malgori 30.03.11, 21:54 mam spacerówkę maclaren i strasznie skrzypią kółka, proszę o pomoc - jak je naoliwić bądż nasmarowac, bo juz mi wstyd wychodzić na spacery... czy trzeba te kółka zdemontować? niestety nie mam instrukcji, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: jak naoliwić kółka spacerówki 30.03.11, 22:10 Ja bym popsikała gdzie sie da, we wszystkie szpary, wd40. Pewnie pomoże, a jesli nie to dopiero wtedy myślałabym o demontowaniu czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_ka30 Re: jak naoliwić kółka spacerówki 30.03.11, 23:27 Moja propozycja- www.autokosmetyki.pl/w%C4%82%C5%BArth_silikon_spray_chroni_konserwuje_izoluje_oraz_zapobiega_powstawaniu_skrzypiacych_dzwiekow,p864.html Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: jak naoliwić kółka spacerówki 31.03.11, 08:38 Poczytaj na forum wózkowym, ale z tego co pamiętam wd40 jest odradzane przez serwisantów wózków - polecają spraye silikonowe - są specjalne do wózków lub takie uniwersalne - trza popsikać gdzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: jak naoliwić kółka spacerówki 31.03.11, 09:14 a niby czemu? wd 40 raczej nie zaszkodziło ani moim wozkom, ani kupie innych urządzeń w domu, do których to mozna stosowac. Odpowiedz Link Zgłoś