arystokrata_el 26.04.03, 00:07 Elbląg Gdańsk Sopot Gdynia Krynica Morska jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: The wiant Re: jakie miejsce na pn kraju lubicie najbardziej IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.03, 00:21 w lato krynica morska.niedaleko tylko coraz drożej Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: jakie miejsce na pn kraju lubicie najbardziej 26.04.03, 00:22 To jedź na Chorwację:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el UWIELBIAM 26.04.03, 00:25 Uwielbiam chodzić po molo w Sopocie i po Monciaku. Uwielbiam patrzeć na kamienice staromiejskie w Gdańsku. Uwielbiam opalać sie na plażach Mierzei Wislanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: JA LUBIE ELBLAG!!! IP: *.softel.elblag.pl 26.04.03, 00:27 i tylko elblag na polnocy kraju, a tak w ogole to niezly numerek juz stuknal, nizla ilosc postow no no no!!!! ziomki! a tak w ogole z kim konkurujemy? czyzby z przemyslem? Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: JA LUBIE ELBLAG!!! 26.04.03, 00:29 Cicho, nie wymawiaj "imienia" .... nadaremno. Ale masz racje, jak widac jest to zemsta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: JA LUBIE ELBLAG!!! IP: *.softel.elblag.pl 26.04.03, 00:35 oki to wymyslmy na nich ksywke np Thinkyśl heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: JA LUBIE ELBLAG!!! 26.04.03, 00:37 A może lepiej: LŚYMEZRP To trzeba głosowac ze wszystkimi, niech każdy da swoja propozycje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: JA LUBIE ELBLAG!!! IP: *.softel.elblag.pl 26.04.03, 00:44 hihihih niezle niezle, ja cos poszperam w slownikach zeby bylo bardziej po europejsku, no wiesz Unia nawet i tam zajrzy i pewnie ucieknie heheeh Odpowiedz Link Zgłoś