Dodaj do ulubionych

najlepszy fryzjer

• Gość: nata Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.12, 09:28
      byłam na upieciu włosów w" Studio Fryzur i Wizażu Olga Sobocińska " za zrobienie warkocza dobieranego z boku głowy zapłaciłam 80 zł. STRASZNIE DUŻO. WIECEJ TAM NIE PÓJDE!!! NIE WIEM DLACZEGO- WCZESNIEJ WLOSY MIALAM KARBOWANE..PRZEZ TO STRASZNIE ONE WYGLADAŁY.
      • Gość: maja Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.12, 19:33
        a ja za przepiekne slubne upiecie (bylam swiadkowa) zaplacilam u swojej fryzjerki ... 60 zl :o
        sama bylam w szokuuuuuu
        a najwazniejsze ze rankiem wstalam i nic nie robiac poszlam na poprawiny. nic mi sie nie popsulo.
        polecam pania Agnieszke Ponichtere
    • kolbaaaa SKUP WŁOSÓW 20.12.12, 17:21
      SKUP WŁOSÓW!

NAWET DO 3600zł /kg.
      WITAMY SERDECZNIE, PROWADZIMY SKUP WŁOSÓW NATURALNYCH DZIEWICZYCH.ZAPRASZAMY CHĘTNE OSOBY DO KONTAKTU Z NAMI

JESTEŚMY ZAINTERESOWANI WSZYSTKIMI KOLORAMI I STRUKTURĄ
      (LOKI, FALE, PROSTE...)

!WARUNEK! - SKUPUJEMY TYLKO WŁOSY NIE ZNISZCZONE!
      TEL: 798-273-038
      LUB 505-932-145
    • Gość: wymagająca Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 20:45
      kochana ja chodzę do p.Izy do avangarde dobre kosmetyki,:) miła profesjonalistka :)
      • Gość: krisssy Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 19:16
        moja faworytka jest pani JUlia vel. Agnieszka hehe mowia na nia i tak i tak.
        W kazdym razie super sie czulam u niej w salonie. naprawde rewelacyjne ciecie, gratis, po zalamaniu pani julii przy ogladaniu moich niecnie zniszczonych klakow, dostalam kuracje na wlosy. Super. zadowolona wyszlam przeokrutnie. Bylam dzis po raz kolejny i znow to samo, extra samopoczucie, fajny klimat, ciecie nowoczesne, kolor piekny i blyszczacy. /kolezanki tez sie zapisaly :)
        no i przy okazji fajne jest to ze jest tam zgrana druzyna, kosmetyczka mila, pani od makijazu tez smieszna i druga fryzjerka do pogadania.
        skoro kobiety przesiaduja w salonach po kilka godzin to uwazam ze to bardzo wazne;)
        Pani Julio! moim zdaniem wymiecie pani wszystkich =) gratuluje talentu/.
    • Gość: Ponichtera Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 19:27
      Osiedle za Politechniką, dziewczyna nazywa się Ponichtera - szukajcie jej salonu,
      • Gość: matisss Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.13, 22:30
        jestes jej rodzina? czy chcesz po prostu zwrocic uwage na nazwisko?
        bo rodzina to zawsze powie tylko dobrze hehe
        • Gość: Ponichtera Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.13, 08:22
          chcialam zwrocic w loginie uwage na nazwisko, bo wszyscy pisza tylko pani agnieszka pani julia itp a imion jest duzo nawzwisk mniej
          • Gość: izabela lesik Re: najlepszy fryzjer IP: *.181.188.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 08:56
            tez znam pania ponichtera. ona wczesniej pracowala na zielonej prawda? chodzilam tam do salonu bylam bardzo zadowolona. jedyna fryzjerka ktora mi umiala zrobic wlosy.
            caly rok jej szukam bo po odejsciu z salonu na ul zielonej nikt nie chcial udzielic mi informacji gdzie moge pania agnieszke znalesc. dziekuje wszystkim z forum ze pomogliscie mi :) jutro ide na umowiona wizyte do pani agnieszki.
            dziekuje wszystkim forumowiczom.

wszystkim Paniom, ktore mialy podobny problem do mnie radze zajsc na ul wyczolkowskiego. tam teraz swoj salon ma pani pnichtera
      • Gość: nowa w elblagu Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.13, 22:29
        Mieszkam w Elblagu od niedawna wczesniej mieszkałam w Olsztynie i przyznaje że tu spotkalam po raz pierwszy fryzjerów ktorzy sluchają jak chcę być ostrzyżona a nie robią po swojemu byłam zachwycona że nie musiałam się bac o stan końcowy fryzury jak zazwyczaj wychodziłam spocona ze strachu i zła ze nie tak mnie obcieli to tu za ta politechniką w tej STOKROTCE pani obcieła mnie idealnie jak chcialam dopytywala sie kilka razy czy napewno tak chce i upewniala się i o to właśnie mi chodziło mam fryzurę jakiej chcialam więc też polecam ten salon. Pozdrawiam!
        • Gość: szukajaca Re: najlepszy fryzjer IP: *.adsl.alicedsl.de 01.04.13, 22:22
          nie wiem kogo polecic, ale wiem ze totalna porazka jest salon obok cece, masakra ,pani mi tak obciela wlosy, ze moglam sama przed lustrem tak obciac-blokada totalana za duze pieniadze.
          najleprzsza dla mnie fryzjerka byla pani monika z salonu"Pasja" na robotniczej, ale niestety byla bo juz jej tam nie ma i nikt nic nie wie(oczywiscie). wiec blagam was moze ktos wie gdzie ja mozna znalezc, ponoc otworzyla swoj zaklad ? w tym salonie "pasja" tez dobrze obcinaja ale jednak pani monika najlepiej, wiec pomocy i plisss i nie musi malo kosztowac
          • Gość: Sylwka Re: najlepszy fryzjer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.04.13, 11:57
            Pani Monika ma swój salon na starym mieście Galeria Fryzur ul. Stary Rynek 3
        • Gość: krystyna krawiec Re: najlepszy fryzjer IP: *.31.216.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.13, 08:15
          witam. musze przyznac ze w wiekszym stopniu za panstwa rada poszlam do salonu pin up studio. na ul wyczolkowskiego. umawiajac sie bylam pewna ze miesci se on na ul szczyglej ale salon sie przeniosl, jak sie okazalo pozniej. w dniu wizyty stojac pod salonem na ul szczyglej zadzwonilam z pretensja ze jest blad w zapisie, pani wlascicielka okazala sie byc przemila osoba. nie zdazylaby mnie juz zrobic nawet gdybym jechala 100km/h. mimo wszystko przepisala mnie na inny termin i to na jaki! na niedziele. Przyszla specjalnie dla mnie.
          \usluga wykonana niesamowicie. bardzo milo spedzony czas, Dawno nie spotkalam fryzjera z poowolonia, suoer
          • Gość: kk Re: najlepszy fryzjer IP: *.181.76.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.04.13, 09:30
            :)
            • Gość: kaja Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.13, 19:49
              ja tez byłam.
              polecam pania agnieszke, boteraz wiem ze tam jest kilka. ja bylam u szefowej bylam zachwycona
              :D
          • kamila477 Re: najlepszy fryzjer 24.08.13, 21:33
            Ja uważam KM STUDIO w Legnicy przy ul. Pomorskiej 21 za najlepszy salon w Legnicy. Naprawdę konkurencyjne ceny, dobre porady i świetne podejście do klienta. Zdecydowanie nie zmienię już fryzjera, jestem zadowolona w 100%. Polecam !!! www.km-studio.pl
            • Gość: gg Re: najlepszy fryzjer IP: *.181.112.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.13, 22:05
              w legnicy ??? boshh... ludzie nie umieja czytac
    • Gość: Marta29 Re: najlepszy fryzjer IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 10.05.13, 01:47
      Proszę bardzo, skup włosów: www.skup-wlosow.com.pl - Pozdrawiam Serdecznie, Marta
    • Gość: Kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 29.06.13, 14:24
      Witam,
      Poszukuję Pana Krzysztofa, który pracował w CE-CE POINT na Starym Mieście. Byłam u niego w maju, a teraz już tam nie pracuje - taką dostałam informację z salonu.
      Pozdrawiam Kasia
      • Gość: bogi Re: najlepszy fryzjer IP: 89.174.178.* 15.12.13, 14:36
        Krzysztof pracuje na przedłużeniu pasażu na rogu z triumfem
        Polecam
    • Gość: ewa Re: najlepszy fryzjer<a href="http://podarnik.gazeta.pl/pod" targe IP: *.elblag.vectranet.pl 10.07.13, 18:49
      najlepszy fryzjer w elblągu paris.elblag.pl
      • Gość: kasia Re: najlepszy fryzjer<a href="<a href="http://podarnik" target IP: *.147.251.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.13, 22:44
        bylam u gosi w paris.
        tragizm. to by bylo tyle :)
        • Gość: niezadowolona Re: najlepszy fryzjer<a href="<a href="ht IP: *.elblag.vectranet.pl 03.08.13, 11:12
          No niestety też dałam się skusić, jak to kobieta chciałam wypróbować i sprawdzić nowy salon to było gdzieś w kwietniu. No i dostałam za swoje masakra musiałam szukać od razu kolejnego fryzjera na poprawki NIGDY WIĘCEJ ŻADEN PARIS!!!!
    • Gość: Kamilka Dreed Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 10:34
      Jest taki "szukacz" ulinks.net/ranking_fryzjerstwo zobacz powinno coś pomóc.
    • Gość: braid Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.13, 21:32
      najbardziej zaskakujacy salon w jakim bylam- klimat wystroj i fryzjerki - klasa. Salon na osiedlu za poltechnika - salon pani agnieszki, ktora ma warkoczyki :)
      mistrz.
      dwie fryzjerki robily mi warkocze.
      megaaaaaa
      • Gość: klientka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.13, 15:03
        Dzień dobry, słodko aż się tu na forum robi, gdy czyta się o pani Agnieszce, mam wrażenie ,ze chyba grzebie tu jej brat dziennikarz internetowy, wręcz kieruje tym forum.
        • Gość: zadowolona Re: najlepszy fryzjer IP: *.204.59.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 17:19
          z tego co wiem jej brat dziennikarzem nie jest juz od dawna hah. trzeba sprwdzic chyba fakty zanim sie cos napisze, bo osobiscie mam ulotke do salonu wzieta z miejsca pracy bbrata pani agnieszki :) mily chlopak, ale tam gdzie pracuje raczej dziennikarstwem sie nie zajmuje.

