bacha1979 17.11.09, 09:51 Od wczoraj dostałam uprawnienia AESa na to forum, zresztą jedno z tych które najczęściej odwiedzam i lubię, zatem od dziś będę tu pomagać Blance i Wam No i porządku popilnować, a co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: Witajcie:) 17.11.09, 09:58 Blanka to bj32 Gratulacje bachaMyślę,że dla bj32 przyda się ktoś do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Witajcie:) 17.11.09, 10:08 Baaaardzo podoba mi się imię Blanka. Maksio miał być Blanką.. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Witajcie:) 17.11.09, 10:11 mnie toże podoba się imię Blanka tak jak i Lenka (ale nie ta od Magdalenki) Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Witajcie:) 17.11.09, 10:00 ani dzń dobry ani co...tylko zaraz z pytaniami...nieładnie lenka Blanka jest dobrym duchem tego forum, Cze bacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Witajcie:) 17.11.09, 10:08 A to wiiiitam. Będziesz miała trochę otrzykropkowywania ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi leneczkaz 17.11.09, 11:54 > Będziesz miała trochę otrzykropkowywania ze mną O ile zrozumiałe jest, że czasami każdemu może się zdarzyć niefortunna wypowiedź, o tyle celowe działanie wbrew zasadom ostatecznie zaowocuje blokadą, więc hamuj, proszę, języczek. Bo ilość skarg na ciebie zbliża się do niebezpiecznej granicy. Cześć, Bacha - miłego moderowania Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: leneczkaz 17.11.09, 12:11 no chyba zartujesz? leneczka to takie spokojne zwierze... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: leneczkaz 17.11.09, 12:20 no przecież maleńki ( fakt, że głośno szczekający czasem) piesunio Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: leneczkaz 17.11.09, 13:22 > no chyba zartujesz? Rzadko żartuję. Jestem drętwa. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: leneczkaz 18.11.09, 07:31 oświeci mnie ktoś? dlaczego kolejny raz mam wrażenie, że zona i dee to jedna osoba...tak poobny sposób "mówienia" macie, tak samo "żartujecie" i "drętwiejecie" czekam aż dee napisze przez pomyłkę jako zona i wtedy cały spisek się wyda Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: leneczkaz 18.11.09, 08:44 zona ma dzieci w innym wieku i naprawdę jest nudna sztywna i......... dee jest matką narodu polskiego, przodowniczką pracy, jej prawdziwość nie zna granic.. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: leneczkaz 18.11.09, 08:53 leneczkaz Tobie sie wydaje, że jesteś zabawna??? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi matysiaczek.0 18.11.09, 10:37 Nie wiem, skąd to wrażenie - deela, to deela, a ja to ja - serio. Możesz zapytać Blankę, ona widzi nasze IP. No, teraz już Bacha też > oba...tak poobny sposób "mówienia" macie, tak samo "żartujecie" i "drętwiejecie Coś Ty - ja jestem (przesadnie) poważna i wyzuta z poczucia humoru, a deela to kwintesencja żartobliwości jest. Jak leneczkaz prawie, ale jednak nie tak samo (na korzysć deeli). Różne jesteśmy, mówię Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 zono 18.11.09, 10:46 no dobra...a jak masz dwa kompy i net z 2 różnych źródeł? to i Bacha nie pomoże... ja żartuję oczywiście, ale czasami naprawdę - podobny styl macie. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Witajcie:) 17.11.09, 17:12 Witaj, Bacha Cieszę się, że jesteś Nudzić się tu trudno Koleżankom, które tu ku mojej czci - dziękuję. Koleżankę Leneczkę uprzedzam grzecznie, że mam ją na oku. Zaś złośliwe narażanie się forumowiczkom i administracji zostanie odpowiednio nagrodzone. A Zona faktycznie jest drętwa - nie ryzykuj, Leneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Witajcie:) 17.11.09, 18:02 zona to znany wróg. miałyśmy kilka wojen na kije i pałki bj masz mnie na oku tzn. podobam Ci się ? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Witajcie:) 17.11.09, 18:39 Nie, nie podobasz mi się. A Zona używa sekatora, nie pałki. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Witajcie:) 17.11.09, 20:20 > zona to znany wróg Nieprawda. Jestem łagodna jak jagniątko. Wystarczy mnie nie drażnić głupio i zachowywać się w miarę poprawnie. > miałyśmy kilka wojen na kije i pałki Nieprawda - ani jednej wojny między nami nie było. Jedynie głupie pyskówki z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Witajcie:) 17.11.09, 23:37 Bacha Hello Leneczka toś Ty taki wichrzyciel? Coś mi "umkło" chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Witajcie:) 18.11.09, 09:04 W życiu nigdy się nie przyznam ;p A Ty mi się tylko z tymi plackami kojarzysz. Widzę nik i ślina na brodzie bosh hehe Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka_pl Re: Witajcie:) 18.11.09, 08:22 witaj! a ja uważam, że fajnie mieć leneczkez między nami. Przynajmniej jest ciekawie i wesoło. Nie żebym lubiła leneczkez (). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Witajcie:) 18.11.09, 09:04 No i patrzcie cały wątek o mnie A ja tam lubię owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Witajcie:) 18.11.09, 09:16 Heloł i powodzenia w tej niewdzięcznej pracy W prezencie nożyczki moderatorskie wraz z ostrzałką Odpowiedz Link Zgłoś