IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 08:16
leon to zakała forum olsztyńskiego i elbląskiego, jego matka zapłodniona przez ufo urodziła to coś, czego nawet do gowna porownac
nie mozna, az dziw ze nie zabili tego czegos zaraz po porodzie, w dodatku te imie - leon hahahahahahahaha

p.s. nie jestem z Elbląga !!!!! nie jestem z Olsztyna !!!!!
Obserwuj wątek
    • generallo Re: leon 05.02.07, 12:23
      Sami go prowokujecie, a potem narzekacie że się tu panoszy :(
      Jego styl sam wskazuję że leon ma jakieś zaburzenia emocjonalne,
      może został odrzucony przez elblążankę?
      I dlatego nie pała sympatią do naszego miasta :(
      Najlepszym wyjściem będzie po prostu go ignorować.
      A nasz moderator niech zablokuję mu wejścia na forum.
    • Gość: Elbinger Re: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:24
      Mało tego.Podszywa się pode mnie i niszczy moją nieksażoną opinie na forum!!!
      • ol4 Re: leon 05.02.07, 14:16
        Nieskazona to twoja glowa, wszelaką głębszą myślą...
        • Gość: Elbinger Re: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:09
          A twoja szarymi komórkami! Czep się tramwaju i wracaj na forum Holsztyna.
          • Gość: Leon Re: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:41
            Her elbinger ja się nie podszywam. Po prostu masz schizofrenię. A co do autora
            tematu to Alfik synu UFO widzę że zmieniasz nicki. Jak tam Twój transwestytyzm?
            Przestałeś chodzić do ginekologa? ha ha ha ha ha. Nadal rąbie was UFO? Leczcie
            się ziomale. Szpital psychiatryczny przywróci was do społeczeństwa jeśli
            będziecie brać lekarstewka.
            • Gość: Elbinger Re: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:30
              Nie zmieniam nicków jak wy tchórzowskie światowce, remy i inne!!! A to, że ktoś
              się pode mnie podszywa bądź uzywa tego samego nicka co ja...no cóz mogę na ten
              temat powiedizeć - są ludzie i taborety :)
            • Gość: Ufoludek Re: leon IP: *.elb.vectranet.pl 05.02.07, 19:12
              Ujawnij sie w koncu tchorzu remie=ol4=swiatowy=krzysiek=leon=frombork=porwany
              przez UFO i skrzywdzony - niestety dla wszystkich
      • generallo Re: leon 05.02.07, 18:51
        To zacznij się logować :)
        • Gość: Leon Re: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:46
          A to ty ufoludek byłeś historykiem od mojego drzewa genealogicznego. Ha ha ha ha
          ile ty masz skór gościu? Tak czy siak rozmawiać to ja z wami nie będę bo z
          psychicznymi się nie rozmawia. Chłoptysie lekarstewka lewatywa neuroleptyki.
          Powtarzajcie jak mantrę. Lekarstewka lewatywa neuroleptyki. Pozdrawiam cały
          oddział we Fromborku. Trzymajcie się rycerzyki emblonga i leczcie uczciwie.
          Kiedym może wypuszczą was na przepustkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka