student_el 10.06.03, 16:40 Jesli tak to macie jakieś spostrzeżenia?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Jedliście juz w Telepizzy IP: *.umcs.lublin.pl 11.06.03, 10:49 Moje komentarze dotyczące firmy telepizza, w Lublinie, ale telepizza wszędzie jest jednakowa:))) Bardzo dobra pizza :) warto zamawiać do domu, zapisują twój numer w komputerze i od czasu do czasu (raz na miesiąc) organizują losowanie i ten kogo wylosują ma przez tydzień 50% taniej na wszystkie produkty oferowane przez telepizze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Jedliście juz w Telepizzy IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.06.03, 12:09 KASZANA !!!! Nigdy wiecej !!! NIe dosc ze zamiast 30 minut dowozili ponad 1h (odleglosc 300m :P) to na dodatek niezbyt smaczna i w ogole pizza 41 cm najesz sie tak samo jak duza z np. Aktywa. Szczerze ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_surmacz Re: Jedliście juz w Telepizzy 12.06.03, 22:57 ja tez po 1.-drogo.az za drogo po 2. -obsluga do kitu . było ich tam chyba z siedmiu a jak moj facet podszedl zeby nam pizze pokroili (takim koleczkiem) to przez minute nikt nie podszedl ślimaki po 3. sztućce-plastikowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pizza ogolnie nawet dobra ale i tak w Casablence jest NAJLEPSZA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
autobusista Re: Jedliście juz w Telepizzy 13.06.03, 08:43 ania_surmacz napisała: > ale i tak w Casablence jest NAJLEPSZA!!!!!! Najlepsza to ona jest, tylko ze jak dowożą do domu to kasują za wszystko!! a i długo sie czeka!!! Ostatnio jadam ze "Strzechy" (232-09-33) dobra, tanio i doowóz - karton za FREE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Jedliście juz w Telepizzy IP: *.epwik.com.pl 13.06.03, 20:58 mi osobiscie nie smakowala, a jak mi nie smakuje to musi byc na prawde nie dobre.... na moim smaku to polega cala moja rodzina i jak powiem ze dobre to wtedy jest dobre--taki mam juz wyczulony zmysl smaku, ale jak wiadomo kazdy jest inny i kazdemu co innego smakuje. zycze smacznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Na pizzę do Olsztyna IP: *.uwm.edu.pl 14.06.03, 10:31 Na Pizzę to zapraszam do Romy na Jarotach w Olsztynie. Bywam tam od 8 lat. Zawsze rewelacja. Aż dziw, że nadal jest to taki maleńki choć schludny lokalik. Przy tym obrocie mogliby sobie pozwolić na coś dużo większego. Jedyny minus to brak toalety. Ale od czego obok jest MaxDuet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Na pizzę do Olsztyna 14.06.03, 11:54 Nie ma toalety?? To co to za lokal??? Mi się wydaje, że są na to odpowiednie przepisy. W rewanżu zapraszam Ciebie (chyba w miarę dobrze znasz Elbląg) do Strzechy (Stare Miasto- Studzienna lub Nad jarem - Ogólna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jedliście juz w Telepizzy IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 15.06.03, 19:10 student_el napisał: > > Jesli tak to macie jakieś spostrzeżenia?????????? >Probowalem pizze w Nowym Saczu,Krakowie,Waszawie,Olsztynie i Elblagu no niestety zapraszam was na pizze tu i tylko tu w Chicago ,najlepsza. (Pizza jest na moj koszt) JUREK. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jedliście juz w Telepizzy 15.06.03, 22:37 No nic dziwnego,ze bedzie na twoj koszt,bo po przelocie przez ocean juz nam na nic nie starczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaandi Re: Jedliście juz w Telepizzy IP: 81.15.228.* 17.06.03, 00:17 ja dzisiaj zamówiłem... i niemiło się zawiodłem - 50 minut czekania... . Brrr... na szczęście ciepła jeszcze była... Odpowiedz Link Zgłoś