elbinger1237 12.07.09, 20:29 Władze Gdyni potrafią zorganizować kulturalne wydarzenie jakim jest zlot żaglowców czy open Air, a Malborka zorganizować oblężenie. A co potrafią zorganizować nasze czerwone władze miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 07 Re: Oni potrafią, a Słonina? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 20:38 Konkursy na dyrektorów placówek oświatowych... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Oni potrafię, a Słonina? 12.07.09, 20:58 Noce Teatru i Poezji, Dni Hanzy, Dni Elbląga, Deprecjacja Depresji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 21:22 prosze cie... Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: Oni potrafię, a Słonina? 12.07.09, 22:10 No to faktycznie są wielkie ogólnopolskie imprezy Generallo. Trafiłeś w samo sedno :] Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Oni potrafię, a Słonina? 12.07.09, 22:49 Szczególnie te Dni Hanzy i Dni Elbląga. Generallo nieustannie swoimi wpisami wywołuje u mnie uśmiech na twarzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony nielot;) Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.elblag.vectranet.pl 12.07.09, 23:05 Mam pewne podejrzenia czemu w Elblągu nie organizuja zlotu żaglowców czy też oblężenia zamku, ale za to zupełnie nie rozumiem dlaczego na naszym lotnisku nasz prezio nie zorganizował Air Show żeby można było pooglądać na płycie lotniska wojskowych samolotów odrzutowych czy chociazby trochę nimi polatać nad miastem!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 08:53 A gdzie miałyby lądować i skąd startowac te wojskowe samoloty? Z trawiastej płyty naszego lotniska? Zdziwiony nielocie? A czy słyszałeś, że w czasie takich imprez wojskowymi samolotami latają wyłącznie wojskowi piloci? Jeśli nie, to już wiesz. A z pretensjami w tej sprawie to już do wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Oni potrafię, a Słonina? 13.07.09, 15:03 moze by tak po Jarmarku Dominikanskim zorganizowac taki u nas mini Jarmark Zulawski,trwajacy ok.tygodnia polaczony z imprezami tak na zakonczenie lata lub cos , jak monachijski Oktoberfest tylko w mniejszej skali browar przeciez mamy, nie wiem pewnie to fantazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.ppp.eranet.pl 14.07.09, 12:22 Elblaski browar jest chetny do sponsorowania roznych imprez. Swego czasu byl nawet caly cykl "Lato ze Specjalem". Byly tez imprezy w Krynicy Morskiej czy Malborku, ale jakos w rodzimym miescie nie widac specjalnego zaangazowania w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Nie chodzi mi o zlot żaglowcóW! 14.07.09, 19:06 To był tylko przykład, że miasta (władze miast?) dookoła nas potrafią zorganizować jakąś imprezę ponadto. Nawet Tolkmicko ma swój zlot motocyklistów. Niby nic, ale z roku na rok jest to coraz większa impreza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadam ja Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.centertel.pl 15.07.09, 17:03 zrekonstruowali starówke jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszcie Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.centertel.pl 15.07.09, 17:05 i fajnie , wszystkie miasta mają stare rynki i my też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjucier Re: Oni potrafię, a Słonina? IP: *.centertel.pl 15.07.09, 17:09 w koncu bedzie ten stadion co by rozsławiał co elbląskie Odpowiedz Link Zgłoś