glupi3 22.11.02, 09:38 czy skorzystamy na wejściu do ue czy raczej stracimy suwerenność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna1000 Re: Pytanie 22.11.02, 16:38 glupi3 napisała: > czy skorzystamy na wejściu do ue czy raczej stracimy suwerenność unię i co się z nią wiąże znam tylko z reklamówek prowadzonych przez pana Wołoszańskiego- wszystko jest tam opisane kolorowo i optymistycznie, ale tli się we mnie pewien strach, nazwałabym go raczej strachem przed nieznanym- trudno jest mi się ustosunkować do tego pytania, mam nadzieję ze skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pytanie 22.11.02, 17:36 glupi3 napisała: > czy skorzystamy na wejściu do ue czy raczej stracimy suwerenność Przedewszytskim mam nadzieję, że wejdziemy na najbardziej korzystnych warunkach dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
glupi3 Re: Pytanie 26.11.02, 08:49 o i tu się zgadzamy, bo głębokość wypowiedzi rozwiewa wszelkie wątpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pytanie 26.11.02, 21:46 glupi3 napisała: > o i tu się zgadzamy, bo głębokość wypowiedzi rozwiewa wszelkie wątpliwości! głupi rozwaliłeś mnie !!! zadajesz, że tak powiem retoryczne pytanie i oczekujesz eksperckich odpowiedzi od zwykłych ludzi (tak naprawdę to eksperci też nie wiedzą jak będzie, mają tylko nadzieję, że będzie lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Pytanie IP: *.24-151.libero.it 26.11.02, 22:16 zeta_e napisał: > glupi3 napisała: > > > o i tu się zgadzamy, bo głębokość wypowiedzi rozwiewa wszelkie wątpliwości > ! > > głupi rozwaliłeś mnie !!! zadajesz, że tak powiem retoryczne pytanie i > oczekujesz eksperckich odpowiedzi od zwykłych ludzi (tak naprawdę to eksperci > też nie wiedzą jak będzie, mają tylko nadzieję, że będzie lepiej) no nareszcie ktos to napisal! autor watku wart swego nicka! wszystkie te pytania przypomnaja jakis test, albo audiotele, nie wiem tylko, co mialo byc glowna nagroda? stary trabant autora? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pytanie 26.11.02, 22:18 Gość portalu: apv napisał: > zeta_e napisał: > > > glupi3 napisała: > > > > > o i tu się zgadzamy, bo głębokość wypowiedzi rozwiewa wszelkie wątpli > wości > > ! > > > > głupi rozwaliłeś mnie !!! zadajesz, że tak powiem retoryczne pytanie i > > oczekujesz eksperckich odpowiedzi od zwykłych ludzi (tak naprawdę to ekspe > rci > > też nie wiedzą jak będzie, mają tylko nadzieję, że będzie lepiej) > > > no nareszcie ktos to napisal! autor watku wart swego nicka! > wszystkie te pytania przypomnaja jakis test, albo audiotele, nie wiem tylko, co > > mialo byc glowna nagroda? stary trabant autora? Wycieczka na Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Pytanie IP: *.24-151.libero.it 26.11.02, 22:40 michal_el napisał: > Wycieczka na Śląsk. aaaah! :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emge_ Re: Pytanie IP: *.gda.supermedia.pl 27.11.02, 11:51 owszem stracimy na wejsciu do unii. nie ma potrzeby szukania pieknych slowek jak to na pieknie wszystko sie zmieni - bo te slowka to nic wiecej jak #$%^& poprawnosc polityczna i gra politykow. jest jednak druga strona tego medalu. jesli nie wejdziemy do unii to stracimy jeszcze wiecej. wiec wchodzmy do niej. ------------ antyglobalista Odpowiedz Link Zgłoś