Dodaj do ulubionych

do zastanowienia sie :)

07.04.11, 15:27
www.youtube.com/watch?v=Wq43SdWjuKY
Obserwuj wątek
    • atena12345 Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 16:08
      cudowna piosenka smile i niestety taka prawdziwa ...
      • figa33 Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 16:13
        Oryginał jest znacznie lepszy smile
        www.youtube.com/watch?v=Pq776s4RJBA&feature=related
        Moja córka (21 m-cy) uwielbia po prostu.
        • aniaimax Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 19:29
          Uwielbiam Wawilow smile
          codziennie budze mojego 7-latka tym wierszem.
          W sobote mlody zaczyna ferie wiosenne i przez 2 tygodnie bedzie mu wolno wszystko robic wolno smile
          • batutka Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 19:30
            wiersz stary jak świat, ale fajny, prawdziwy wink
        • camel_3d figa33 10.04.11, 20:46
          to nie jest orginal... oryginal jest z lat 80 smile chyba z tik taka..

to co przytoczylac dosc dlako odbiega iod oryginalu... i jest brzydki teledysk smile
          • figa33 Re: figa33 10.04.11, 22:33
            No cóż, ja nie byłam z Tiktakowych fanów, więc może coś przeoczyłam smile
            I nawet nie wiedziałam, że tekst to poniekąd klasyka (no ale niektórzy nie słyszeli tez nigdy o Muminkach na przykład).
            Tak czy siak, mi (i mojej córce) teledysk, który uważasz za brzydki, akurat bardzo sie podoba.
            Kwestia gustu wink
    • klubgogo Re: do zastanowienia sie :) 07.04.11, 20:36
      Ja nie znałam tego utworu, moje go uwielbia, a ja niestety nadużywam słowa szybko...
    • ga-ti Re: do zastanowienia sie :) 09.04.11, 17:30
      Ja do swojej córki mówię wiecznie "wolniej, nie szalej, stój, stop" itp.
      Ale syna ciągle pośpieszam sad
      Kiedyś koleżanka opowiadała, jak bawi się jej córka swoimi lalami. Mówiła do nich "szybciej, szybciej" i ta obserwacja zmusiła koleżankę do refleksji.
      Taki ten świat zwariowany, człowiek w ciągłym pośpiechu. A ja do tego śpioch jestem, więc rano wszyscy przeze mnie cierpią.
    • mama-ola Re: do zastanowienia sie :) 10.04.11, 22:56
      Na minimini leci ta piosenka i mój syn powiedział, że to jego ulubiona. Ale mi się glupio zrobiło crying Niestety - jego życie atak wygląda: szybciej, szybciej i jeszcze: ciszej, ciszej. Staram się ograniczyć przyspieszanie i uciszanie. Ta piosenka ustawia mnie do pionu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka