michal_el 06.12.02, 16:46 Jak zwykle popołudniowa zmiana aż do zgaszenia świateł:) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Michał:))))))))))))) IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 16:51 czyli przez jakieś 1-1,5 godziny wyłączenie świateł i włączenie alarmu- już dwa razy się na to nacięłam, bo nikt nawet nie przypuszcza, że można tak długo siedzieć w pracy w piątek!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michał:))))))))))))) 06.12.02, 16:55 Gość portalu: ania napisał(a): > czyli przez jakieś 1-1,5 godziny > > wyłączenie świateł i włączenie alarmu- już dwa razy się na to nacięłam, bo nikt > > nawet nie przypuszcza, że można tak długo siedzieć w pracy w piątek!!! W pracy nie siedzisz:) raczej na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Michał:))))))))))))) IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 16:57 nie bądżmy drobiazgowi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Ania:)))))) 06.12.02, 16:59 Gość portalu: anna napisał(a): > nie bądżmy drobiazgowi...:))) A jaki jest numer do Twojego szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania:)))))) IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 17:05 nie bądź taki mądry...jestem sumiennym i uczciwym pracownikiem...dzisiejszą robotę wykonałam jak należy, a, że jeszcze mi trochę czasu zostało...to z pożytkiem dla firmy- podnoszę swoje kwalifikacje - czyli obsługę komputera...szukam coraz to nowych linków i stron potrzebnych mi w pracy, a przy okazji...łączę przyjemne z pożytecznym...czyli wzorowy pracownik- zaraz podam Ci ten numer, żebyś mógł to wszystko powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania:)))))) 06.12.02, 17:08 Gość portalu: anna napisał(a): > nie bądź taki mądry...jestem sumiennym i uczciwym pracownikiem...dzisiejszą > robotę wykonałam jak należy, a, że jeszcze mi trochę czasu zostało...to z > pożytkiem dla firmy- podnoszę swoje kwalifikacje - czyli obsługę > komputera...szukam coraz to nowych linków i stron potrzebnych mi w pracy, a > przy okazji...łączę przyjemne z pożytecznym...czyli wzorowy pracownik- zaraz > podam Ci ten numer, żebyś mógł to wszystko powiedzieć... Cwaniara. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania:)))))) 07.12.02, 20:53 francuz_el napisał: > Gdzie ten numer? :)))) Pewnie go poda w poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania:)))))) IP: *.umcs.lublin.pl 09.12.02, 09:07 francuz_el napisał: > Gdzie ten numer? :)))) numer wewnętrzny to chyba 33-50 nie jestem pewna... Odpowiedz Link Zgłoś