polecam pania agnieszke, odratowala mi wlosy po innym dobrej slawy salonie, juz nie jestem zielona :) a do tego mile zaskoczenie cena. naprawde polecam.
          fachowo.

Pani Agniesiu, nie przejmuje sie pani komentarzami tego typu - zawisc.
    • Gość: Bolo Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 27.10.13, 22:43
      Niema już dobrych fryzjerów
      • Gość: macis Re: najlepszy fryzjer IP: *.205.60.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.13, 12:10
        sa, tylko ludzie oczekuja ze dobry fryzjer bedzie po poerwsze sobrym fachowcem, po drugie zawsze wolny i czekajacy na klienta, po trzecie tani i dajacy gratisy.
        niestety tak sie nie da. czasem trzeba poczekac albo na termin, albo zaoszczedzic i wydac wiecej pieniazkow.
        doceniam kazdego kto sie szkoli.
        pozdrawiam :)
        • Gość: Asiula Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:52
          A co powiecie o salonie przy ul. 1 maja Lady M Atelier prowadzonym przez p Marie? kolezanka mi polecila ale sama nie wiem, bo boje sie juz cokolwiek robic z wlosami;/.
    • Gość: en ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.13, 09:17
      [b][Przestrzegam przed najgorszą fryzjerką Marta Andrychowska Akademia sztuki fryzjerskiej na Bałuckiego .Poraszka totalna
    • Gość: Jolka Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 18:48
      znalazłam stronkę na facebuku Studio Fryzur Avangarde,poszłam na samo modelowanie,bo tak bezpiecznie:) byłam bardzo miło zaskoczona,mogę z czystym sumieniem POLECIĆ,cena też b.atrakcyjna.
      • Gość: pifcia Re: najlepszy fryzjer IP: *.centertel.pl 20.01.14, 18:02
        Ja osobiscie polecam salon Pin Up Studio, proponowane przez nich uslugi sa na najwyzszym poziomie. Sama Pani Agnieszka to przemila osoba.
        • Gość: majamajeczka Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 07.02.14, 20:35
          Z czystym sumieniem polecam p. Rafała salon Pasja super fryzjer i przy tym bardzo sympatyczny. A poza tym w Eg ciężko o dobrego fryzjera chociaż każdy ma indywidualne oczekiwania.
    • Gość: alllla Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.14, 12:50
      gdzie mozna zrobic dobrze ombre ?
      • Gość: slawka Re: najle IP: *.204.107.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.14, 20:41
      • Gość: kat fryzjerka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.14, 08:16
        wystarczy ze podzwonisz po salonach i zaytasz jaka metoda ombre robia
        tam gdzie ci poowiedza ze metoda na tapir to znaczy ze too dobry salon :)
        • atoja Re: najlepszy fryzjer 22.09.14, 05:07
          Witam, chcialabym uzyskac informacje na temat salonu fryzjerskiego, znalazlam imie , nazwisko oraz adres, chcialabym dowiedziec sie czy nadal istnieje ten zaklad i jakies opinie o nim, z gory serdecznie dziekuje:))..Salon fryzjerski Klara Kinga Rozenfeld , ul. Sloneczna 19, Elblag
          Atoja:)
    • Gość: Gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.15, 14:48
      Witam jak nazywa sie salon Fryzjerski w Elblagu niedaleko teatru na rogu Krolweikeckiej i poł. Dabka?
    • Gość: pola Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.16, 09:45
      Nie polecam ESTILO na Kościuszki. Trafiłam tam przez przypadek i żałuję. Przyszłam z upięta już fryzurą i chciałam mieć takie samo upięcie. Pani właścicielka ( jak domniemuje) podesłała mnie do swojej prawdopodobnie uczennicy albo świeżo upieczonej absolwentki fryzjerstwa. Nawet nie zaproponowała mycia głowy - jak widziała że włosy mam mocno polakierowane - chciała podpiąć mi na takich posklejanych :( Loki kręciła równą godzinę, miała z nimi problem i to duży. Pani właścicielka mimo tego iż widziała co się dzieje to nie zaproponowała pomocy... Sama musiałam zwrócić uwagę. Rozumiem że uczennica musi się uczyć ale najpierw niech pouczy się na "głowie do stylizacji" a nie na mojej głowie.. Obie Panie nie potrafiły odzwierciedlić fryzury twierdząc że nie da się tego zrobić tak samo - a prawdziwy fryzjer potrafi w bardzo podobnym stylu wykonać upięcie czy uczesać. Ceny jak w Krakowie czy Poznaniu więc bez rewelacji.. Poza tym zero uśmiechu, zero gadki , nawet wody nie zaproponowały ... Szczerze NIE polecam ...
      • Gość: gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.16, 12:41
        Hej tez szukam fryzjerki- ra? ktora doradzi jaka fryzure i kolor dobrac ,dajcie jakies namiary prosze ..jestem nowa Elblagu ....
        • Gość: gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.16, 18:43
          Moze ktos byl u Pana Krzysztofa Zbytniewicza ul. 12 lutego ,prosze o opinie potrafi doradzic
    • Gość: Joanna Re: najlepszy fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.20, 14:59
      marzenia dobra rzecz ! W Elblągu po wybuchu pandemi u fryzjerów nastąpiła epidemia podwyzek.Farbowanie,ścięcie i modelowanie krótkich włosów to kwota od 175 wzwyż . To tyle co w stolicy na osiedlu -koniec świata.Umiejętnosci tych elblaskich fryzjerów są jednak mierne w porównaniu z warszawskimi. Nie jezdzą na szkolenia /bo drogo /,uzywają często podłych farb, albo zwyczajnie NIE POTRAFIA FACHOWO ŚCINAĆ WŁOSÓW.!!
    • Gość: Tofik 11 Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.22, 05:37
      Szukam pani Małgorzaty kociak fryzjerki z Elbląga może ktoś wie gdzie pracuję proszę o pomoc mam coś co należy do niej i napewno jej na tym zależy dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka