Dodaj do ulubionych

Elbląg śpi

11.03.03, 23:41
Wstyd Elblążanie żeby na forum tak cicho było.
hm..ostatni wpis po 16:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Aborygen Re: Elbląg śpi IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 07:29
      Zawsze było cicho, chyba, że rozdawali stanowiska - a juz rozdane. Wiosna
      idzie - może się elektorat zbudzi.
      • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 07:48
        Moze po prostu niektorzy poza praca nie maja czasu wpisywac sie na forum :P
        albo maja wielei innych zajec wieczorem ;)))))
    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 12.03.03, 13:48
      dziś to już o 12 koniec pogaduszek...zaraz muszę iśc do domu, a czuję pewien
      niedosyt...
      • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 19:28
        Jakby nie patrzeć to nie czat;)
        • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 21:34
          Wlasnie :))) Juz dawno nie bylo tutaj zagorzalych przeciwnikow czatu na forum:
          _emge i rwela, ciekawe co sie z nimi dzieje ;)
          • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 21:35
            eeeee.......mi brakuje apv i zety.
            • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 21:48
              do zety mozna napisac, ma maila na gazecie.pl, jak dobrze pamietam to: zeta_e
              • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 21:54
                A może apv`owi się coś stało?

A do zety_e pozostawiam Tobie napisanie maila.
                • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:30
                  No niech Ci bedzie... ale ty nawiaz kontakt z apv...
                  • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:33
                    hehe...bardzo chętnie, ale jak?

Może seans spirytystyczny?
                    • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:35
                      Forme kontaktu pozostawiam tobie do wyboru... w koncu jestem twoim przelozonym
                      jakby nie bylo,a ty tylko wice- :))))))

PS Do Zety napisalem.
                      • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:37
                        Hehe...Ty nie jesteś moim przełożonym, lecz przełozonym Michała, to Wy coś tam
                        między sobą ustalaliście. Mnie w to nie mnieszaj.
                        • francuz_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:40
                          Zartuje przeciez... was trudno odroznic, szczegolnie w przeszlosci, jak sie
                          jednym nickiem poslugiwaliscie :)
                          • student_el Re: Elbląg śpi 12.03.03, 23:42
                            Michałek się obraził i na forum nie zagląda.

A ja biję wszelkie rekordy;)
                            • francuz_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 08:13
                              Rekordy... rekordy to kiedys byly, teraz sie juz uspokoilo ;)
                            • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 13.03.03, 09:12
                              a na co sie obraził, bądź na kogo???
                              • student_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 09:53
                                Na Ciebie:P

Nie, tak naprawdę nie wiem, ale stwierdził, że skoro wiecie wszystko to nie
                                będziecie z nim rozmawiać:)
                                • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 13.03.03, 10:00
                                  to nie chat, żeby rozmawiać :)))))))))) musi sie przekonać
                                  • student_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 10:08
                                    Ale rekordy to były.
                                    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 13.03.03, 10:13
                                      to też jest swego rodzaju rekord- dawno tego nie było u nas na forum takiego
                                      czata...może w ten sposób znowu przyciągniemy osoby, które takie forum
                                      krytykowały?? i może zostaną na dłużej??
                                      ale kiedyś to było...beztrosko??
                                      • francuz_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 19:07
                                        Wtedy bylo beztrosko, takze chaotycznie :P "Rodzina Michalow" dostarczala
                                        hurtowo dziesiatki watkow, a teraz jak gdyby checi sie troche zmniejszyly, ale
                                        tez jest dobrze :)
                                        • student_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 20:48
                                          :) Rodzina Michałów:))))))))

Cóż ja chęci mam duże, ale po co forum zasypywać niepotrzebnymi wątkami.
                                          • francuz_el Re: Elbląg śpi 13.03.03, 22:09
                                            Dlatego wlasnie napisalem,ze teraz tez jest dobrze ;)
    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 14.03.03, 15:57
      Elbląg się bawi, bo weekend się zaczyna...ktoś pracuje by bawić się mógł ktoś...
      • student_el Re: Elbląg śpi 14.03.03, 16:48
        A ktoś się uczy, po to, ażeby dac pracę innym, żeby ci inni mieli pieniądze
        aby się bawić.
        • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 14.03.03, 17:18
          cześć...jestem tak zmęczona, że nie wiem co robię i co mówię...siedzę tu od 8
          rano- koszmar...
          • student_el Re: Elbląg śpi 14.03.03, 17:35
            Chyba Ciebie nie zmuszają do tego, bojak tak to istnieje sąd pracy,a
            tam "uwielbiają" takich pracodawców.
            • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 14.03.03, 18:05
              i zmuszają i nie zmuszają- powinnam iść do szefa, żeby mi zredukował ilość
              godzin, ale nie mam czasu...więc w koło Macieju...
              • student_el Re: Elbląg śpi 14.03.03, 18:08
                A do szefa tak daleko masz?
                • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 18.03.03, 16:07
                  wiosna za oknami, powietrze świeże i lekkie, chętnie wracam do domu na
                  piechotkę, pomimo zmęczenia, chociaż zmęczenie już ulatuje wraz z coraz
                  szybszym przybywaniem wiosennych akcentów...zauważyłam, że forumowicze też
                  częściej są na zewnątrz, czyli na powietrzu- w domach, przy komputerach, a tym
                  bardziej na forum tylko jednostki...
                  • student_el Re: Elbląg śpi 18.03.03, 21:12
                    Fakt trochę brak czasu mam,wkońcu się pogoda zrobiła:)
                    Czas schudnąć po zimie:>
                  • francuz_el Re: Elbląg śpi 18.03.03, 21:12
                    Wlasnie... wiosna idzie i na forum coraz pusciej, ale wyjdzie nam to na
                    zdrowie :) Trzeba sie rozruszac po zimie, zadbac o forme itd. ;)
                    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 19.03.03, 11:07
                      ja mam ambitne plany dotyczące doprowadzenia mojej sylwetki do porządku,
                      postanowiłam sobie, że zapiszę się na siłownię- aerobic, callanetics odpadają,
                      bo nie mam sprawnej koordynacji ruchowej...wolę rowerek jakieś ciężarki, atlasy
                      itp. ponadto chciałabym raz w miesiącu używać sauny, myślę, że po zimie to
                      idealny pomysł- gorzej z wykonaniem- kaska, chciałam namówić męża na saunę, ale
                      nie dał się namówić...kolejny mój plan, który już zaczęłam realizować to
                      piechotą do domu, zaczęłam wracać piechotką do domu z pracy, pomimo tego, że
                      jestem trochę zmęczona, staram się o tym zapomnieć i spaceruję do domu, poza
                      tym nadal jak idę do pracy nie używam windy tylko schodzę ze schodów na
                      pichotkę, wprawdzie nie wchodzę, ale to nic...to są moje plany...ambitne, ale
                      do zrealizowania
                      • francuz_el Re: Elbląg śpi 19.03.03, 15:58
                        Najwazniejsze ze masz jakis plan... ciekawie ile wytrzymasz z tym chodzeniem z
                        pracy do domu (a jak daleko masz do domu??)
                        • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 20.03.03, 08:31
                          wytrzymam do zimy, bo zimno i śnieg...jestem tego pewna, bo jest ciepło,
                          nigdzie mi się ni spieszy, wypoczywam i odpoczywam w trakcie tego spacerku, a
                          mam dość blisko, na piechotkę wracam ok.30 minut ładnym, zadrzewionym,
                          spokojnym osiedlem- parkiem (rośnie tam tak dużo drzew)
                          tym bardziej wytrzymam, bo już nie robi się szybko ciemno, tylko jeszcze do 18
                          jest luzik, więc nie "boję" się wracać.
                          ale bardziej się obawiam, że z tą siłownią to są za ambitne plany...co do tego
                          się obawiam, ale zobaczymy, najważniejsze to kupić karnet, a dalej to wszystko
                          z górki...
                          • francuz_el Re: Elbląg śpi 20.03.03, 16:43
                            No zobaczymy, zobaczymy... kupic karnet na silownie to jest najmniejszy
                            wysilek ;)
    • wiking_elblag Re: Elbląg śpi 23.03.03, 11:10
      No śpi, NIC NIE ROBI, a tutaj taka potrzeba!!!!!!!
      • francuz_el Re: Elbląg śpi 23.03.03, 14:39
        Wrocilem z silowni, to zaatakuje poraz drugi :)
        • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 24.03.03, 08:31
          Francuz Ty codziennie chodzisz na siłownię? i jak długo tam ćwiczysz- ile
          godzin tam zostajesz?
          • francuz_el Re: Elbląg śpi 25.03.03, 08:21
            Zle o mnie myslisz Aniu... na silownie chodze 2, max.3 razy w tygodniu i jest
            to zazwyczaj weekend (z braku czasu w tygodniu) Dlatego, to,ze bylem tam akurat
            w niedziele to nic dziwnego :) Nie martw sie, nie jestem z tego typu gosci co
            sie nie mieszcza w drzwiach ;) Robie to bardziej dla kondycji i zadowolenia ze
            swojego wygladu jak dla gory miesni i bicia kolejnych rekordow, 100, 200, 300
            kg itd ;P
            • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 25.03.03, 16:06
              wzrost???
              waga?
              obwód klatki piersiowej???
              obwód bicepsa???
              obwód pasa???
              "i wszystko jasne"
              • francuz_el Re: Elbląg śpi 25.03.03, 22:20
                Jeszcze moze obwod uda, co? Zapomnialas :D Nie podam :P Dane za bardzo
                osobiste ;)))))) Moze tak... nie jest ze mna zle (zdradze,ze w "klacie" pewnie
                wiecej od Ciebie ;P):)
                • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 26.03.03, 09:16
                  ciekawe ciekawe, a może jestem elbląskim wcieleniem Kasi Figury???? pewnie nie
                  wziąłeś tego pod uwagę...
                  • francuz_el Re: Elbląg śpi 28.03.03, 14:52
                    Ucielesnieniem Kasi Figury to na pewno nie jestem... ale to normalne,ze faceci
                    maja wiecej cm w klatce piersiowej, tyle,ze inaczej ona wyglada ;)))))))
                    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 28.03.03, 15:18
                      no to już powiedz ile masz w tej klatce :)))))) jestem bardzo ciekawa...:))))
                      • francuz_el Re: Elbląg śpi 29.03.03, 08:47
                        niech Ci bedzie... 104 :P
                        • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.03, 08:56
                          105...to rzeczywiście masz sporo i więcej od kobiet, ale supermodelek, które w
                          biuście mają 90, "normalne" kobiety mają trochę więcej...:))))
    • Gość: dziuska po 23 IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.03.03, 23:11
      Nie wiem jak Elblag ale ja juz robie zjazd do zajezdni:)dobranoc.pzdr.
    • Gość: anna Re: Elbląg śpi IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 16:42
      co sie dziwić, piątek początek weekenu wolnego od pracy...szkoda, że nie
      wszyscy tak wcześnie zaczynają wolność...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka