Dodaj do ulubionych

co na urodziny dla 3 latka...

02.04.11, 16:36
rowerek juz dostal a mial byc prezentem i teraz nie wiem co kupic bo mialam w planach wlasnie rowerek...jest napewno milosnikiem zygzaka ale juz ma...uwielbia grac w pilke nozna...myslalam wiec o bramce moze...albo drewnianej kolejce...czym sie wasze dzieci bawia w tym wieku moze zaczerpne jakis pomysł.
Obserwuj wątek
    • aaadddaaa83 Re: co na urodziny dla 3 latka... 02.04.11, 16:56
      - hulajnoga
      - klocki lego: np. zestaw boba budowniczego
      - zabawki i motywy z bajki "Złota rączka" czyli np. skrzynka z narzędziami
      - wszelkiego rodzaju auta napędzane, sterowane itd.
      - tory, lokomotywy, wagoniki z bajki "Tomek i przyjaciele"
      - gry: memo, piotruś, zakupy, na straganie, spadające małpki, itp.
      - piłkarzyki
    • maderta Re: co na urodziny dla 3 latka... 02.04.11, 16:58
      No to może hulajnoga? Wrotki? Generalnie polecam kupić coś na dwór, nie wiem, czy dzieć ma gdzie się bawić na dworze (własne podwórko), ale jeśli tak, to super pomysłem będzie dmuchany zamek do skakania (cenowo wychodzi w granicach 100-200zł), zjeżdżalnia, huśtawka. Moja córka w tym wieku uwielbiała te rzeczy.
      • maderta linki 02.04.11, 17:02

allegro.pl/chad-valley-dmuchany-plac-zabaw-180x135x170-cm-i1526546728.html
        allegro.pl/dmuchany-plac-zabaw-ze-zjezdzalnia-203x147x150-waw-i1528970016.html
        allegro.pl/bestway-dmuchany-plac-zabaw-trampolina-zamek-k-ow-i1534884510.html
    • malunia_pl Re: co na urodziny dla 3 latka... 02.04.11, 18:40
      Mój synek jest w podobnym wieku. Uwielbia "zygzaka" więc bardzo się ucieszył z kompletu pościeli z zygzakiem, z bluzki z zygzakiem, i z piżamy (dla odmiany) z "tomkiem pociągiem".
      Generalnie dzieci w tym wieku lubią swojego bohatera mieć wszędzie: na ubraniu, skarpetach,placaku, no i na pościeli oczywiście - żeby spać z ulubieńcem wink
      Dowiedz się jaka bajka jest na topie u dziecka i wybierz coś z wizerunkiem tej bajki.
      Albo kup strój do przebierania się np. strażaka z sikawką, czy policjanta z lizakiem i notesem na mandaty. Zazwyczaj trafia się w dziesiątkę z takim prezentem.
    • bunkowa Re: co na urodziny dla 3 latka... 02.04.11, 20:08
      Może pufę w kształcie piłki nożnej? np. allegro.pl/fotel-pilka-pufa-l-200-i1525537757.html Są w różnych obiciach, różnej wielkości.
      Moja córa dostała sako na 3 urodziny i bardzo się jej to spodobało. Tylko to akurat zajmuje trochę miejsca w pokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka