Dodaj do ulubionych

jeździk scuttle bug opinie??!!

26.04.11, 21:44
Zamieściłam wcześniej post który zniknął, chyba przez link który podałam. generalnie bardzo mnie interesuje SCUTTLE BUG JEŹDZIK 3 KOŁOWY, myśle nad tym czy by takiego nie kupić mojemu dwulatkowi, może któryś dzieciak taki użytkuje, czy ma z tego frajde?? a na oko jak wam się wydaje, warto kupić??
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 27.04.11, 08:48
      kup mu lepiej laufrada... duzo wieksza frajda.
    • obasic Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 27.04.11, 13:49
      Ma za małe kółeczka - wiec jazda po chodniku, kostce, trawie będzie uciążliwa.
      Natomiast rowery biegowe są fajne o ile dziecko na nie się skusi, widziałam kiedyś taki biegowy z szerokimi oponami - lepiej jest na nim utrzymać równowagę - taki przedwstęp do prawdziwego biegowego rowerka.
    • 1085stokrotka Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 27.04.11, 22:23
      Wydaje mi się, że wiele lepszym zakupem byłby rowerek biegowy. My sprazentowaliśmy córce First Bike i coraz lepiej jej idzie, na początku tylko powolutku chodziła a teraz zaczyna coraz szybciej, jeździ na nim nie cały miesiąc a ma 20 miesiecy smile
      • mak-111 Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 28.04.11, 00:08
        my mamy scuttlebug. kupilam go dla 14 miesieczniaka. mlody zasuwa na nim bardzo sprawnie i po mieszkaniu i po dworzu.jest lekki i sklada sie do bardzo malych rozmiarow, wiec mozna go spakowac do wozka lub do wiekszej torby i to ogromny plus. jednak dla 2 latka to bym raczej wybrala rowerek biegowy.
    • obasic Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 28.04.11, 13:12
      O, chodziło mi właśnie o taki:

allegro.pl/mini-rowerek-biegowy-od-1-roku-nowosc-i1587033493.html
      Jest już o 1 roku do 3 lat.
      • dodo207 Re: jeździk scuttle bug opinie??!! 28.04.11, 14:13
        dzięki za opinie, pooglądałam filmiki jak maluchy śmigają na scuttle bug i w większości są to naprawde maluchy bo wyglądaja na roczne, półtoraroczne dzieciaki więc rzeczywiście dałam sobie spokój, dla dwulatka to jest za małe.no i będe się zastanawiać nad rowerkiem biegowym, generalnie ja jestem za, mąż gdzieś się nie może przekonać do tego wynalazku, ale popracuje nad nimsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka