kukulka_agnieszka 06.02.04, 13:56 Cześć. Poszukuję adresów firm reklamowych (itp), w których można zamieścić zdjęcie lub zgłosić swoje dziecko. Za odpowiedzi z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mischell do monikalb... 11.02.04, 15:55 monikalb jak mozesz to napisz do mnie tesh z góry dziekuję... mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bulbulkowa_mama Re: do monikalb... 11.02.04, 16:37 Ja również uprzejmie poproszę o kontakt w wiadomej sprawie... kasiahor@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: dziecko do reklamy -ja też proszę o adres 12.02.04, 10:10 Ja tez proszę, jesli nie sprawi to problemu. Dziękuję z góry Ania aniapatryk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mischell do WSZYSTKICH-CZY KTOŚ OTRZYMAŁ TEN ADRES? 12.02.04, 20:27 czy ktoś ma ten adres? jeśli tak niech poda na forum.. z góry dziekuję... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_zuzy Re: do WSZYSTKICH-CZY KTOŚ OTRZYMAŁ TEN ADRES? 13.02.04, 14:48 Hej, ja wczoraj wysłałam pytanie o adres i do tej pory nic. Chyba trzeba dać sobie spokój i nie czekać dłużej. Ale jeśli ktoś go dostał, to przyłączam się do Twojej prośby, niech go pada na forum!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapc Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 18:16 Oooo, widzę duże zainteresowanie. Więc nie będę gorsza i też poproszę... Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasita Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 18:18 tez poprosze o info o dobrej agencji ktora przyjmuje dizci do rekalmy, ale naciagaczy ktorzy kaza ci palcic za sesje zdjeciowa do katalogu, gdyz zdarzaja sie i tacy Odpowiedz Link Zgłoś
ekep Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 19:53 cześć, czy mogę również prosić? na priv, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 13:08 Ja też poproszę, jeśli to nie problem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wyki Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 13:46 Ja też bardzo proszę o namiar na adres: monika.borkowska@swps.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ren12 Re: dziecko do reklamy 14.02.04, 08:22 ja tez bardzo proszę jaceksubda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 22:32 monikalb napisała: > Agnieszko, > > napiszę na priv. Cześć! Czy ja też mogłabym dostać ten adres? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 22:38 monikalb napisała: > Agnieszko, > > napiszę na priv. Cześć! czy ja też mogę prosić o ten adres? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
gosiola Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 23:06 witam w tej sytuacji i ja poprosze o taki namiar........moze na cos sie przyda. Z gory dziekuje......... kjuiczek@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ekasia Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 23:15 ja także proszę o info kwojc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nivarti Re: dziecko do reklamy 16.02.04, 15:55 Wiadomo że wszyscy chcą zobaczyć swoją pociechę w mediach Ja też poproszę o przesłanie namiarów do agencji. Mój adres: nivarti@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luxonna Re: dziecko do reklamy 17.02.04, 16:19 Moniko czy mogłabym ja też? natalisek@wp.pl Dziękuję z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
m.pingot Re: dziecko do reklamy 17.02.04, 22:41 ja też poproszęo adres, z góry dziękuję pingotm@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantka Re: dziecko do reklamy 20.02.04, 11:42 Jeśli jeszcze można rownież proszę o adresik. Gośka i trzymiesięczny Antek. mamaantka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 16:58 Ja tez poprosze,z gory dziekuje oliverek@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
catira Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 17:27 Ja również poproszę o kontak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikam72 Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 17:43 ja też poproszę ,mmlodzik@poczta.onet.pl dziękuję monika Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 18:43 my te| poprosimy je[li mo|na attaga@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fobosek Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 19:16 Jak można to ja rownież poproszę o jakieś namiary fobosek@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
qwsd Re: dziecko do reklamy 11.02.04, 22:25 Oj - zobaczmy, z czym to sie je.. Rowniez poprosze na priva Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 09:45 O rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No oczywiście zaraz do Was napiszę. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
danwik Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 10:18 Wiem, że masz pełne ręce roboty, ale ... proszę o jeszcze jeden malutki adresik na mój adres danwik@NOSPAM.gazeta.pl Z góry bardzo serdecznie dziękuję. pzdr cieplutko. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_zuzy Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 12:55 Wiem, pewnie już Cię palce bolą od tego stukania w klawiaturę... ale jeśli jeszcze z sił nie opadłaś to ja też poproszę o te adresy. Wielkie dzięki z góry! Pozdrowionka aga_mama_zuzy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 11:23 my też poprosimy,z góry dziękujemy i pozdrawiamy cieplutko malgorzacia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 13:36 Ja też poprosze o adres. A może łatwiej byłoby podać go na forum, wtedy nie musiałabyś tyle odpisywać.....? Pozdrawiam Daga z Jasiem (2,6) i Miką (11) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=6909827 Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa ja też poproszę:))))))))))))) 12.02.04, 14:03 mój adresik ala.kaluzny@wp.pl ewentualnie gaduła: 2444485 Pozdrawiam ALA Odpowiedz Link Zgłoś
tula_77 Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 14:12 Czesc ,czy i ja moglabym tez otrzymac namiar na ta agencje reklamowa Jesli tak to prosze na adres schira_77@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 14:17 My tez poprosimy socka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetka.box Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 18:49 Witam! Ja również bardzo proszę o ten adresik, jeżeli nie byłby to dla Ciebie problem. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaaa Naiwność... 12.02.04, 19:46 Wiem,ze teraz się całej tej grupie rozentuzjazmowanych mamuś narażę,ale dla mnie takie rzucanie się( i dziecka) na reklamy itp. o czysta naiwność..Wiadomo,ze dla każdego jego dziecko jest najwspanialsze,najpiękniejsze itd. ale moze po prostu sie z tego cieszyc a nie starac sie to za wszelka cene jakos wykorzystac?Tym bardziej ze zapewne i tak niewielu sie to uda... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Naiwność... 12.02.04, 22:42 popieram , a poza tym ludzie czemu chcecie katowac swoje dzieciaczki na sesjach fotograficznych? nie chce byc zlosliwa. pytam tak z ciekawosci? na co liczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
renee4 Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 21:34 Czy ja też mogłabym prosić o te namiary. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_szymcia Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 21:45 Czytam i czytam i ja też bardzo proszę o ten na adres z góry dziękuję. hanke@retsat1.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cwikrut Re: dziecko do reklamy 12.02.04, 23:05 W odpowiedzi na ogłoszenie, że potrzebne jest dziecko do reklamy (od 3 mies.) postanowiliśmy się zabawić i wzięliśmy naszego 8 mies. Adasia, bowiem wydało nam się, że jest po prostu niezwykle typowym odżywkowym bobasem, grubym, uśmiechniętym z wielkimi błękitnymi oczami. Był siarczysty mróz, ubraliśmy dziecię, pojechaliśmy pod wskazany adres (szkoła) i... dowiedzieliśmy się od jednej z mam (zresztą jedynej na tym parkingu), że ekipa Inter Filmu z Łodzi owszem była, ale jak zobaczyli, że ludzie nie walą drzwiami i oknami to pojechali (pół godziny przed wskazaną godziną). Otrzeźwiło nas i skończyliśmy temat... profesjonaliści...... Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewkka1 Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 20:36 Ja też bardzo bardzo poprosze na adres trace1@op.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
malgos1975 Re: dziecko do reklamy 13.02.04, 11:08 witam, ja też bym bardzo prosiła o adresik malgos1975@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kowalowa Re: dziecko do reklamy 13.02.04, 16:51 witam serdecznie oryginalna nie będę i też poproszę o adresik.. martkako@wp.pl a proszę o niego z zupełnej ciekawości i już Odpowiedz Link Zgłoś
renee4 Re: dziecko do reklamy 13.02.04, 19:43 Czy mogłabym prosić jeszcze raz tylko na inny adres ( phili@op.pl ) bo mam jakieś problemy ze skrzynką. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kamaha Re: dziecko do reklamy 13.02.04, 23:04 ja proszę o to samo magdalena.demeszuk@neostrada.pl magda i hania Odpowiedz Link Zgłoś
dawpromotion Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 12:46 Jestesmy firma reklamowa z Krakowa Nasze dotychczasowe prace mozecie znalesc na stronach www.sofija.com.pl www.amadeo.com.pl Produkujemy rowniez katalogi dla takich firm jak Smyk, Besta Plus, LeF i inne. Obecnie rozpoczynamy prace nad nowym katalogiem dla firmy Sofija zapraszamy do wspolpracy wszystkie dzieci od 3 miesiecy do 2 lat. Prosimy zainteresowanych rodzicow z malopolski zdjecia beda w Krakowie do przesylania zdjec swoich maluchow na adres wz@z.pl Prosimy o podanie telefonu kontaktowego, w jakie dni jestescie Panstwo dyspozycyjni. Oraz takich danych dziecka jak wzrost i data urodzenia. Pozdrawiam Wojciech Ziobrowski Odpowiedz Link Zgłoś
dawpromotion Poszukujemy dzieci 15.02.04, 12:48 Jestesmy firma reklamowa z Krakowa > Nasze dotychczasowe prace mozecie znalesc na stronach > www.sofija.com.pl > www.amadeo.com.pl > Produkujemy rowniez katalogi dla takich firm jak Smyk, Besta Plus, LeF i inne. > Obecnie rozpoczynamy prace nad nowym katalogiem dla firmy Sofija zapraszamy do > wspolpracy wszystkie dzieci od 3 miesiecy do 2 lat. > Prosimy zainteresowanych rodzicow z malopolski zdjecia beda w Krakowie do > przesylania zdjec swoich maluchow na adres wz@z.pl > Prosimy o podanie telefonu kontaktowego, w jakie dni jestescie Panstwo > dyspozycyjni. Oraz takich danych dziecka jak wzrost i data urodzenia. > Pozdrawiam > Wojciech Ziobrowski Odpowiedz Link Zgłoś
ewkka1 Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 20:47 Ja też bardzo bardzo poproszę na adres trace1@op.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
natalka29 Re: dziecko do reklamy 15.02.04, 22:53 witam ja też poprosze o ten adres, bede niezmiernie wdzieczna, pozdrawiam natalka29@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nadia14 Re: dziecko do reklamy 16.02.04, 22:08 Ja również poproszę: magdalena.mb@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lena33 Re: dziecko do reklamy 16.02.04, 23:33 Witam wszystkie Mamy podekscytowane możliwościami zaistnienia swoich dzieci w świecie reklamy. Chciałabym, abyscie mój list potraktowały jezeli nie jak zimny prysznic to chociaż jak ostrzeżenie. Ja też jakieś 0,5 roku temu wpadłam na pomysł, żeby moje "oczywiście" prześliczne dzieciaki zgłosić do jakiejś reklamy. Mieszkam w Łodzi i tu znalazłam 2 firmy reklamowe (obie ogłaszały sie w Gazecie Wyborczej)Jedna z nich to typowe naciągactwo, wykorzystuje po prostu naiwność rodziców dla których ich dzieci są rzecz jasna najpiękniejsze. Firma ta nazywa się Infinity (siedziba głowna w Poznaniu. Po przedstawieniu zdjęć swoich dzieciaczków zostałam wezwana na spotkanie gdzie urocza "blondynka" rozwodziła się nad urokiem moich pociech, przedstwiła mi propzycje dla nich, warunkiem było wpłacenie wpisowego - 40 pln od " łebka". Po zapłaceniu nigdy więcej się do mnie nie odezwali. Jest to o tyle żenujące, że zostały mi przedstawione konkretne propozycje, na które moja 10-letnia córka bardzo się nastawiła (miał to być pokaz mody w Galerii Łódzkiej). Oczywiście interweniowałam, próbowałam wyjaśniać ale to jak walka z wiatrakami. Radzę więc ostrożnie z tymi agencjami, a agencję INFINITY omijać dużym łukiem. pozdrawiam- Magda Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb Re: dziecko do reklamy 17.02.04, 14:33 Mam nadzieję, że napisałam do wszystkich. pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mlupinska Re: dziecko do reklamy 18.02.04, 13:27 monikalb napisała: > Mam nadzieję, że napisałam do wszystkich. > > pozdrawiam, > Monika I jeszcze ja , ja, to znaczy Krzyś Mama lupinska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mojazaba Re: dziecko do reklamy 18.02.04, 18:17 Czesc Przeglądnęlam wszystkie posty łudząc sie ze znajde adres..i nic prosze jak to jest możliwe o namiary na adres-monikadamiak@o2.pl.Juz teraz dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: dziecko do reklamy 19.02.04, 22:15 witam chciałabym również prosić o taki adresik, jeśli to oczywiście nie problem. Z góry bardzo dziękuję Irena mymul@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matyda Re: dziecko do reklamy 18.02.04, 17:21 Moniczko jak byś jeszcze nie straciła cierpliwości przy odpisywaniu, też poproszę!!! na adres godaty@op.pl Z góry dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiola Re: dziecko do reklamy -nie dostałam :-( 18.02.04, 21:32 Oj chyba ja nie dostała, na pewno nie dostałam: Ponawiam prośbę: kjuiczek @go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mlupinska Re: dziecko do reklamy 19.02.04, 13:43 Moniko,Dziękuję ci serdecznie za odpowiedz. Fakt, sporo jest adresów agencji w internecie, problem, ze trzeba jechac od razu na casting. Chciałabym aby najpierw ktoś obejrzał zdjęcia, ew. ocenił szanse. Mieszkam 200 km od Warszawy i byłby dla mnie problem z tym podróżowaniem...Hihi, jak Krzyś dorosnie sam się zajmie swoją kariera. Pozdrawiam wszystkich, zapraszam do obejrzenia zdjęc papa vikki5.w.interia.pl/F1000021.JPG vikki5.w.interia.pl/F1000031.JPG vikki5.w.interia.pl/F1000014.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantka Re: dziecko do reklamy 20.02.04, 11:52 Ja też bardzo proszę o namiary. Gośka i Antoś. mamaantka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mojazaba Re: dziecko do reklamy 20.02.04, 17:06 mam prosbe -o ile to jest mozliwe i nie stanowi potencjalnego zagrozenia bardzo prosze o informacje dotyczace dzieci w reklamie.Probowalam dotrzeć do osób które dane informacje otrzymały-bez rezultatu(rzut grochem o scianę) PozdrawiamMOnika i Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
mojazaba Re: dziecko do reklamy 21.02.04, 09:33 Przepraszam-wlasnie dostalam namiary od zyczliwej osoby jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś