ludzie, ktorzy nie maja zbyt wiele kasy na co dzien (studenci, bezrobotni itp) Jak gdzies sie wybiora poza Elblag to nie patrza na to, ze maja zazwyczaj znacznie wiecej kasy niz zwykle. Gdyby mieli ta kase w Elblagu to tez mogliby sie fajnie zabawic, no ale coz... Moze zmadrzeja jeszcze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 11:28 Dlatego mowie jaki jest zloty srodek dla miasta: chleb i igrzyska ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 27.04.04, 11:38 No moze nie tyle co igrzyska, ale po prostu pare dobrych imprez :P Przykladowo Olimia w I lidze (ale to juz za 3 latka), pozniej EB Start mistrzem Polski oraz udane wystepy w LM. Mysle ze to juz stykaloby na pocztek :) Pozniej jakies mecze reprezentacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 15:08 To rzeczywiscie starczyloby tak na dobry poczatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: specjal IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.04.04, 16:46 Rosa ty chyba w cuda nie wierzysz,chociaz 1 liga w pilce noznej elblagowi przydala by sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 27.04.04, 17:54 Simon ja wierze po prostu w ogromna sile kasy w sporcie oraz w umiejetnosci naszych sportowcow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 27.04.04, 23:20 To juz szukaj Abramowicza, a najlepiej dwoch :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 28.04.04, 09:50 Po co Abramowicza ?? Ja nie chce miec drugiego Londynu w Elblagu, tylko taka druga Lazienkowska lub biala gwiazde :D Do tego nie potrzeba az takich pieniedzy. Wystarczyloby spore dofinansowanie z Elbrewery (szkoda, ze nierealne :(() Dialogu i przykladowo Delty. Do tego mniejsze elblaskie firmy... W sumie niech awansuja do II ligi, a pieniadze powinny same sie powoli znajdowac :) Oczywiscie nie obylo by sie bez dofinansowania z UM, a powinno byc i z UW :D Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 28.04.04, 15:19 Nie zapominaj jeszcze o ICC Paslek, ktore chcialoby sponsorowac Olimpie na szczeblu min.II ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: specjal 28.04.04, 16:49 Baaa a IP Kwidzyn ???? Tam jest dopiero kasa :]] Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: specjal 28.04.04, 19:34 Na nich to akurat nie licze... Paslek jest bardziej zwiazany z miastem... Odpowiedz Link Zgłoś