Dodaj do ulubionych

"Centrum Handlowe" Elzam (od...do 19)

14.01.03, 21:54
Właśnie taka godzina zamknięcia jest w hali na Grunwaldzkiej, postarali się
nawet o dużą tablicę, niestety jak widać sklepy zamykane są po 18, a wejścia
do hali zamykają 30 minut przed 19. Więc rozumiem, że sklepikarzom jest za
dobrze i klientów mają gdzieś. Nie potrzebnie wydano tylko pienądze na nowe
tablice informujące o czasie zamknięcia.
A pomyśleć , ze chiałem tam sobie spodnie kupić!!!
Obserwuj wątek
    • elblazanin Re: 'Centrum Handlowe' Elzam (od...do 19) 20.02.03, 21:51
      Dziwnym trafem też się dałem na o nabrać.
    • Gość: Ragazza Re: "Centrum Handlowe" Elzam (od...do 19) IP: *.elblag.vectranet.pl 28.04.14, 10:20
      To jeszcze nic.Spróbujcie wejść do boxu nr 50 i tylko oglądać.Siedzi tam pan,który wygania ludzi niekupujących, czyli albo wchodzisz i od razu kupujesz albo WON mi stąd jak sam mówi.Pan posuwa się dalej w swojej mowie kwiecistej i wyzywa zarówno kobiety jak i mężczyzn.Ostatnio np. wyzwał pewną klientkę od cytuję"ty klaunie zobacz jak ty wyglądasz".Dodam tylko ,że ta kobieta to zadbana babka aczkolwiek po zdrowotnych przejściach,gdyż niedawno zakończyła cykl bardzo ostrej chemioterapii..
      Notabene Pan o którym mowa sam powinien ciut krytycznie spojrzeć w lustro,bo sam wygląda jak "ciepły chłopak"i w dodatku ze zniewieściałym głosem.
      Reasumując nie polecam i nikomu nie życze spotkać sie z owym Panem tak w hali Elzam jak i wżyciu prywatnym,gdyż Pan niestety nie posiada odrobiny nawet klasy a o dobrym wychowaniu juz nie wspomnę.
      Pamiętajcie,BOX NR 50NIE KUPUJESZ,NIE WCHODŻ.
      NIE POLECAM WRĘCZ PRZESTRZEGAM WAS!!!!
    • Gość: Xawery sklepy w elzamie IP: 81.219.99.* 06.06.14, 18:46
      kupisz bluzkę w elzamie , która jest używana i sprzedawczyni nie chce oddać za nią pieniędzy , ubliża i obmawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka