Dodaj do ulubionych

zeby mleczne

23.01.11, 11:06
Mojej coreczce zaczał sie ruszac zab dolna jedynka i teraz moje pytanie zauwazyłam, ze z nim zaczyna rosnac nowy z tego co mi sie wydaje po wypadnieciu to nowy zab powinien rosnac w jego miejsce napiszcie jak to u was było, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: zeby mleczne 23.01.11, 17:07
      Mojemu jedynki, zarowno dolne jak i gorne wyrastaly krzywo. Sa znacznie szersze od mleczakow i dopiero w trakcie wychdzenia zaczynaly sie prostowac. Dolne to mu prawie w poprzek rosly, gorne jak wachlarz, najpierw srodkowa krawedz, a reszta rozpychala dwojki, zeby rosly jak wampirowiwink Czasem stale wyrastaja zanim mleczki wypadna, jesli meleczak sie rusza, to powinien niedlugo sam wypasc i staly sie wyprostuje, jak wypasc nie zamierza, trzeba je usunac u dentysty. Moje od trojek do tylu trzeba bylo rwac, bo wyrastaly zupelnie w poprzek na zewnatrz albo do srodka. Wyprostowaly sie same, jedna trojke mam tylko ciut bardziej "wypukla" od reszty. Zadnych aparatow nawet nie nosilam.
      • bweiher Re: zeby mleczne 24.01.11, 19:14
        U mojego młodego też krzywo rosły ale się wyprostowały same i przesunęły w miejsce po mleczaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka