Dodaj do ulubionych

Klub studencki PWSZ -otwarcie

09.12.02, 15:00
12 grudnia o godz. 13.30 odbędzie się uroczyste otwarcie klubu studenckiego
oraz klubu fitness w akademiku przy ul. Zacisze 12.
Obserwuj wątek
    • michal_el Re: Klub studencki PWSZ -otwarcie 12.12.02, 22:13
      Właśnie dzisiaj go otwarto:) Muszę tam pójść i zobaczyć:)
    • michal_el I już jest planowane otwarcie następnego. 14.12.02, 10:16
      Który ma być już naprawdę z prawdziwego zdarzenia.

Jak się mogę domyślać to pewnie otworzą go na Wspólnej.
      • Gość: FX Re: I już jest planowane otwarcie następnego. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 18:23
        Był juz ktoś tam, ponoć są piłkarzyki !!!
        Hurra , druga knajpa w Elblągu, jaką znam, gdzie można pograć w tą gierkę
        • michal_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 15.12.02, 19:09
          Gość portalu: FX napisał(a):

> Był juz ktoś tam, ponoć są piłkarzyki !!!
          > Hurra , druga knajpa w Elblągu, jaką znam, gdzie można pograć w tą gierkę

FX miło Ciebie znów widzieć:)
          Są piłkarzyki, ponoć jest tam fajnie, ale jeśli nie jesteś studnetem to
          możesz nie wejść.
          • michal_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 15.12.02, 19:10
            I nie traktu tego jak klubu:), bo tam jest alkohol wszelkiego rodzaju
            zabroniony.
            Dlatego ja czekam na ten drugi klub, który będzie można nazwać studenckim:)
        • Gość: anna Re: I już jest planowane otwarcie następnego. IP: *.umcs.lublin.pl 16.12.02, 11:18
          witam FX
          dawno Cię tu nie było...:)
          • michal_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 16.12.02, 18:41
            Gość portalu: anna napisał(a):

> witam FX
            > dawno Cię tu nie było...:)

Jak widać wpadł tylko na kawę i nie został na kolacji:)
            • Gość: FX Re: I już jest planowane otwarcie następnego. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 20:39
              ...czasy studenckie mam juz za sobą, ale jeszcze nie jestem znów taki stary
              żeby na takiego nie wyglądać ..... :)) niektórzy lubia sie dokładnie uczyć i
              robić np. 1 rok we 2 latka :))
              ciekawe kiedy otworza drugą taka knajpke ale dla wszystkich

ps.
              fajowo ze pamiętacie o mnie....

pozdrówka za jakiś czas znowu się odezwe
              • michal_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 25.12.02, 11:36

> ...czasy studenckie mam juz za sobą, ale jeszcze nie jestem znów taki stary
                > żeby na takiego nie wyglądać ..... :)) niektórzy lubia sie dokładnie uczyć
                i
                > robić np. 1 rok we 2 latka :))
                > ciekawe kiedy otworza drugą taka knajpke ale dla wszystkich
                >
                > ps.
                > fajowo ze pamiętacie o mnie....
                >
                > pozdrówka za jakiś czas znowu się odezwe

Jak miło, podczas wigilii przyszedłeś nas odwiedzić:)
                • francuz_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 25.12.02, 20:06
                  Ciekawe co na to jego rodzinka... tak podczas Wigilii sobie wyszedl na pare
                  godzinek :)
                  • Gość: FX Re: I już jest planowane otwarcie następnego. IP: 194.204.173.* 30.12.02, 12:23
                    ....znalazłem przerwę miedzy kolejnymi potrawami i zamiast iść do
                    kibelka ...odpaliłem kompa :)
                    • michal_el Re: I już jest planowane otwarcie następnego. 30.12.02, 12:24

> ....znalazłem przerwę miedzy kolejnymi potrawami i zamiast iść do
                      > kibelka ...odpaliłem kompa :)

Miło nam Ciebie znów widzieć, może zapoznasz się z nowymi towarzyszami forum:)
                      • Gość: FX Re: I już jest planowane otwarcie następnego. IP: 194.204.173.* 30.12.02, 12:38
                        własnie zaliczyłem wizyte :))
                        fajne zdjęcia naszego miasta ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka