Dodaj do ulubionych

KuchejdaWatch

IP: *.elblag.vectranet.pl 27.04.13, 12:15
W związku z powstającym blogiem, który w całości poświęcony będzie działalności p. Sebastiana Bony-Kuchejdy prosimy wszystkich posiadających wiedzę na temat jego występków, oszustw, czynów zabronionych, postępowań niezgodnych z prawem lub zachowań niezgodnych z ogólnie akceptowanymi normami społecznymi o przesyłanie informacji mogących pomóc w przygotowaniu publikacji na łamach blogu.

W szczególności zależy Nam na informacjach dotyczących działalności ww. Pana w parafii św. Jerzego w Elblągu oraz na informacjach od byłych pracowników portalu elbląg24.pl

Zapewniamy pełną anonimowość.

Kontakt z redakcją blogu: sbkwatch@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gig Re: KuchejdaWatch IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.13, 21:35
      Pogadajcie z jego siostrą, to wam opowie historie życia świętego Sebusia - to będą opowieści z pogranicza świata przestępczego i dewiacji seksualnych (księża, chłopcy ;)). Będziecie mieli o czym pisać bardzo długo, a siostra bardzo rozgadana o sebusiu pedałku.
      • Gość: 2witolds Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 21:55
        2witolds@gazeta.pl przeslij proszę info i kontkat do siostry na ten mail. Sprawa się zajmiemy.
        RAID zabija owady na śmierć!!!
        • Gość: sbkwatch Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 29.04.13, 21:20
          ostrzeżenie przed Kuchejdą

www.wiadomosci24.pl/artykul/list_otwarty_do_mediow_268673.html
          • Gość: fan Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 22:06
            skontaktuj się z tą dziennikarką jest świetna
    • Gość: dla ciebie Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 18:47
      na dobry początek
      www.portel.pl/forum/read.php?1,634421
      • Gość: ,) Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 19:21
        daj link do bloga
        • Gość: Ewa Re: KuchejdaWatch IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.05.13, 21:35
          Popieram,popieram,popieram. Nie ustawajcie w działaniach.Trzymam kciuki,obserwuję, popieram i jestem za.Zróbcie w końcu porządek, do cholery.ne może być tak jak jest.
      • Gość: leon Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 08.05.13, 21:33
        Lanser kuchejda -bona .Twarz ,ktora mowi wszystko ,tylko tym ,ktorzy chcą wiedzieć i szukaja prawdy o tym "współczującym ,empatycznym" egoiście !!...żal mi następnych ,którzy nabiorą się na empatię bony -kuchejdy .
    • Gość: antysbk Re: KuchejdaWatch IP: *.superkabel.de 01.05.13, 23:59
      forum.elblag.net/ogolne/klamstwo-i-obluda-w-elblag24-my-mamy-juz-dosc,3734
      • Gość: kr Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 03.05.13, 10:21
        to dzieki Kuchejdzie odwołano radę i prezydenta. 1:0 dla Kuchejdy. Pocałujcie go dupe!
        • Gość: ktoś Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 11:14
          poczekaj a sie zdziwisz...
          • Gość: Gość Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 03.05.13, 20:16
            , a siostra bardzo rozgadana o sebusiu pedałku.
            O jakim pedałku, pedałkiem to on był jak miał naście lat , a teraz to on już stary pedał jest !
            Ciekawe tylko czy żoneczka już to zauważyła i udaje , czy naprawdę jest ślepa ?
            • Gość: kolezanka Re: KuchejdaWatch IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.05.13, 19:49
              Jezeli szukacie problemow to mozecie je miec, ja osobiscie sie o to postaram,oczernianie kogos ,ze jest pedalem i szukanie przez was na to dowodow, to juz macie problem poniewaz sprawa zostala zgloszona do prokuratury,ale nie w Elblagu. Jezeli chodzi o siostre p. Kuchejdy,znam ja osobiscie od dziecka i wiem co robila majac tylko 14 lat,dla niej kazde meskie spodnie byly dobre,oby tylko w nich byly odpowiednie rozmiary meskich narzadow. To, ze brata nie tolerowala to tez wiem, od niejosobiscie, tak wiec niech siostra p.Kuchejdy najpierw opowie o swojej czarnej przeszlosci ,a pozniej ewentualnie o bracie.Moze siostra tego pana przy okazji opowie jak traktowala swoja babcie, u ktorej mieszkaja razem ze swoim mezem, ludzie z obozow koncentracyjnych wychodzac tak wygladali.
              • Gość: gość Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 09.05.13, 21:43
                "koleżanka " napisała językiem kuchejdy .Strachy na lachy ,uczciwi się nie boją !Niektórzy z niecierpliwością czekają na pozew .Będzie ?
                • Gość: kolezanka Re: KuchejdaWatch IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.05.13, 22:55
                  Zostales sprawdzony i nie jestes taki czysty za jakiego sie podajesz, za paznokciami masz wiecej brudu niz widzisz, a do uczciwosci ci daleko,ty i uczciwosc ,mozna sie usmiac z twojej uczciwosci buhaha buhaha.
              • Gość: Do "koleżanki" Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 00:04
                Ty nie jesteś koleżanką , ty stara ku... jesteś !
                Nie najeżdżaj na siostrę ,bo od razu kuchejdą śmierdzi.
                Koleżanką to ty będziesz dla wszystkich jak ci wreszcie zawiasy zdejmą i trafisz pod celę frajerze jeden ,a babkę sam wykończyłeś kradnąc jej emeryturę ! , nie wspomnę o spodniach z męskimi narządami , które to dla ciebie po dziś dzień są priorytetem !
                • Gość: kolega M Re: KuchejdaWatch IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.05.13, 09:10
                  Ty seliwiak przez male -s- to twoj fetor , twoje brudy i zapedy seksualne nie tylko damskie ale tez do chlopcow,sa tak OBRZYDLIWE ze zygac sie chce.
                  • Gość: pełnomoc./prawnik Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 10:06
                    Sprawa trafi do prokuratury, bo większość wpisów tu zamieszczonych podlega pod kodeks karny. Materiały są już skompletowane i przygotowane. Jest też doniesienie do prokuratury, z którego wynika zasadność złożenia organom śledczym tej sprawy. Dotyczy bowiem sześciu artykułów z kodeksu prawa karnego, łącznie zagrożonych do 8 lat więzienia. Bardzo aktywna tu na tym forum siostra pana Sebastiana, Sylwia Seliwiak i jej mąż Ireneusz Seliwiak (kilkadziesiąt wpisów na całym formum po weryfikacji adresów ip) mogą być pewni, że oprócz konsekwencji karnych będą też finansowe i moralne. Posiadam od pana Sebastiana nagranie z Sądu, gdzie Ireneusz Seliwiak (po sprawie spadkowej) w każdym zdaniu używa zagrożonych wysoką karą gróźb karalnych wobec pana Sebastiana ale nie tylko. Groźby dotyczą żony, dziecka i rodziców pana Sebastiana. Mam też zdjęcia, które przekazał pan Sebastian i które obrazują w jakich warunkach żyła babcia pani Sylwii Seliwiak we własnym domu. To jest dramat! Oprócz wspomnianych kar, zachęcam więc pana Sebastiana aby wszystko ujawnił bo ma silne medium, aby opublikował na łamach elblag24 rzeczywistość "z własnego podwórka". Z pozdrowieniami i jestem przekonany, że do zobaczenia na przesłuchaniach , b będę reprezentował pani brata i pana szwagra, choć on sam nie uważa państwa Seliwiak za rodzinę.
                    • Gość: Do idioty powyżej Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 10:55
                      Te pełnynocnik ,gdzie ty kończyłeś te niby prawo baranie skończony ?
                      Prawo to pewnie kończyłeś wraz ze studiami dziennikarskimi w szkole podstawowej nr 4 w Elblągu , bo innej szkoły nigdy nie ukończyłeś !
                      Nie ośmieszaj się dalej , nie strasz tylko działaj ! , a kompromitację masz zapewnioną na skalę ogólnopolską ...
                    • Gość: buahahaha Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 14:58
                      A niby kto ci zweryfikował te adresy IP i na jakiej podstawie? Śmieszny mały człowieczku, buahahahaha
                      • Gość: Radex Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 21:12
                        A kto córeczce siostry pana sebastiana zakupił wyprawkę dla dziecka za 3000 złotych gdy panienka zaciążyła w wieku 16 lat? Pani Sylwio jak pani wychowała córkę że zaszła w ciążę jak miała 16 lat? Dlaczego pani jako matka nie kupiła nawet jednaj pieluszki dla wnuczki? Zakupiono u nas wszystko począwszy od myjki, skończywszy na łóżeczku, wózku, śpiochach, i wszystkim dosłownie wszystkim co potrzebuje małe dziecko. Zapłacił za to ten pani zły brat sebastian. Gdzie była pani jako matka 16-letniej dziewczyny i babcia dla nienarodzonego dziecka? Czytam to wszystko i wstyd normalnie że rodzona siostra jest taką osobą. Panie sebastianie głowa do góry!
                        • Gość: gość Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 22:23
                          www.elblag.net/artykuly/elblag24-nadal-klamie-oswiadczenie-w-sprawie-ostat,4145.htm
                        • Gość: znam drania Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.13, 22:33
                          Kuchejda jestes zbukiem ,ciołku jeden !!!!!
                        • Gość: Magdalena Z Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:17
                          A kto im kazal gdybym wiedziala ze TACY Z WAS DOBRODZIEJE to w ryj bym wam napluc nie chciala a moze niech pan szanowny sebastian sie pochwali jak moja prababcie ze zlamana noga do banku po emeryture ciagna? jak spala u niego na podlodze albo jak sie nia interesowal ze obcy ludzie jej jedzenie przynosili i tak dla waszej informacji debile mialam 18 lat jak urodzilam swoja corke i gowno ci do tego RADEX i tak pooza tym ta wyprawka za ile byla buhhahahha jako chrzestni sami sie zdeklarowali ja przynajmniej uczciwie pracuje buhahahaha oooo taaa glowa do gory dupa w dol!!! i odpier.... sie sku...syny ode mnie i mojej rodziny!!!!!! niech sie ktos wkoncu dobierze sprzymierzencom i jemu do dupy bo to kuzwa ludzkie pojecie przechodz!!!! parowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buhahahah aha moja mamusia wychowala mnie najlepiej jak mogla!!!!
                    • Gość: Magdalena Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:04
                      za znieslawienie takze sie odpowiada!!!!!
                    • Gość: DO RADEX Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:04
                      AHA AHA wasze badziewie to taniocha lozeczko rozjebalo sie po 3 dniach a wozek poszedl na smieci bo po tygodniu kola odpadly i stelarz pekl szmaty macie takie ze nawet podlogi bym tym nie umyla buhahha dlatego musicie sie reklamowac??? oj zal mi was i waszego znajomego sebki naprawde buhahah nadajecie sie naprawde!!! hahahahahah myjke to oddalam dla pomocy dla uposledzonych umyslowo moze to wlasnie wam sie kiedys trafi jestescie skonczonymi idiotami myslac ze ON jest taki wspanialy oj taaaak przejedziecie NA WAZELINIE buhahaha
                    • Gość: selawi Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 19:11
                      Teraz choć raz może wypowiem się ja,siostra Sebastiana,która wiele wie,ale nie zniża się do brata poziomu.Nie ciągam go po komendach policyjnych,nie szkaluję,nie oskarżam,nie nagrywam,nie piszę chorych sms.Wiem jedno,są sprawy,których już nigdy nie wybaczę i nie zapomnę.Grożby pod moim adresem ze strony mojego brata.Zdążyłam przywyknąć ten typ tak ma.Choć sam ma za skórą wiele,ciągle jątrzy i jątrzy,ciągle mu mało.A ja całkowicie odcięłam się od niego i rodziców,gdyż brat mój jest CUDOWNYM dzieckiem,któremu wybacza się wszystko,nawet to że ostatnio broniąc siebie szkalował ich. na kogoś trzeba zwalić. I wiesz co Sebastian pisz sobie o mnie co chcesz,mam to w głębokim poważaniu. Wiem wiele,może zbyt wiele i nie uwłaczając nikomu ja mam swój honor i godność.Pozdrawiam Sylwia.
                  • Gość: MADZIULA Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:20

do kolega M: hahahha twoje tym bardziej PAROWO Z ELBLAGA HAHAHAHAHAHA
                  • Gość: Magdalena Z Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:56
                    napisze po krotce jak sprawa wyglada moja mama tj seliwiak sylwia jest normalna kobieta dbajaca o rodzine jest idealna mama babcia i zona zawdziecza to swoim rodzicom i bratu poniewaz w domu rodzinnym nigdy nie zaznala milosci dlatego cala przelala na nas zawsze brali ja za najgorsza poniewaz jej brat nigdy nie pracowal ZA TO ONA ZAWSZE POTAFILA POKAZAC ZE POTRAFI ZAROBIC SAMA NA SIEBIE I RODZINE moja mama skonczyla szkole. zalozyla NORMALNA rodzine. nie ukrywam ze mojej mamie sprawilam troche klopotow ale dzieki jej matczynej milosci i wsparciu wszystko sie unormowalo. nikt nie ma przwa zarzucic jej nic zlego!!! to ona zajmowala sie babcia to ona wraz z tata wyremontowali jej pokoj to dzieki nim nasza babcia miala co jesc niestety gdy mama zaczela walczyc o to a zeby babcia sama otrzymywala CALA emeryture zaczely sie problemy. zabrano nam babcie z jej domu ( dodam ze babacia nie byla juz w pelni swiadoma). bardzo ja kochalismy!!!mimo tego ze sz.p SEBASTIAN twierdzi inaczej niestety kiedy dnia 28.10.2012 roku nasza babcia zmarla nawet nas o tym nie powiadomiono!! wiec kto nie zna nasze sytuacji rodzinnej niech nie pier...oli glupot bo to zenada naprawde! jedno jeszcze moge dodac zaluje ze kiedys nie widzialam prawdy jaka jest mimo ze kiedys bardzo kochalam swojego wujka po tym co robi naszej rodzinie szczerze go nie nawidze choc moja mama mnie uczyla "nie mozna nienawidzic ludzi trzeba kochac i sznowac takimi jakimi sa" niestety ja nie potrafie a mojej mamie zycze tego zeby zaczela byc TWARDA bo niestety ma bardzo miekkie serce ( w tych czasach to nie dopuszczalne) mam nadzieje ze wkoncu doczekamy SPRAWIEDLIWOCI. Pozdrawiam wszystkich zyczliwych.
                  • Gość: JEEEAAA Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 22:07
                    kto sie pedalem icw...em urodzil kanarkiem nie zdechnie

MAGDALENA

JEEAAAA
                    • Gość: MADZIX Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 22:10
                      KOCHAM CIE MAMO!! NIE MARTW SIE DOBRO ZAWSZE WRACA A ZLO ROZPI...OLI MU DUPSKO
              • Gość: do kolezanka Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:41
                Problem to masz ty z glowa jestes psychicznie chory ja tez znam ja osobiscie i przyznam szczerze nawet jezeli za to odpowiem to bede wiedziala za co!!!! Bo dla ciebie takze kazde spodnie sa odpowiednie o ile maja jakiekolwiek rozmiary i odpie...sie!!! ooooo tak lubisz rozne metody szczegolnie na "kochanego wnuczka" a ta swoja wiedze wsadz sobie w dupe.... nie w sumie masz tak rozj.... ze mozna tam tirem wjechac i baczki krecic!!! pozdrawiam hehe
              • Gość: JEEEAAA Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:23
                Jezeli chodzi o siostre p. Kuchejdy,znam ja osobiscie od dziecka i wiem co robila majac tylko 14 lat,dla niej kazde meskie spodnie byly dobre,oby tylko w nich byly odpowiednie rozmiary meskich narzadow. To, ze brata nie tolerowala to tez wiem, od niejosobiscie, tak wiec niech siostra p.Kuchejdy najpierw opowie o swojej czarnej przeszlosci ,a pozniej ewentualnie o bracie......... ODNOSNIE TEGO DODAM ZE TEZ KTO DODAL TEZ WPIS JEST OSTATNIM CWELEM CIOTA CIEPLA PAROWA KU...RA ZESZMACONA Z GNOJEM CIEPLYM PIZDUSIEM KTORY NIC NIE WIE O ZYCIU SKONCZONYM PEDALEM KTOREGO WSZYSCY BEDA WALIC W DUPE MOZE OPOWIEDZ O SOBIE PUSTAKU SKONCZONY BEDZIESZ MIAL ZMECZONA DUPE BO TYLKO NA TO ZASLUZYLES ZA PARE MIESIECY JAJA ZWISAC CI BEDA PO KOSTKI A MORDE BEDZIESZ MIAL PRZEWALONA JAK OSTATNIA SZMATA BO TY JAK MIALES 14 LAT ROBILES LODY NA E7 I TO ZA DARMO MASZ JESZCZE JAKIS PROBLEM ZE SOBA???? AAA TAK NAWET JAK JESTES KOBIETA TO ZYCZE CI ZEBY CI TWOJA PI..DE JAK WIADRO JESZCZE BARDZIEJ ROZERWALO...ALE CZY TO MOZLIWE??? nie znasz? nie pierd..chyba ze tylko to potrafisz robic nalepiej<- .... NA PROSTACWO ODPOWIADA SIE PROSTACTWEM...DZIEKUJE POZDRAWIAM;P SyLWIO GLOWA DO GORY
              • Gość: selawi Re: KuchejdaWatch IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.13, 22:07
                Nie wiedziałem" parówa" ,że zmieniłeś ksywkę na koleżankę.Ale czy parówa wiele różni się od koleżanki chyba nie.Jeszcze raz nieuku powiadam ci ,że chętnie się z tobą spotkam ale jaj i rozumu ci brakuje.Sebastianie Bona - Kuchejda ty podpalaczu zajmij się swoim życiem.Żona twoja choć po studiach a ślepa i głupia ,że toleruje twoje dewiacje seksualne i zachodzi pytanie ,czy aby na pewno, to ty jesteś wspaniałym tatusiem, czy tylko figurantem.
                • Gość: Gość Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 13.05.13, 12:02
                  jest tatusiem , czy tylko figurantem ?
                  Dobre pytanie, ale pewniejsza jest jego druga część , ślub i dziecko nie miały dla niego specjalnego znaczenia, miały służyć jedynie jako zasłona dymna jego prawdziwego życia.
                  Dawno temu, gdy to jeszcze nie było na takim poziomie tolerancji jak obecnie żeby ukryć swoje odmienne skłonności próbował szczęścia w klasztorach ( 4 razy ) ale jego chuć i miłość do kleryków była silniejsza, w sumie lądował za każdym razem za klasztorną bramą. Ale sebuś kombinował dalej, i... wykombinował , przypomniał sobie miłość ze szkolnych lat, dziewczyna być może nie świadoma jego preferencji seksualnych dała się jak wszyscy inni sebusiowi nabrać.
                  Sebuś na ślub wybrał moment ,gdy sprawa jego homoseksualizmu zaczęła być głośna, a dziecko jak w zadanym pytaniu, może jego ( jako wypadek przy pracy ) a może w wyniku pomocy koleżeńskiej. Ale może i ślub i dziecko to tylko zwykły DIL.
    • Gość: ja twój wróg Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 23:51
      kuchejda zejdż na ziemię!
    • Gość: forumowicz Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 14:22

myslę zeKuchejdaWatch to nic innego jak sam kuchejda
      znalazłem tego bloga i tam można śmiało pisać bo to nie kuchejda
      bezprawie-watch.cba.pl/
      • Gość: wkoncu! Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 17:53
        i dobrze ze juz powstal piszcie prawde bo to zawsze zabija klamcow takich jak on!!!
        • Gość: znam drania Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 14.05.13, 19:11
          Magdaleno podziwiam Ciebie za odwagę .Zdecydowałaś się zabrać głos na forum aby bronić honoru swojej matki i wykrzyczeć jakim łajdakiem jest Twój wuj .Twoja wypowiedź była bardzo emocjonalna ,zrozumieli ja tylko ci ,którzy znaja tę kanalię .Podobno ,on wpływał na Ciebie abyś odwróciła się od swojej mamy ,czy to prawda ?
          • Gość: Magdalena Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 22:55
            Tak prawda zreszta nie tylko on. niestety nie udalo mu sie to poniewazz przyszedl czas kiedy czteroletnia Magdzia "kochanego" wujka zrobilam sie 18,19,20....letnia KOBIETA...i zaczela widziec co robi z moja prababcia i jak bardzo ingeruje w zycie MOJEJ rodziny do ktorej on od dawna nie nalezy wlasnie za to kim sie stal! Mame mam jedna jedyna i NIKT a juz tym bardziej ON nie bedzie jej obrazal! pozdrawiam;-)
            • Gość: zobacz koniecznie Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 13:24
              bezprawie-watch.cba.pl/wp-admin/post.php?post=68&action=edit
              piszcie tam, ktoś w końcu zrobił strone
              • Gość: karol. Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 13:27
                po co sie logować jak lepiej pisac do nich na poczte

bezprawie-watch.cba.pl/
                poczta bezkarnoscwatch@spoko.pl
    • Gość: do kuchejdy Re: KuchejdaWatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 16:14
      kuchejda,w życiu wszystko ma swój zmierzch tylko noc kończy się świtem.
      • Gość: Gość Re: KuchejdaWatch IP: *.elblag.vectranet.pl 16.05.13, 10:26
        Współczuć należało by rodzinie Bonów,że przygarnęli takie coś jak kuchejda, że dali mu nawet swoje nazwisko aby mógł je bezkarnie i notorycznie szmacić. Ciekawe jak teraz odbierają to z perspektywy czasu ? Ale jeżeli zrobili to z wyrachowania, bo sebastianek taki obrotny nie pracuje ciężko a ma kasę ,to mają okazję przekonać się skąd pochodziła ta lekka kasa, z przekrętów i wyłudzeń które są na porządku dziennym u ich zięciulka , wtedy już współczucie się nie należy, wtedy pozostaje już tylko pogarda.
        Ale to dopiero początek historii tej kanalii !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka